Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Om du vill ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund(ladda ner PNG-bilder med en genomskinlig bakgrund), dessa webbplatser tillåter användare att ladda ner dem gratis så att du kan använda dem tillsammans med andra bilder. Innan du använder en bild från någon av dessa webbplatser rekommenderar vi starkt att du läser de relevanta licensvillkoren.

Ladda ner PNG(Ladda ner PNG)-bilder med transparent bakgrund

Dessa är de bästa webbplatserna för att ladda ner bilder PNG med transparent bakgrund.

 1. trä
 2. Frival
 3. FavoriterPNG
 4. CleanPNG
 5. MARS PNG
 6. StickPNG
 7. PNGimg
 8. Gratis PNG-bilder

Låt oss ta reda på mer om dessa webbplatser.

1]PNG-träd

PNG-träd en av de bästa bilduppladdningssidorna PNG med transparent bakgrund. Från enkla ikoner till byggnader, moln och mer, nästan allt finns på den här webbplatsen. Bildkvaliteten är mer än tillräckligt för nästan alla personliga projekt.

Det finns dock två saker du bör vara medveten om innan du går till den här sidan. för det första(För det första) , du kan bara ladda upp två bilder varje dag. För det andra(Andra) Du måste ha ett konto på denna webbplats för att kunna ladda ner något till din dator. Besök den officiella webbplatsen för att starta din bildsökning.

Om du tror att två bilder inte räcker för dig kan du besöka de andra webbplatserna vi har listat här.

2]Fritt val

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Om du inte vill gå igenom processen för att skapa konto, är det bäst att välja Freepik . Den har ett stort antal bilder som du kan ladda ner och använda. Från PSD till PNG och EPS , kan du hitta nästan alla format som passar ditt projekt. Eftersom den här sidan innehåller många betalbilder är det bäst att markera rutan när du söker efter en bild. Är gratis “. (Gratis) För din information kan du också ladda ner royaltyfria bilder från freepik.com.

3]FavPNG

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Förutom otaliga bilder med transparent bakgrund, erbjuder den flera bilder baserade på aktuella händelser. Du kan hitta semesterbilder på vintern och så vidare. användargränssnitt FavPNG mer än tillräckligt för att locka alla nya användare. Det enda tidskrävande på denna webbplats är att du måste skapa ett konto för att ladda ner bilder från denna webbplats. Gå till den officiella webbplatsen för att börja ladda ner.

4]Rengör PNG

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

CleanPNG är en annan webbplats du kan ladda ner bilder från PNG med transparent bakgrund. Till skillnad från några av de andra webbplatserna på den här listan behöver du inte skapa ett konto för att ladda ner bilder från denna webbplats. Upplösningen och kvaliteten på bilderna är mycket hög på denna sida. Således kommer det inte att vara ett problem när du använder dem i något projekt. CleanPNG webbplats(CleanPNG) innehåller många alternativ så att användare inte blir frustrerade när de hittar något snabbt. Du kan kolla in den officiella hemsidan.

5]PNG MARS

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Även om du kanske inte hittar samma kvalitet som på andra webbplatser, kommer variationen av samma bild säkert att förvåna dig. Från abstrakt konst till ikoner och texturer, du kan hitta nästan allt på den här webbplatsen. Bättre gå igenom avsnittet Kategorier(Kategorier) på denna sida för att snabbt hitta den bild du vill ha. Det bästa av allt är att den har en nedladdningsknapp med ett klick. Det är med andra ord inte nödvändigt att skapa ett konto på denna webbplats för att börja ladda ner. Besök den officiella webbplatsen för mer information.

6]Stickpng

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Om du vill ha ikoner, tecknade serier eller något annat kan du hitta det på den officiella webbplatsen för StickPNG. Även om filstorleken på dessa bilder är förhållandevis mindre, kommer du inte att kompromissa med kvaliteten. Webbplatsen ser bättre ut än några av de andra webbplatserna som listas här. Eftersom den här webbplatsen använder flera taggar kommer det inte att vara svårt att hitta något som passar dina krav. Även om det tar tio sekunder för bilden att laddas, behöver du inte gå igenom komplicerade steg för att få något till din dator.

7]PNG-bild

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Den har förmodligen den största databasen med gratis bilder med transparent bakgrund. Från(Från) semester till transport och spel – på denna sida hittar du alla populära taggar. Varje tagg innehåller i genomsnitt nästan femtio bilder. Det finns med andra ord två sätt att hitta något på den här sidan.

Först kan du hitta det foto du vill ha genom att använda motsvarande sökruta. För det andra(Andra) , kan du använda taggen för att hitta det du gillar. Det enda problemet med den här webbplatsen är att den inte har ett dedikerat nedladdningsalternativ. Så här sparar du en bild:

 • Klick(Klicka) på bilden och låt den öppnas i ett webbläsarfönster.
 • Efter det högerklickar du på den och väljer Spara bild som(Spara bild som) .

Besök den officiella webbplatsen för att börja ladda ner.

8]Gratis PNG-bilder

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Precis som vilken annan webbplats som helst låter den dig söka efter en bild per tagg. Även om den har en stor samling är databasen jämförelsevis mindre än de flesta andra. Men knappen visa mer(Bläddra mer)” låter dig säkert hitta fler bilder än den dedikerade taggarsidan.

För att ladda ner en bild från en webbplats gratis png-bilder måste du följa samma steg som för PNGimg . Det betyder att du måste öppna bilden genom att klicka på den > högerklicka på den > välj lämpligt alternativ ” Spara bild som (Spara bild som )”. Titta här på den officiella hemsidan.

