Valve har löst sina logistikproblem: Steam Deck levererade snabbare

Ventil Steam Deck © Valve

Lycka kommer aldrig ensam, Valve har inte en, utan två goda nyheter att dela med sig av Steam däck.

Om takten för Steam Deck-leveranserna tyvärr har tenderat att dra ut på tiden i flera månader verkar saker och ting komma att förbättras avsevärt och Valve talar om en acceleration i sina leveranser.

Alla förbeställningar kommer snart

Genom ett meddelande till samhället förklarar Valve att ” de flesta av störningarna i Steam Deck-försörjningskedjan är på väg att lösas “.

Faktum är att tillverkaren vill vara optimistisk och bekräftar ” öka produktionstakten “, tillägger att detta” resulterar i att ett ökat antal Steam Deck-enheter produceras “. Skämtar inte?

Mer allvarligt, Valve fortsätter med att förklara att ” de som för närvarande står på väntelistan kommer att få sina Steam Deck-beställningsmail i år “. Faktum är att han beräknar att kunna leverera alla de förbeställningar som redan lagts före årets slut.

Valve klargör att ” dem reservationer gjorda från och med nu kommer att uppfyllas under fjärde kvartalet, i mån av tillgång. Sedan kommer de senaste att överföras till nästa kvartal. “. Det är inte fråga om produkter i lager ännu, men det går framåt.

Källa: Ventil

Relaterade Artiklar

Back to top button