Väntar du på din hopfällbara iPhone? Vi kommer att få vänta många år till

iPhone Fold © XEETECHCARE

Är du en av dem som otåligt väntar på “iPhone Fold”? Nåväl, vi får vänta…

De senaste ryktena pekar på en lansering, i bästa fall, 2025.

iPhone-vikningen redan försenad?

Det fanns en tid då den hopfällbara iPhonen tippades för 2023, särskilt på sidan av Display Supply Chain Consultants (med Ross Young i spetsen). Idag ser företaget över sina uppskattningar, och denna “nya generation” iPhone bör inte äntligen komma i våra händer före 2025.

Enligt DSCC: Apple verkar inte ha bråttom att komma in på marknaden för hopfällbara smartphones, och det kan till och med hända efter 2025. Apple-märket skulle dock hålla ett öga på en annan typ av vikbar skärm, med en diagonal på 20 tum. Den här skärmen skulle göra det möjligt för den att skapa en ny kategori av produkter i MacBook-sortimentet, med en bärbar dator som har ett tangentbord i full storlek när den är hopfälld och kan användas som en XXL-skärm när den är utfälld.

Det återstår nu att se om DSCC:s förutsägelser kommer att visa sig stämma, vilket redan har varit fallet tidigare. Ändå, om den hopfällbara iPhonen inte förväntas före 2025, skulle den “nya” MacBook inte marknadsföras före 2026, eller ens 2027. Då kan du ha fallit för en Samsung Galaxy Z Fold eller Z-Flip…

Om samma ämne:
Årets första Apple keynote väntas den 8 mars, iPhone SE och iPad Air på programmet

Källa: Apple Insider

Relaterade Artiklar

Back to top button