Det här är några av de bästa webbplatserna för nedladdning av bilder. PNG med transparent bakgrund.

Om du vill ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund, så tillåter dessa webbplatser användare att ladda ner dem gratis, så att du kan använda dem tillsammans med andra bilder. Innan du använder en bild från någon av dessa webbplatser rekommenderas det starkt att du läser respektive licensvillkor.

Ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Dessa är de bästa webbplatserna för att ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund-

 1. PNG-träd
 2. Freepik
 3. FavPNG
 4. CleanPNG
 5. png
 6. StickPNG
 7. PNGimg
 8. gratis png-bilder

Låt oss veta mer om dessa webbplatser.

1]PNG-träd

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

PNGTree är en av de bästa webbplatserna för att ladda ner PNG-bilder med en transparent bakgrund. Från enkla ikoner till byggnader, moln, etc. – du kan hitta nästan allt på denna webbplats. Kvaliteten på bilderna är mer än tillräckligt för nästan alla personliga projekt.

Det finns dock två saker du bör veta innan du går till den här webbplatsen. För det första kan du bara ladda ner två bilder varje dag. För det andra måste du ha ett konto på denna webbplats för att ladda ner något till din dator. Besök den officiella webbplatsen för att börja hitta en bild.

Om du tror att två bilder inte räcker för dig kan du kolla in andra webbplatser som vi har värvat här.

2]Freepik

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Om du inte vill gå igenom processen för att skapa konto, är det bättre att välja Freepik. Den har ett stort antal bilder som du kanske skulle vilja ladda ner och använda. Från PSD till PNG till EPS, du kan hitta nästan alla format som passar ditt projekt. Eftersom den här webbplatsen innehåller massor av betalda bilder är det bättre att markera kryssrutan när du söker efter en bild. För din information kan du ladda ner royaltyfria bilder från freepik.com också.

3]FavPNG

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Förutom att ha otaliga bilder med en genomskinlig bakgrund, erbjuder den några bilder baserade på aktuella saker. Du kan hitta semesterbilder under vintern och så vidare. Användargränssnittet för FavPNG är mer än tillräckligt för att locka alla nya användare. Det enda tidskrävande med denna webbplats är att du måste skapa ett konto för att ladda ner bilder från denna webbplats. Gå över till den officiella webbplatsen för att börja ladda ner.

4]CleanPNG

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

CleanPNG är ännu en webbplats där du kan ladda ner PNG-bilder med en transparent bakgrund. Till skillnad från vissa andra webbplatser på den här listan behöver du inte skapa ett konto för att ladda ner webbplatsens bilder. Upplösningen och kvaliteten på bilderna är mycket hög på denna webbplats. Därför kommer det inte att göra några problem när du använder dem i något projekt. CleanPNG-webbplatsen innehåller många varianter så att användare inte blir besvikna när de snabbt hittar något. Du kan kolla in den officiella hemsidan.

5]PNG MART

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Även om du kanske inte hittar samma kvalitet som andra webbplatser, kommer mångfalden av samma bild att förvåna dig säkert. Från abstrakt konst till ikonen till textur, du kan hitta nästan allt på den här webbplatsen. Det är bättre att gå igenom avsnittet på denna webbplats för att snabbt hitta den önskade bilden. Det bästa är att den har en nedladdningsknapp med ett klick. Det är med andra ord inte obligatoriskt att skapa ett konto på denna webbplats för att börja ladda ner. Besök den officiella webbplatsen för att hitta mer.

6]StickPNG

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Oavsett om du behöver ikoner, tecknade serier eller något annat kan du hitta det på StickPNGs officiella webbplats. Även om dessa bilders filstorlek är jämförelsevis mindre, kommer du inte att hitta någon kompromiss med kvaliteten. Webbplatsen ser bättre ut än vissa andra webbplatser som värvats här. Eftersom den här webbplatsen använder flera taggar kommer det inte att vara alltför svårt att hitta något enligt dina krav. Även om det tar tio sekunder att börja ladda ner en bild behöver du inte gå igenom komplicerade steg för att få något på din dator.

7]PNGimg

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Den har förmodligen den största databasen med gratis bilder med en transparent bakgrund. Från semester till transport till spel, du kan hitta alla populära taggar på denna webbplats. Varje tagg innehåller nästan femtio bilder i genomsnitt. Det finns med andra ord två sätt att hitta något på denna webbplats.

Först kan du söka efter önskat foto med hjälp av respektive sökruta. För det andra kan du använda taggen för att hitta något du gillar. Det enda problemet med den här webbplatsen är att den inte har ett dedikerat nedladdningsalternativ. Så här sparar du en bild:

 • Klicka på bilden och låt den öppnas i webbläsarfönstret.
 • Efter det, högerklicka på den och välj .

Besök den officiella webbplatsen för att börja ladda ner.

8]Gratis Png-bilder

Var kan man ladda ner PNG-bilder med transparent bakgrund

Precis som alla andra webbplatser låter den dig söka efter en bild per tagg. Även om den har en stor samling är databasen jämförelsevis mindre än de flesta andra. Men knappen låter dig utan tvekan hitta fler bilder än den dedikerade taggsidan.

För att ladda ner en bild från Free Png Images-webbplatsen måste du följa samma steg som PNGimg. Det innebär att du måste öppna bilden genom att klicka på den > högerklicka på den > välj respektive alternativ. Ta en titt här på den officiella hemsidan.

Det här är några av de bästa webbplatserna för att ladda ner PNG-bilder med en transparent bakgrund.

Relaterade Artiklar

Back to top button