Vad du ska göra om du har glömt ditt WhatsApp-lösenord

whatsapp är en gratis meddelandeapplikation som ägs av det sociala nätverket Facebook ( Meta ). Det är en av de mest populära meddelandeapparna i världen med över 2 miljarder aktiva användare. Whatsapp(WhatsApp) har en lista med funktioner som gör att den sticker ut från konkurrenterna, men vad händer om du glömmer ditt lösenord?

Beroende på vilka säkerhetsåtgärder du har ställt in, återställning Whatsapp PIN(WhatsApp PIN) kan vara relativt smärtfritt. I den här artikeln kommer vi att berätta vad du ska göra om du har glömt ditt lösenord. whatsapp.

Återställ WhatsApps PIN-kod för tvåstegsverifiering(Återställ WhatsApp tvåstegsverifierings-PIN)

Tvåstegsverifiering är en av de nya funktionerna som lagts till WhatsApp för att förbättra användarsäkerheten. (WhatsApp) Detta är en välkommen funktion för alla sociala nätverksappar eftersom det hjälper till att minska risken för att en annan användare ska stjäla din identitet.

Om du har skapat ditt konto whatsapp med tvåstegsverifiering och angett din e-postadress kan du omedelbart återställa din STIFT -kod genom att begära en återställningslänk via webbplatsen eller appen.

Denna process är densamma oavsett om du använder whatsapp på enheten Android iPhone, Microsoft PC iPad eller Mac.

Så här återställer du ditt lösenord:

 1. Öppna Whatsapp(whatsapp).
 2. Klick Har du glömt din PIN-kod?(Har du glömt PIN-koden?)
 3. Klick ” Att skicka ett brev”(Skicka epost) .
 4. Öppna e-postmeddelandet och tryck på återställ länkar(återställ länk) .

 1. När webbläsaren öppnas, klicka på ” Bekräfta(Bekräfta) » .

Detta kommer att inaktivera tvåstegs lösenordsverifiering Whatsapp så att du kan komma åt appen. (WhatsApp) Detta betyder att om du vill fortsätta att dra nytta av säkerhetsfördelarna med tvåfaktorsautentisering måste du återaktivera den med ett nytt lösenord och e-post-ID.

Notera.(Obs! ) Din tvåstegsverifieringskod skiljer sig från det 6-siffriga registreringslösenordet du fick via SMS vid registrering i ansökan.

Återställ WhatsApp PIN(Återställ WhatsApp Pin) med glömd e-postadress(Glömt e-postadress)

Om du inte har angett en e-postadress eller har glömt/tappat åtkomst till den, måste du vänta 7 dagar för att ditt telefonnummer ska verifieras igen i whatsapp . Efter denna tid, alla väntande meddelanden whatsapp kommer att tas bort.

Om ditt nummer förlängs efter 30 dagar använder inte whatsapp(WhatsApp), kommer ett nytt konto att skapas för att ersätta det gamla, vilket innebär att din chatthistorik kommer in whatsapp kommer att raderas.

Öppet efter 7 dagar whatsapp och tryck Har du glömt din PIN-kod? (Har du glömt PIN-koden?)> Återställa(Återställ) .

Tyvärr, whatsapp påskyndar inte denna process. Om du försöker installera om appen på en ny enhet eller registrera dig med samma mobilnummer kommer du att bli utelåst från appen.

återställa whatsapp krypterad säkerhetskopia lösenord(WhatsApp-krypterad säkerhetskopieringslösenord)

whatsapp ger användarna möjlighet att aktivera krypterad säkerhetskopiering från ände till ände så att ingen (inklusive själva appen) kan komma åt dina meddelanden.

Om du har aktiverat 64-teckens krypterad säkerhetskopiering är det enkelt att återställa ditt lösenord så länge du kommer ihåg ditt tvåsteg STIFT -koden .

 1. Öppna whatsapp och tryck på ” Inställningar”(Inställningar) .

 1. Klick Chattar. (Chattar.)

 1. Klick Säkerhetskopiering av chatt(Chattbackup) .

 1. Klick End-to-end krypterad säkerhetskopiering(End-to-end krypterad säkerhetskopia) .

 1. Rör ändra lösenord(Ändra lösenord) .

 1. Rör Jag har glömt lösenordet(Jag har glömt mitt lösenord) .

 1. Verifiera din identitet med ditt fingeravtryck eller tvåfaktor STIFT -kod, ange sedan ett nytt lösenord.

Tillbaka till konversationen

Det finns inget värre än att bli inlåst whatsapp mitt i ett samtal. Med så många appar som kräver att du loggar in är det lätt att glömma din PIN-kod. whatsapp. Nu vet du vad du ska göra om du glömt ditt kontolösenord whatsapp oavsett om du använder en telefon Android eller enhet Äpple iOS.

