Vad är Pancakeswap och är det en bra investering?


-ANNONSER-

I takt med att den digitala världen blir mer decentraliserad har nya och spännande plattformar dykt upp som tillhandahåller tjänster baserade på dessa principer och som går bort från modellen med en enda auktoritet. PancakeSwap är en av dessa plattformar, och den använder “CAKE”-token. PancakeSwap är den ledande decentraliserade börsen på Binance Smart Chain (BSC), ett snabbt och billigt alternativ till Ethereum, med de bästa gårdarna inom decentraliserad finans (DeFi). PancakeSwap, liksom den välkända Uniswap, använder DeFi Automatic Market Maker (AMM) på Ethereum-protokollet, som låter användare byta mellan kryptovalutatillgångar genom att utnyttja användargenererade likviditetspooler. Besök den officiella bitcoinrevolutionen för mer information om bitcoinhandel.

PancakeSwap har flest användare av någon decentraliserad plattform någonsin, med över 12 miljarder dollar i medel som anförtrotts plattformen av dessa användare. Användare av PancakeSwap handlar mot en likviditetspool med en automatiserad market maker (AMM) modell. Dessa pooler är fyllda med medel som donerats av användare.

De placerade dem i poolen i utbyte mot likviditetsleverantörer (LP) tokens. De kan ta tillbaka sin andel med dessa tokens, och de får också en minskning av handelsavgifterna. PancakeSwap har gemenskapsstyrning, vilket tillåter användare att samla likviditet, tillhandahålla tokens och införliva andra unika funktioner som utmärker det och låter dig tjäna belöningar. Cakes främsta försäljningsargument är att det är en helt decentraliserad börs där order och affärer utförs automatiskt genom smarta kontrakt.

Tokenens värde har mycket utrymme att växa tack vare Pancakes Waps position som en ledande decentraliserad börs. Har du någonsin velat äta din tårta och fortfarande ha den samtidigt? Du kan göra just det med PancakeSwaps ursprungliga token, “CAKE”. PancakeSwap har flest dagliga användare av alla dApp-decentraliserade applikationer och det fjärde största börsvärdet. Den har fantastisk plånboksintegration och stöder bland annat WalletConnect, MathWallet, TokenPocket och Metatask.

Cake har betydligt mer volym och likviditet än sina jämlikar, vilket är utmärkta nyheter för en investerare som letar efter en token att investera i. Det är enkelt att ta sig in och ut ur PancakeSwap, vilket är något som inte alla kryptovaluta-token kan göra anspråk på. Pannkakor Wap-stalking har ett antal fördelar jämfört med traditionell avkastningsodling. Plattformens insatsalternativ erbjuder för det mesta extremt hög avkastning och är inte traditionella likviditetspooler. I nätverkets pooler finns det för närvarande 16 tokens tillgängliga för insats, där den mest insatta poolen, Auto CAKE, ger en APY på 72,70 procent. Eftersom PancakeSwap bygger på Binance Smart Chain påverkas den inte av Ethereums stigande transaktions- och gasavgifter.

Är det en bra investering? Anledningarna till varför PancakeSwap är en bra investering har redan angetts, men låt oss titta på siffrorna. CAKE, den ursprungliga symbolen för PancakeSwap, handlas för närvarande för 11,37 dollar, med ett marknadskapital på 2 968 419 291 dollar och ett totalt värde låst på 5 097 536 181 dollar. De senaste 24 timmarna har börsvärdet ökat med 3,77 procent och priset har ökat med ungefär samma procent. Utan begränsning av utbudet finns det för närvarande 258 miljoner CAKE i omlopp. Det förväntas dock att i slutet av 2022 kommer priset att ha stigit till $20.

CAKE är också deflationär, vilket innebär att utvecklarna kommer att bränna CAKE-tokens regelbundet för att minska utbudet i omlopp. Som ett resultat kommer priset att öka. Det hände i början av 2021, med en ökning på 7 837 procent på bara två månader, följt av en tjurkörning som såg den ökade med cirka 2 000 procent. Man skulle kunna tro att den skulle falla lika snabbt som den steg, men den har bara sjunkit med 58 procent sedan dess. Med den senaste tidens ökning av transaktionsavgifter och gasavgifter på Ethereum blockchain, strömmar fler användare till PancakeSwap.

Om du är nyfiken på PancakeSwaps säkerhet är det värt att notera att den har högre säkerhetsnivåer än andra DeFi-protokoll och den granskas av två välkända blockkedjesäkerhetsföretag, CertiK och Slowmist. CertiK använder rigorös Formal Verification Technology (FMT) för att tillhandahålla hacker-resistenta smarta kontrakt och blockchain-revisioner genom penetrationstestning och andra nödvändiga metoder. Slowmist tillhandahåller cybersäkerhetsrevisioner och skydd för ledande tillgångsutbyten, plånböcker för kryptovaluta, offentliga kedjor och smarta kontrakt. Jämfört med andra jordbruksplattformar för DeFi-avkastning ger dessa två blockchain-säkerhetsföretag tillsammans en högre säkerhetsnivå. De bästa kryptovalutabörserna för handel med PancakeSwap-aktier är för närvarande Binance, Mandala Exchange, Coin Tiger, Bybit och KuCoin. Investera i CAKE medan den fortfarande är varm.

-ANNONSER-

Relaterade Artiklar

Back to top button