Väder: Här är de bästa apparna för prognoser och luftkvalitet

Denna hälsonödsituation tvingade oss att stanna inomhus en tid. Men nu närmar sig sommaren och med Gula zonen kan man också ordna en del picknick. Innan resa men bättre att lita på bästa väderapparna. Användbar inte bara för att konsultera prognoser tid och så planera dagen, men också för att lära känna luftkvalitet av staden vi skulle vilja nå.

Här är vilka de är bäst för Android som avser innevarande år. Komplett, pålitlig och även grafiskt tilltalandeden väder app de är den perfekta följeslagaren att alltid ha med sig, installerade på egen hand smartphone. Dessutom en annan intressant aspekt, de är alla fri och lätt att ladda ner från Play Butik från Google.

YoWindow är den coolaste väderappen någonsin

Om du älskar väderprognos i nyckel original-kan du inte ladda ner till din smartphone YoWindow, den coolaste väderappen någonsin. Dess huvudsakliga funktion är att när platsen väl är inställd, en landskap där det kommer reproduceras situationen väderprognos nuvarande.

De kan också ingå trevliga ljud som reproducerar atmosfäriska ämnen inklusive stormar och vind eller tystnaden vid klart väder. Kort sagt en väderapp okonventionellden specificerar dock vad den ska göra.

vädret

Den andra väderappen vi vill rekommendera är vädret. Det är en av applikationerna mest älskade av användare just för dess tydliga grafik och för dess precision. En av de verkligt fantastiska funktionerna är tillgång till webbkamera av den valda platsen. På så sätt kan du checka in realtid skicket väderprognos.

Dessutom är det också möjligt att konsultera luftkvalitetsnivåer av den orten. Du kan också se satellitbilder i realtid. Kort sagt, det är en av de mest kompletta väderapparna någonsin som aldrig gör besviken.

Väder Underground Väder

En av de mest väderappar exakt och det är pålitligt Väder Underground Väder. Grafiskt kanske det inte kommer att göra alla användare galna, tvärtom verkar det väldigt minimalistiskt. Trots detta för hans funktioner visar sig vara riktigt grundläggande.

Har en exakt och aktuell funktion av vädervarning, samt att ha alla alternativ som övervägs i de mest klassiska apparna i denna kategori. Henne prognoserförbi 72 timmarär nästan ofelbar och detta gör den verkligen unik. Denna app innehåller också data relaterad till luftkvalitet och tillsammans också risk för exponering till strålarna DRUVA.

Uppenbarligen är dessa bara några, men många andra väder app finns på Play Butik. Du är bortskämd med valmöjligheter, men var noga med att inte lita blint på dem alla, annars är risken att gå hem genomblöt.

Relaterade Artiklar

Back to top button