Vad är USB-datablockerare? Bästa USB-datablockerare att köpa på Amazon

(USB) kablar USB har två syften. Den första är dataöverföring och den andra är laddningsenheter. USB-datablockerare(USB-datablockerare) eller USB-kondomer(USB Condoms) är enheter som gör att enheter kan laddas men förhindrar dataöverföring via USB – kabelblockerande datakontakter.

Juice Jacking är ett sätt att stjäla all data som finns lagrad på din telefon USB – laddningskabel. När du använder USB – port av offentliga laddstationer, ger du omedvetet hackare tillgång till all din data. Det är alltid bäst att ta med egen strömförsörjning och undvika att använda offentliga mobiltelefonladdningsstationer. Men om du verkligen behöver använda dem är din bästa insats att använda en datablockerare.

Bäst datablockerare(USB-datablockerare) USB eller kondomer usb(USB kondomer)

Att ansluta dina enheter till offentliga nätverk, trådbundna eller trådlösa, medför risker. Cyberkriminella kan stjäla din data. Nu, eftersom du är medveten om detta faktum, måste du vara försiktig när du ansluter dina enheter till nätverk som offentliga WiFi(Wi-Fi), internetcafé, etc.

Däremot kan cyberbrottslingar stjäla data från ditt system när du laddar det med offentliga laddstationer. USB använder en teknik som kallas jockjacking. Problemet är att du förmodligen kommer att bli överraskad eftersom du inte kommer att veta att detta också är en datastöldmetod.

Det är här datablockerare är användbara USB. De blockerar stiften på dessa portar USB hoppar bara över måltider.

  1. PortaPow 3:e generationens USB-datablockerare
  2. USB-datablockerare för säker höghastighetsladdning(Säker höghastighetsladdning)
  3. SENHUO 3:a (SENHUO 3:a) generationens usb-skydd(Gen USB Defender) och datablockerare(datablockerare)
  4. Amptec FC3XD datablockerare
  5. Ladda mobil säkerhetsgadget Försvar(Defense Mobile Security Gadget)

Om du letar efter de bästa datablockerarna USB listan ser ut så här:

ett] USB-datablockerare (Gen USB Data Blocker)PortaPow 3:e generationen(PortaPow 3:a)

Du kan hålla virus på avstånd med en datablockerare(datablockerare) portaPow 3es GenUSB . Hans chip smart laddning hjälper till att ge höghastighetskraft till din gadget direkt. Glöm inte att blockeraren data (datablockerare)Portapow USB även kompatibel med märken som t.ex Samsung och Äpple . Dessutom gör dess fullständiga dataskyddsgaranti PortaPow 3:a Gen regeringstjänstemännens trovärdiga nytta Kanada(Kanadensiska), Storbritannien och USA. (USA)Du kan läsa produktspecifikationer och recensioner på Amazon här här) .

2]USB EDEC-datablockerare

EDEC USB-datablockerare

Denna kompakta produkt, som mäter 5,2 x 4,5 x 0,5 tum, kan vara en pålitlig teknikbana för att skydda din enhets data och förhindra virus. Så du kan bära denna USB – datablockerare (Datablockerare ) med dig till jobbet eller sociala sammankomster och initiera laddning samtidigt som du minskar risken för att använda offentliga laddportar. Denna produkt är också kompatibel med olika märken, främst med Android och Äpple vilket gör det mycket bekvämt för olika användargrupper. Du hittar produkten på Amazon här här) .

3] USB-skydd (Gen USB Defender)SENHUO 3:a(SENHUO 3:e) generationer och datablockerare(datablockerare)

SENHUO 3:e generationens USB-skydd och datablockerare

Om du vill hindra din enhet från att behöva hantera den oundvikliga “juice squeezing” från offentliga laddhamnar på hotell och kaféer, då SENHUO 3:a (SENHUO 3:a) Generation USB Defender(Gen USB Defender) & datablockerare kommer att vara ett bekvämt komplement till din åkpåse. Hans kabel Typ C Kompatibel med både mobiltelefoner och bärbara datorer. Att vara vänlig mot enhetsmärken Äpple , Universell och Samsung , SENHUO USB Defender är en ganska populär produkt bland iPhone-användare och (användare)Android . Du kan självklart kolla in den på Amazon här här) .

4]Amptec FC3XD Data Blocker

Amptec FC3XD datablockerare

Om du är orolig för att ladda dina enheter på en okänd plats när du är på semester eller arbetsmöten, blockerar data (datablockerare)Amptec FC3XD kan bli din användbara följeslagare. Detta USB – Laddningsadaptern är bäst lämpad för offentliga laddportar då den förhindrar dataöverföring, virusnedladdningar och skadlig programvara som läcker cyberbrottslingar. Med en utström på 1,6 MEN(AMP) du kan förvänta dig snabb och säker laddning för alla dina enheter. Glöm inte att den är kompakt men ändå hållbar (fodral PVC(PVC) ) enheten får plats i fickan när du reser. Få på det Amazon (Amazon)här(här) .

5]ChargeDefense Data Blocker

Bästa USB-datablockerare

Mobil säkerhetsgadget(Mobile Security Gadget) av Charge Defense, ett viktigt verktyg för anställda vita huset(Vita huset), ett steg före när det gäller att skydda mot identitetsstöld och skadlig programvara. Denna uppfinning, baserad på den samlade erfarenheten från erfarna ingenjörer, använder teknologi(datablockerare) USB 2.0 för tillförlitligt skydd mot identitetsstöld. Du kan köpa den redan nu på Amazon här här) .

