Var finns Vegan Food nära mig? 6 bästa webbplatserna för att hitta ditt område

Som många veganer vet kan det vara en skrämmande uppgift att hitta restauranger som erbjuder alternativ för dig, särskilt om du bor i ett område där denna typ av mat inte är tillgänglig. Om du reser eller nyligen har flyttat kanske du inte känner till närliggande alternativ.

Lyckligtvis kan Internet göra detta lite enklare. Många webbplatser är antingen designade för att söka efter vegansk mat eller kan användas för att filtrera restauranger för att hitta det du letar efter.

Här är några av de bästa sidorna för att hitta vegansk mat nära dig. Kolla också in vår lista över de bästa mobilapparna för veganer.

Denna sida är välkänd vegan(vegansk) community som den bästa platsen för att hitta bra mat. Allt du behöver göra är att ange din stad, delstat eller postnummer, så kommer Happy Cows sökfunktion att göra jobbet åt dig och ge dig alla de alternativ som ligger närmast dig.

Du kommer att se en karta med närliggande restauranger och du kan sortera dem för att visa 100 % vegan, veganrestauranger eller restauranger som har veganalternativ, även om de kanske inte är 100 % vegan. Recensionerna på sidan är skrivna av andra veganer, så det är lätt att hitta vad som är riktigt bra. Även om det inte finns några helt veganska restauranger nära dig är det lätt att se vilka ställen som har matalternativ. Lycklig Ko är definitivt platsen du vill besöka först när du letar efter ställen att äta på.

Den här sidan fungerar bra om du bor i eller nära större städer och visar dig platser som du kanske inte har hört talas om ännu. För att använda sajten väljer du helt enkelt din region i sidofältet och begränsar den sedan till staden där du bor. Webbplatsen kommer att lista ett stort antal vegetariska och veganska restauranger i ditt område.

Sidan anger tydligt vilka restauranger som är rent vegetariska eller helt veganska och är ett bra ställe att leta efter om du inte hittat det du vill ha på andra sajter. Work Veg Dining(Veg Dining) var också med American Vegan Society(American Vegan Society) så att du vet att du får de bästa resultaten när du använder sidan.

Den här webbplatsen är ett annat bra ställe att besöka när du söker. De har massor av tydligt märkta listor över veganska eller vegetariska restauranger och det är lätt att hitta ditt område om du är från USA eller Kanada(Kanada).

Den har också en kort sammanfattning av varje restaurang, inklusive atmosfären och vilken typ av mat de serverar, så att du vet vad du kan förvänta dig. De listar också varje restaurangs öppettider och vilka typer av betalningar de accepterar. Du kan hitta varje restaurangs webbplats med en länk till deras lista om du vill veta mer.

Sammantaget är den här sidan en av de bästa, den täcker många restauranger och erbjuder ett mycket enkelt sätt att hitta ett ställe att äta på.

Nu går vi vidare till sajter som fokuserar på icke-vegansk mat, men du kan fortfarande använda dem för att hitta något. Yelp är ett bra alternativ, eftersom du kan hitta “Top Vegan”-listor som tittar på restauranger med recensioner eller beskrivningar som nämner veganalternativ.

För att hitta veganska alternativ, skriv helt enkelt in staden eller området du vill söka i och skriv sedan “vegansk mat” i sökfältet. En lista över de bästa alternativen nära dig kommer att visas, och med Gläfsa du kommer att kunna begränsa dina val ytterligare genom funktioner som pris, funktioner, typ av mat och mer.

Yelp kommer också att peka på recensioner som nämner restaurangens veganvänlighet så att du enkelt kan fatta ett beslut.

Tripadvisor är en annan bra sida att använda, även om de inte bara är inriktade på veganska restauranger. När du söker efter mat eller surfar på en specifik plats låter webbplatsen dig filtrera dina sökresultat med hjälp av alternativen “Kostbegränsningar” i sidofältet. Det finns vegetariska, veganska och glutenfria alternativ för att filtrera din sökning.

Roligast att använda Tripadvisor för att hitta vegansk mat är att du kan hitta bidrag för städer över hela världen eftersom det är en extremt mycket använd sida. Så var du än är kan du förmodligen hitta något nära dig som är värt att uppmärksamma.

Slutligen, om du letar efter en restaurang specifikt för hämtmat, är Doordash ett bra alternativ för veganer. Dörrstreck listar automatiskt restauranger nära dig som tillhandahåller leverans via deras tjänst, och det är lätt att hitta växtbaserade alternativ.

När man söker in Doordash-erbjudanden(Doordash) kommer du att se en lista över restaurangtyper överst. I slutet av listan finns ett alternativ att söka efter veganska restauranger. Du kan också filtrera alternativ som hämtningstillgänglighet, betyg, leveranstid och pris. Vill du stanna hemma men ändå vill beställa vegansk hämtmat är det lätt att hitta på Dörrstreck .

Att hitta vegansk mat

Oavsett om du blir vegan av hälsoskäl eller för djurens skull kan det vara skrämmande att hitta ställen att äta på i början. Lyckligtvis gör resurserna ovan det väldigt enkelt att hitta bra vegansk mat nära dig.

