Vad är Samsung Pay, hur fungerar det, används och aktiveras det? – Lär dig stegen här

Idag i den här artikeln kommer vi att prata om Vad är det, hur fungerar det, används och aktiveras det Samsung Pay? Samsung Pay är en mobilbetalningsplattform, men först måste du veta vad en mobilbetalning är? När vi pratar om mobilbetalning syftar vi på transaktioner av finansiell karaktär, men med hjälp av mobila enheter .

Denna betalningsmetod är ett alternativ till kontanter eller med bankkort. Genom att använda mobilapplikationer kan du använda denna betalningsmetod.

För att ses som ett alternativ till de 2 huvudsakliga betalningsmetoderna, såsom kontanter och användning av bankkort, har mobila betalningsmetoder en rad egenskaper som gör dem relevanta.

Några av dessa egenskaper är deras universalitet tack vare det faktum att de arbeta med nästan alla bankenheter de är lätta att använda tack vare sina applikationer, för närvarande har en hög andel av befolkningen mobila enheter, som har möjlighet att använda dem, de är säkert att betala för tjänster eller varor.

Eftersom vi har en bakgrund om vad mobila betalningsmetoder är kan vi dyka in i det relevanta ämnet för oss i den här artikeln, nämligen Vad är det, hur fungerar det, används och aktiveras det Samsung Pay? Sedan kommer vi att besvara var och en av dessa frågor genom hela texten.

Vad är Samsung Pay?

Samsung Pay är den mobila betalningsplattformen för multinationellt företag Sydkoreanska Samsung. Som vilken mobil betalningsplattform som helst, det har en egen app i Play Butik, som är säker att använda .

Samsung Pays ursprungliga lanseringsdatum var den 20 augusti 2015. För närvarande har appen cirka 5 miljoner användare, som bearbetar 500 miljoner USD på sex månader.

Hur använder man Samsung Pay?

När du vet vad den här betalningsmetoden är, måste du veta hur du använder Samsung Pay. De goda nyheterna är det är inte alls svårt att använda . Denna applikation ger möjlighet att ansluta de bankkort du vill ha, i fallet att vara den valfria banken för applikationen.

Därefter kommer vi att nämna och förklara stegen för att använda Samsung Pay, så att vi kan använda detta enkla och moderna alternativ så snabbt som möjligt.

Registrera bankkort att använda

Det första steget att ta är att registrera de bankenheter där vi har satt in våra pengar . Vi kan göra detta genom att använda Samsung Pay-appen, skanna bankkort eller manuellt fylla i nödvändig information.

Välj vilken bank du vill använda

Detta steg är redan utvecklades vid försäljningstillfället det vill säga vid betalning måste vi söka i applikationen efter våra bankkort och sedan ge dem tillgång till överföringen av pengar.

När betalningsmetoden är klar måste den mobila enheten föras närmare maskinen som tar emot betalningen, vilket är det sista steget vid betalning av ett köp

Kontrollera informationen på fakturan

Slutligen, när du slutför en betalning, visar applikationen betalningsbekräftelse på skärmen med sina överföringsuppgifter och sparar även fakturan.

Vilka fördelar ger oss att använda mobila betalningsmetoder?

Vi har redan pratat om Vad är Samsung Pay? och stegen för att använda denna applikation. Detta nya alternativ har vunnit popularitet, tack vare fördelar den erbjuder till dem som använder dem, som t.ex.

  • Det påskyndar betalningarna och eliminerar enorma köer i vissa anläggningar, tack vare det faktum att det helt enkelt föra den mobila enheten närmare betalningsstället, vilket sparar tid tack vare dess hastighet.
  • Det möjliggör bättre kontroll av fakturor eftersom alla detaljer registreras av applikationen, vilket hjälper till att fastställa mer exakta utgiftsredovisningar när som helst på dygnet eftersom de är lagrade i telefonen
  • Den tjänar universellt, eftersom den är flexibel användning, tjänar den på samma sätt för E-handel

Alla dessa fördelar utnyttjas genom att ladda ner Samsung Pay-appen på din mobiltelefon . Vi hoppas att den här artikeln har varit till hjälp och uppmuntrat dig att prova mobila betalningsmetoder.

Relaterade Artiklar

Back to top button