Vad är Trello Gold? Affärsfördelar med Trello Gold-medlemskap

Att prenumerera på Trello Gold kan vara en bra idé om du har använt plattformen tidigare och har hittade några begränsningar i gratisversionen. Eftersom, om du är en affärsman, eller med ett arbetslag som ansvarar för dig, kommer du att behöva alla faciliteter den erbjuder.

Trello Gold: Premiumversionen av plattformen

Trello är ett webbverktyg föddes relativt ung och fängslade många människor efter organisationsnivå. Som du kanske redan har märkt, det låter dig skapa anslagstavlor där du kan lägga upp uppgifter, påminnelser, tidsfördelning m.m.

Men den har också andra riktigt användbara funktioner som gör det mycket lättare att organisera och hantera. Men, som bara är tillgänglig när du har ett aktivt abonnemang, som du kan få efter dig ansluten till plattformen eller från Officiell sida.

Det bästa är att Trello Gold-prenumeration inte representerar en alltför stor kostnad, eftersom, med ett belopp på $5 per månad, kan du använda det fullt ut. Å andra sidan ger plattformen dig en rabatt på $45 per år, vilket sparar $15, vilket är bekvämt.

Fördelar med Trello Gold-medlemskap

Med tanke på ovanstående kan du köpa ett Trello-abonnemang för få alla plattformsexklusiva föremål. Många av dem kan hjälpa dig i ditt dagliga liv och inte nödvändigtvis på jobbet, utan även med hushållssysslor.

Fördelar som delas med freemium

En av funktionerna höjdpunkterna i Trello Gold, även tillgänglig i gratisversionen, kan inte överskattas. Och det är antalet medlemmar eller kollegor du kan ha som medarbetare.

Antalet av denna faktor kan vara obegränsat, detsamma gäller de brädor som du kan fästa på din profil, den har heller ingen gräns. Även om dessa två element är de enda gemensamma punkterna mellan Premium-läget och standardläget.

Power-ups för varje kort

Det finns några riktigt fascinerande verktyg Trello har som gör att du till exempel kan aktivera eller länka en kalender . Men i versionen fri , du kan bara använda ett per kort vilket inte är praktiskt vid vissa tillfällen.

Men genom att prenumerera på Trello Gold har du möjlighet att inkludera upp till tre power-ups för var och en. Detta är en av de mest relevanta funktionerna på plattformen, och den som intresserar alla användare mest. Å andra sidan har du också de exklusiva verktygen som Trello bara erbjuder när du framgångsrikt har skaffat medlemskapet.

Personalisering med emojis, klistermärken och bakgrundsbilder

Detta är en annan funktion du kan lita på när du betala för Trello Premium-planen . Med detta kan du anpassa var och en av brädorna på ett väldigt kreativt sätt, placera klistermärken, emojis eller bakgrundsbilder utanför plattformen.

Genom att ha det här verktyget till ditt förfogande kan du ge dina arbetsbrädor en annorlunda och underhållande stil. Något som ofta uppskattas inom vissa områden, som marknadsföring och grafiska designbyråer.

Gräns ​​för filuppladdning

När du har ett konto som inte är exklusivt för plattformen kan du uppleva problem när du laddar upp eller laddar ner mycket stora filer, till exempel videor. Detta är något som kan begränsa dig enormt beroende på vilket område du utvecklas inom.

Å andra sidan, när du lyckas prenumerera på Trello Gold, du kommer att kunna njuta av en filuppladdningskapacitet på upp till 250 MB åt gången . Så du behöver inte oroa dig för att ladda ner en exempelfil eller en AV-produkt.

Förbättrad automatisering

Plus att vara en exklusiv medlem av Trello kan förbättra navigeringen inom sidan, appen eller plattformen. Tack vare de programmerade knapparna, med vilka du kan komma åt olika webbplatser på ett smart och mycket mer intuitivt sätt.

Relaterade Artiklar

Back to top button