Vad är och hur fungerar KaiOs operativsystem och hur laddar man ner och installerar appar?

För närvarande finns det ett brett utbud av Operativsystem och KaiOs är en av dem, den är baserad på den berömda “FirefoxOS” den skapades speciellt för telefoner grundläggande bärbara datorer (icke-pekskärm) som har ett traditionellt, billigt tangentbord.

Den har helt enkla funktioner, men de är väldigt praktiska. Eftersom detta KaiOs-system är extremt lätt, erbjuder det mobiler en större minneskapacitet att lagra mycket information.

KaiOs erbjuder sina användare ett användarvänligt gränssnitt också än en butik med en mängd olika applikationer helt gratis, bland vilka sociala nätverk sticker ut.

Om du är en av användarna som funderar på att skaffa en grundläggande mobil med KaiOs men du vet det inte, då är det här något för dig. Här kommer vi att berätta allt du behöver veta om dess fördelar.

KaiOs Vad är det?

Tänker på användare som inte har tillgång till nya telefoner generation , Google har investerat i programvara som heter KaiOs, som endast är tillgänglig för traditionella telefoner, och som handlar om att ge sina användare några av de fördelar som smartphones har.

KaiOS erbjuder appar som det erbjuder fri till sina kunder och att de kan ladda ner från dess butik. Några är: Facebook, Google Assistant Google kartor. Bland andra.

KaiOs operativsystem (OS) funktioner

Bland huvudfunktionerna i Kaios-operativsystemet bör det noteras att det erbjuder alla de människor som av någon anledning inte kan komma åt en smartphone, ett verktyg som ger dem delvis erfarenhet även på smarta enheter, vilket gör att de kan ha fri tillgång, men lite begränsad i sin funktion till vissa applikationer både på sociala nätverk och andra varianter av applikationer.

Med SO KaiO kommer din bastelefon inte bara att användas för att ringa och skicka meddelanden, utan den låter dig också vara i kontakt via dina sociala nätverk.

Detta tack vare att man har en appbutik som erbjuder sina kunder väsentliga funktioner såsom att: Twitter, YouTube, Lite-versionen av google maps Google Assistant, Facebook, du kan också skicka och ta emot e-post, videosamtal, Muisca, de Naturligtvis är funktionerna i dessa sociala nätverk begränsade endast till grunderna (noll livevideo och allt).

Den erbjuder även spel som: Real Football och Runner Danger Dash bland annat, det finns andra funktioner du kan ladda ner som KaiWeather används för att se vädret, QR-koder som tillåta att läsa och skanna olika koder bland andra olika funktioner. Det bör noteras att KaiOs helt enkelt uppdateras via Internet.

Ladda ner och installera appar med KaiOs

Om du överväga ladda ner och installera applikationer med OS KaiOs är det lämpligt att först kontrollera om din telefon uppfyller de nödvändiga kraven, för vilket programmet du vill ladda ner fungerar på din mobil.

För att ladda ner och installera olika appar i KaiOs måste du uppdatera din telefon till KaiOs version, v15, för att göra detta, följ dessa steg:

 • Logga in på din telefon.
 • Välja “Inställningar” sedan “Om telefonen”, sedan “Systemuppdateringar”, klicka sedan på “Sök efter uppdateringar”.
 • När uppdateringen är klar på din telefon kommer du att se app Lagra med namnet KaiStore ,
 • Nästa sak är att gå in i den här butiken.
 • Välj den app du vill ha och klicka bara på “ladda ner”. Gör dig nu redo att njuta av allt den här appen har att erbjuda med SO KaiOs.

KaiOS-telefonenheter på marknaden

 • Nedan ger vi information som kommer att vara mycket användbar för dig, angående vissa mobiler med SO KaiOs, och som vi nämner nedan:
 • Alcatel 3088.
 • Alcatel Go Flip 3
 • Nokia 800 Tuff
 • Orange Sanza
 • Nokia 2720 Flip.
 • Energigivare E241s
 • Alcatel Go Flip
 • Orange Sanza

KaiOs OS har revolutionerat teknikvärlden, när det gäller mobiler med låg gamma, och lagt till dessa mobiler en annan teknik än de grundläggande telefonerna.

KaiOs lägger till sina mobiler, även om de är lite mer begränsade, funktioner som sträcker sig från aviseringar, alternativ för att ringa videosamtal, till möjligheten att skicka och ta emot elektroniska meddelanden bland många användbara funktioner som kommer att hålla dig aktiv på nätverk och i internetvärlden. Förvånad nej? Bara utforska och njut med KaiOs. Väntar på ytterligare en av våra instruktionsartiklar.

Relaterade Artiklar

Back to top button