Låt oss veta i kommentarerna dina förslag och erfarenheter med datablockerare(Datablockerare) .

USB-kablar har två syften. Den första är dataöverföring och den andra är laddningsenheter. USB-datablockerare eller USB kondomer är enheter som tillåter laddning av enheter men förhindrar dataöverföring via USB-kabeln genom att blockera datastiften.

Juice Jacking är ett sätt att stjäla all data som finns lagrad i din telefon via USB-laddningskabeln. När du använder USB-porten på offentliga laddstationer ger du hackarna tillgång till all din data omedvetet. Det är alltid bättre att ha en egen powerbank och att inte använda de offentliga laddstationerna för sina mobiltelefoner. Men om du behöver använda dem är det bäst att använda en datablockerare.

Bästa USB-datablockerare eller USB-kondomer

Att ansluta dina enheter till offentliga nätverk, oavsett om det är trådbundet eller trådlöst, är riskabelt. Cyberkriminella kan stjäla din data. Nu, eftersom du är medveten om detta faktum, bör du vara försiktig när du ansluter dina enheter till nätverk som offentliga Wi-Fi, cyberkaféer, etc.

Däremot kan cyberbrottslingar stjäla ditt systems data när du laddar det med offentliga USB-laddningsposter genom en teknik som kallas juice-jacking. Problemet är att du förmodligen skulle bli ovetande eftersom du inte skulle veta att detta också är en metod för att stjäla data.

Det är här USB-datablockerare är användbara. De blockerar datastiften på USB-portarna, så att endast ström kan flöda.

  1. PortaPow 3:e generationens USB-datablockerare
  2. USB-datablockerare för säker höghastighetsladdning
  3. SENHUO 3rd Gen USB Defender & Data Blocker
  4. Amptec FC3XD datablockerare
  5. Ladda Defense Mobile Security Gadget

Om du letar efter de bästa USB-datablockerarna är listan som följer:

1]PortaPow 3:e generationens USB-datablockerare

PortaPow 3:e generationens USB-datablockerare

Du kan hålla virusen borta med portaPow 3es Gen USB datablockerare. Dess Smartcharge-chip hjälper till att leverera höghastighetskraft till din gadget på nolltid. Inte att förglömma, Portapow datablockerare USB är även kompatibel med märken som Samsung och Apple. Dessutom gör dess garanti för fullständigt dataskydd PortaPow 3rd Gen, ett pålitligt verktyg för kanadensiska, brittiska och amerikanska regeringstjänstemän. Du kan kolla in produktens specifikationer och recensioner på Amazon här.

2]EDEC USB-datablockerare

EDEC USB-datablockerare

Denna kompakta produkt på 5,2 x 4,5 x 0,5 tum kan vara en tuff teknisk gränd för att skydda din enhets data och förhindra virus. Således kan du bära denna USB datablockerare runt till jobbet eller sociala möten och påbörja laddning, samtidigt som du minskar risken att använda offentliga laddportar. Denna produkt är också kompatibel med olika märken, främst Android och Apple, vilket gör den ganska praktisk för en mångsidig grupp användare. Du kan hitta produkten på Amazon här.

3]SENHUO 3rd Gen USB Defender & Data Blocker

SENHUO 3rd Gen USB Defender & Data Blocker

Om du vill förhindra att din enhet utsätts för den oundvikliga “juice-jacking” från offentliga laddningsportar på hotell och kaféer, då SENHUO 3rd Gen USB Defender & datablockerare skulle vara ett praktiskt tillskott till din resepåse. Dess Type-C-kabel är kompatibel med både mobiltelefoner och bärbara datorer. Eftersom SENHUO USB Defender är varumärkesvänlig mot Apple-, Universal- och Samsung-enheter är den en ganska populär produkt bland iPhone, som Android-användare. Du kan naturligtvis kolla in det på Amazon här.

4]Amptec FC3XD Data Blocker

Amptec FC3XD datablockerare

Om du är orolig för att ladda dina enheter på en okänd plats under din semester eller arbetsmöten, kan Amptec FC3XD datablockerare kan vara din hjälpsamma följeslagare. Denna USB-försvarsladdningsadapter är mest lämplig för offentliga laddningsportar eftersom den förhindrar dataöverföring, virusnedladdningar och skadlig programvara från att läcka din information för att vara till nytta för cyberbrottslingar. Med sin 1,6 AMP utgångsström kan du förvänta dig snabb och säker laddning av alla dina enheter. Inte att förglömma, denna kompakta, men ändå hållbara (PVC-kropp) enhet kan passa bra i fickan under dina resor. Få det på Amazon här.

5]ChargeDefense Data Blocker

Bästa USB-datablockerare

Charge Defense är ett viktigt verktyg för Vita husets anställda och är ett steg före när det gäller skydd mot identitetsstöld och skadlig kod. Som en uppfinning från veteraningenjörers samlade erfarenhet, detta datablockerare använder USB 2.0-teknik för sömlöst skydd mot identitetsstöld. Du kan köpa det just nu från Amazon här.

Låt oss veta i kommentarerna, dina förslag och erfarenheter med datablockerare.

Relaterade Artiklar

Back to top button