Om du har andra webbplatser som du använder för att hitta nya ställen att äta på, berätta om dem i kommentarerna nedan.

Som många veganer vet kan det vara lite av en utmaning att hitta restauranger som erbjuder alternativ, speciellt om du bor i ett område där den här typen av mat inte är lättillgänglig. Om du reser eller nyligen har flyttat kanske du inte känner till närliggande alternativ.

Tack och lov kan internet göra detta lite enklare. Många webbplatser vänder sig antingen till att hitta vegansk mat eller kan användas för att filtrera genom restauranger för att hitta det du letar efter.

Här är några av de bästa sidorna för att hitta vegansk mat nära dig. Kolla också in vår lista över de bästa mobilapparna för veganer.

Den här sidan är välkänd bland vegansamhället som den bästa sidan för att hitta bra mat. Allt du behöver göra är att ange din stad, region eller postnummer, så kommer Happy Cows sökfunktion att göra jobbet åt dig och presentera alla alternativ som ligger närmast dig.

Du kommer att se en karta med restaurangerna i närheten, och du kan sortera dem för att visa helt veganska, vegetariska eller restauranger som har veganska alternativ men kanske inte är helt veganska. Recensioner på sajten är från andra veganer, så det är lätt att hitta vad som är riktigt bra. Även om det kanske inte finns några helt veganska restauranger nära dig, är det lätt att se vilka ställen som har några rätter. Happy Cow är definitivt platsen du vill besöka först när du letar efter matställen.

Den här sidan fungerar bra om du bor i eller runt större städer, och visar platser som du kanske inte redan har hört talas om. För att använda sajten väljer du bara din region i sidofältet och begränsar den sedan till den stad du bor i. Webbplatsen kommer att lista en bra mängd både vegetariska och veganska restauranger i ditt område.

Sajten markerar tydligt vilka restauranger som bara är vegetariska eller helt veganska, och är ett bra ställe att leta efter om du inte har hittat det du vill ha på andra sajter. Veg Dining har också erkänts för sitt arbete av American Vegan Society, så du vet att du bara får de bästa resultaten när du använder sidan.

Den här webbplatsen är en annan bra plats att besöka under din sökning. De har massor av listor över tydligt märkta veganska eller vegetariska restauranger, och det är lätt att hitta ditt område om du är från USA eller Kanada.

Den har också en trevlig liten text om varje restaurang, inklusive atmosfären och typerna av rätter de serverar, så att du vet vad du kan förvänta dig. De listar också varje restaurangs öppettider och vilken typ av betalningar de kommer att acceptera. Du kan hitta varje restaurangs hemsida länkad till deras listning om du vill veta mer.

Sammantaget är denna webbplats en av de bättre, som täcker många restauranger och erbjuder ett extremt enkelt sätt att hitta ett ställe att äta på.

Nu går vi in ​​på sajterna där deras huvudsakliga fokus inte är vegansk mat, men du kan fortfarande använda dem för att hitta några. Yelp är ett bra alternativ, eftersom du kan hitta “Bästa Vegan”-listor, som tittar igenom restauranger som har recensioner eller beskrivningar som nämner veganalternativ.

För att söka efter veganska alternativ, skriv bara in staden eller området du vill söka i och skriv sedan “vegansk mat” i sökfältet. En lista kommer upp med de bästa alternativen nära dig, och med Yelp kan du ytterligare begränsa dina val genom specifikationer som pris, funktioner, typ av mat och mer.

Yelp kommer också att peka ut recensionerna som nämner restaurangens veganvänlighet så att du enkelt kan fatta ett beslut.

Tripadvisor är en annan bra sida att använda, även om de inte fokuserar på bara veganska restauranger. När du söker efter mat eller tittar på en viss plats låter webbplatsen dig filtrera ditt sökresultat genom alternativen “Dietary Restriction” i sidofältet. Det finns alternativ för vegetariskt, veganskt och glutenfritt för att filtrera din sökning.

Det bästa med att använda Tripadvisor för att hitta vegansk mat är att du kan hitta poster för städer över hela världen, eftersom det är en extremt allmänt använd webbplats. Så oavsett var du är kan du förmodligen hitta något nära dig som är värt att kolla in.

Slutligen, om du letar specifikt efter en restaurang för att få lite hämtmat, är Doordash ett bra alternativ för veganer. Doordash listar automatiskt restaurangerna närmast dig som tillhandahåller leverans via deras tjänst, och det är lätt att hitta växtbaserade alternativ.

När du söker igenom Doordashs utbud ser du en lista överst över typer av restauranger. I slutet av listan finns ett alternativ att söka efter veganska restauranger. Du kan också filtrera genom alternativ som tillgänglighet för hämtning, betyg, leveranstid och pris. Om du funderar på att bo i men ändå vill ha en vegansk måltid för avhämtning, är det lätt att hitta på Doordash.

Att hitta vegansk mat

Oavsett om du blir vegan av hälsoskäl eller för djuren, kan det till en början kännas skrämmande att hitta ställen att äta på. Tack och lov kan resurserna ovan göra det väldigt enkelt att hitta bra vegansk mat nära dig.

Om du har några andra webbplatser som du använder för att hitta nya ställen att äta på, berätta om dem i kommentarerna nedan.