Var finns startskärmsmallarna och hur extraherar jag dem?

Jag gillar några av mallarna som används Microsofthemskärm (Start)Windows 8 och jag tänkte att jag kunde använda dem som tapeter arbetssätt(Skrivbord) av bordet. Men problemet är, var är de? De förvaras inte på någon av de vanliga platser som används Windows tapetförvaring arbetssätt(Skrivbord) av bordet. Det visar sig att de är inbäddade i en speciell fil och du måste använda ett speciellt verktyg för att extrahera dem. Så här fungerar det hela.

Var är Startskärmsmönster/bakgrundsbilder finns ?

När du går till PC-inställningar(PC-inställningar) , kan du välja bland ett stort antal mönster och färger som kan appliceras på primär(Startskärm.

Du kan bli frestad att kalla dem tapeter, men de är faktiskt mönster. Så istället för att lagras i separata bildfiler, i någon dold mapp, lagras de som resurser i en fil som heter imageres.dll . Du hittar den i denna mapp: C: WindowsSystem32 .

Windows 8, startskärm, mönster, bakgrundsbilder, plats, bilder

Så… hur man extraherar mallarna som används Windows 8 för elementärt(Start) skärm, i separata bildfiler?

Tja… det finns ett speciellt program som du kan använda.

Hur man använder resurshacker att utvinna Startskärmsmönster/bakgrundsbilder

Först måste du installera ett gratisprogram som heter Resource Hacker.

När detta är gjort, ta filen imageres.dll och kopiera den till Skrivbord(Skrivbord) eller någon annanstans. Lämna originalet orört, på sin ursprungliga plats, för att inte skapa problem för dig själv.

Öppna sedan resurshacker och gå till Arkiv -> Öppna . Välj filen imageres.dll(imageres.dll) som du precis kopierade och klicka eller tryck på Öppna(Öppna) .

Windows 8, startskärm, mönster, bakgrundsbilder, plats, bilder

På vänster sida av fönstret resurshacker du kommer att se många mappar och undermappar. Mallar som används för elementärt(Start)-skärmen lagras i mappen PNG . Bakgrundsbilderna finns i resurserna 10000 till 11904.

Windows 8, startskärm, mönster, bakgrundsbilder, plats, bilder

För alla bakgrundsbild(bakgrundsbild) det finns alltid 5 resurser . Till exempel, för den 10 000:e resursen har du följande undermappar:

  • 10 000 – Miniförhandsvisning av mönstret som visas i PC-inställningar(PC-inställningar) .

  • 10001 – Bakgrundsbild för enheter med låg upplösning.

  • 10002 – Bakgrundsbild för medelupplösta enheter.

  • 10003 – Bakgrundsbild för högupplösta enheter.

  • 10004 – Stor förhandstitt på hur det kommer att se ut elementärt(Start)-skärmen när du använder den valda mallen som visas i PC-inställningar(PC-inställningar) .

Så hur extraherar du bilderna som intresserar dig? FRÅN resurshacker det är väldigt enkelt. Först(Först) välj mallen du vill exportera. Gå sedan till Åtgärd -> Spara PNG (tredje punkten på menyn).

Windows 8, startskärm, mönster, bakgrundsbilder, plats, bilder

Välj mappen där du vill spara bilden, ange ett namn fil och klicka(arkivera och klicka) eller tryck på ” Spara(Spara) » . Upprepa processen för alla bilder du är intresserad av.

Kreditera:(Kredit:) Källan som innehåller informationen som ligger till grund för denna guide finns här (på tyska).

Slutsats

Tyvärr, mönster/tapeter som används för elementärt(Start) skärm in Windows 8 så noggrant gömd. Dock med hjälp resurshacker du kan enkelt extrahera dem och använda dem som bakgrundsbilder för skrivbordet(Skrivbord).

Jag gillar några av mönstren som används av Microsoft på Windows 8:s skärm och jag tänkte att jag kunde använda dem som skrivbordsbakgrunder. Men problemet är – var finns de? De lagras inte på någon av de vanliga platserna som används av Windows för att lagra sina skrivbordsbakgrunder. Det visar sig att de är inbäddade i en speciell fil och du måste använda ett speciellt verktyg för att extrahera dem. Så här fungerar det hela.

Var finns startskärmsmönstren/bakgrundsbilderna?

När du går till kan du välja bland ett stort antal mönster och färger som kan appliceras på skärmen.

Windows 8, startskärm, mönster, bakgrundsbilder, platser, bilder

Du kan bli frestad att kalla dem tapeter men i själva verket är de mönster. Därför, istället för att lagras i separata bildfiler, i någon dold mapp, lagras de som resurser i en fil som heter . Du hittar den i den här mappen: .

Windows 8, startskärm, mönster, bakgrundsbilder, platser, bilder

Så… hur extraherar du mönstren som används av Windows 8 för dess skärm, till separata bildfiler?

Tja… det finns ett speciellt program du kan använda.

Hur man använder Resource Hacker för att extrahera startskärmsmönster/bakgrundsbilder

Först måste du installera ett gratisprogram som heter Resource Hacker.

När detta är gjort, ta filen och kopiera den till eller till en annan plats. Lämna originalet orört, på dess ursprungliga plats, så att du inte orsakar några problem för dig själv.

Öppna sedan och gå till . Välj det du just kopierade och klicka eller tryck på .

Windows 8, startskärm, mönster, bakgrundsbilder, platser, bilder

På vänster sida av fönstret ser du massor av mappar och undermappar. Mönstren som används för skärmen lagras i mappen. Bakgrundsbilderna finns i resurserna 10000 till 11904.

Windows 8, startskärm, mönster, bakgrundsbilder, platser, bilder

Det finns alltid 5 resurser för varje bakgrundsbild. Till exempel, för den 10 000:e resursen har du följande undermappar:

  • – Miniförhandsvisningen av mönstret som visas i .

  • – Bakgrundsbild för enheter med låg upplösning.

  • – Bakgrundsbild för enheter med medelupplösning.

  • – Bakgrundsbild för enheter med hög upplösning.

  • – Stor förhandsvisning av hur skärmen kommer att se ut när du använder det valda mönstret, visat i .

Så, hur extraherar du bilderna som intresserar dig? Med det är mycket lätt. Välj först det mönster du vill exportera. Gå sedan till (det tredje alternativet i menyn).

Windows 8, startskärm, mönster, bakgrundsbilder, platser, bilder

Välj mappen där du vill spara bilden, ange ett namn för filen och klicka eller tryck på . Upprepa processen för alla bilder som intresserar dig.

kreditera: Källan som innehåller informationen som ligger till grund för denna guide finns här (på tyska).

Slutsats

Det är olyckligt att mönstren/tapeterna som används för skärmen i Windows 8 är så noggrant gömda. Men med , kan du enkelt extrahera dem och använda dem som bakgrundsbilder för din .