WhatsApp är en gratis meddelandeapp som ägs av sociala medieföretaget Facebook (Meta). Det är en av de mest populära meddelandetjänsterna i världen och har över 2 miljarder aktiva användare. WhatsApp har en lista med funktioner som sätter den över konkurrenterna, men vad händer om du glömmer ditt lösenord?

Beroende på vilka säkerhetsåtgärder du har ställt in är det relativt smärtfritt att återställa din WhatsApp PIN-kod. I den här artikeln tar vi upp vad du ska göra om du glömmer ditt WhatsApp-lösenord.

Återställ WhatsApp tvåstegsverifiering PIN

Tvåstegsverifiering är en av de nya funktionerna som WhatsApp har lagt till för att förbättra användarsäkerheten. Detta är en välkommen funktion för alla sociala nätverksappar eftersom det hjälper till att minska chansen att en annan användare kommer att stjäla din identitet.

Om du konfigurerar ditt WhatsApp-konto med tvåstegsverifiering och angett din e-postadress kan du återställa din PIN-kod direkt genom att begära en återställningslänk via webbplatsen eller appen.

Denna process är densamma oavsett om du använder WhatsApp på en Android-enhet, iPhone, Microsoft PC, iPad eller Mac.

Så här återställer du ditt lösenord:

 1. öppna whatsapp.
 2. Knacka Glömt PIN-koden?
 3. Knacka skicka epost.
 4. Öppna e-postmeddelandet och tryck på återställ länken.

 1. När webbläsaren öppnas trycker du på Bekräfta.

Detta kommer att inaktivera WhatsApp tvåstegsverifieringslösenord så att du kan komma åt appen. Det betyder att om du vill fortsätta att få säkerhetsfördelarna med tvåfaktorsautentisering måste du återaktivera den genom att ange ett nytt lösenord och e-post-ID.

Notera: Din 2-stegsverifieringskod skiljer sig från den 6-siffriga registreringskoden som du fick via SMS när du registrerade dig för appen.

Återställ WhatsApp-pin med glömd e-postadress

Om du inte har angett en e-postadress eller om du har glömt/tappat åtkomst till den, måste du vänta 7 dagar för att ditt telefonnummer ska verifieras igen med WhatsApp. Efter denna tid kommer alla väntande WhatsApp-meddelanden att raderas.

Om ditt nummer återverifieras efter 30 dagar efter att du inte använt WhatsApp, skapas ett nytt konto för att ersätta ditt gamla, vilket innebär att din WhatsApp-chatthistorik kommer att raderas.

Öppna efter 7-dagarsperioden whatsapp och tryck Glömt PIN-koden? > återställa.

Tyvärr gör WhatsApp det omöjligt att påskynda denna process. Om du försöker installera om på en ny enhet eller registrera dig med samma mobilnummer kommer du att bli utelåst från appen.

Återställ ditt WhatsApp-krypterade säkerhetskopieringslösenord

WhatsApp ger användare möjlighet att aktivera krypterad säkerhetskopiering från slut till ände så att ingen däremellan (inklusive själva appen) kan komma åt dina meddelanden.

Om du har aktiverat den 64-siffriga krypterade säkerhetskopieringen är det enkelt att återställa ditt lösenord så länge du kommer ihåg din tvåstegs PIN-kod.

 1. öppna whatsapp och tryck inställningar.

 1. Knacka Chattar.

 1. Klick Säkerhetskopiering av chatt.

 1. Knacka End-to-end krypterad säkerhetskopiering.

 1. Knacka Ändra lösenord.

 1. Knacka Jag har glömt mitt lösenord.

 1. Verifiera din identitet med ditt fingeravtryck eller tvåfaktors PIN-kod och skriv sedan ditt nya lösenord.

Tillbaka till konversationen

Det finns inget värre än att bli utestängd från WhatsApp mitt i en konversation. Med så många appar som kräver inloggning är det lätt att glömma din WhatsApp-pin. Nu vet du vad du ska göra när du glömmer lösenordet till ditt WhatsApp-konto, oavsett om du använder en Android-telefon eller en Apple iOS-enhet.