Vad är Snapchat Score? Hur används den?

Föreställ dig själv i ett hastighetslopp, med andra tävlande vid din sida som kommer att göra sitt bästa för att vinna och vara den mest populära bland alla. 3… 2… 1… Och startsignalen ges. Du är fyra, nu blir du trea…tvåa…ta ledningen och vinna loppet. Ljus! Alla känner dig redan och du börjar njuta av oöverträffad popularitet.

Många människor använder ett av de mest populära sociala nätverken för tillfället: den snapchat app . Och som om de skulle delta i ett hastighetslopp, försöker de få priset för den som är mest populär på detta sociala nätverk.

Jo Snapchat har en omdömessystem att mäta detta. Vill du veta vad det är och hur du kan använda det till din fördel? Fortsätt läsa den här artikeln så kommer vi att förklara det för dig snabbt och enkelt.

Vad är Snapchat-poängen?

Snapchat Score hjälper till att mäta din användning av den här appen och jämför dig med andra användare. De ögonblicksbilder du har tagit emot och skickat, den berättelser du skapar och lägger till och andra faktorer beaktas . På så sätt får du en av mest populära stjärnorna i detta sociala nätverk. Även om det i verkligheten inte är säkert känt hur den specifika beräkningen ser ut för varje handling vi utför, vilket gör det lite mystiskt.

För att kunna se hur många poäng du har, gå till listan över vänner på Snapchat, som du kan söka efter och genom att klicka på ditt namn får du beloppet. Om du vill se vad dina vänner har samlat på sig, placera dig själv på namnet på en av dem och genom att klicka på det kommer du att veta det. Och, som vi nämnde i början, kommer sprintningen att bli mer spännande när du försöker gå om de som ligger i ledningen. Men om du fortsätter kommer du att anstränga dig för att stanna där och ingen kommer att nå dig.

Hur laddar man upp din poäng på Snapchat?

Nyckeln blir skicka och ta emot så många Snaps som möjligt ; Detta är det första alternativet för att få de poäng du vill ha så mycket. Tydligen får du 1 poäng för varje Snap du får och 1 poäng för de du skickar. Det hanteras även att om du svarar snabbt på de meddelanden du får så får du en högre bonus, varierande mellan 5 och 10 poäng.

Ett annat sätt att få höga poäng är att skicka och ta emot Snaps från dina bästa vänner . Gissa! Du får 10 poäng för det du skickar och 5 för det du får. Så vänta inte längre, börja kommunicera med dem och få dem att känna sig intresserade av innehållet du skickar, så att de svarar dig snabbare. Inbjudan som applikationen gör till oss är att vi använder den mycket för att få ett bra betyg och vinna popularitet.

Vilka saker kan vara tilltalande för dina vänner?

Snapchat har många verktyg för att låta din fantasi flöda och fånga dina vänners uppmärksamhet. Något som till exempel blivit väldigt populärt är att skicka selfies där ditt ansikte framstår som förvandlat till en emoji, det kan du använd filter på dina foton, dela med vänner och på så sätt öka din poäng.

Du kan också skicka bilder på ditt dagliga liv, fula bilder (kom ihåg att de förstör själv efter en kort tid), prata med dem via videosamtal, bland annat.

I denna snabbmeddelandeapplikation, när du skickar foton kan du också redigera dem genom att lägga till text eller till och med rita över den. Det är jättekul, vi inbjuder dig att prova det.

Utan tvekan kommer du att bli distraherad i detta sociala nätverk som har upplevt stor tillväxt de senaste månaderna. Kom ihåg att poängen du har lagrat där hjälper dig vinna popularitet och att du kan öka dem genom att skicka och ta emot Snaps med dina vänner. Vi skulle gärna vilja veta om den här artikeln var till hjälp för dig, så lämna oss din kommentar i rutan.

Relaterade Artiklar

Back to top button