Vad är nytt i nya Acronis True Image 2017

För några timmar sedan släppte Acronis den första betaversionen av sin Acronis True Image programvara 2017, den nya versionen som kommer att nå användare efter sommaren och som kommer med många förbättringar och nyheter som vi kommer att se nedan.

Vad är nytt i nya Acronis True Image 2017

En av nyheterna med nya Acronis 2017 är möjligheten till göra säkerhetskopior av Android- och iOS-enheter utan att behöva använda kablar direkt på vår huvuddator, vilket blir allt viktigare på grund av det stora antalet fotografier och personliga dokument som vi brukar använda. lagra på dessa enheter.

En annan nyhet i den här versionen är en ny kryptering varje gång vi försöker spara de största säkerhetskopiorna på externa hårddiskar eller i Acronis-molnet, med en 256-bitars AES-kryptering. Dessutom, för att spara utrymme på datorns interna hårddisk, kan verktyget också automatiskt upptäcka om en SYND är ansluten till nätverket.

Gränssnittet har också gjorts om för att ge den ett modernare utseende och dessutom ett nytt sökmotor ingick vilket gör att vi kan hitta specifika filer i säkerhetskopiorna.

För att undvika fel vid återställning av säkerhetskopior känner verktyget igen standardenhetsbeteckningen och ändrar den om Windows har tilldelat en annan för att undvika referensproblem.

Resten av verktygen har setts över, men inga nya funktioner eller funktionalitet har lagts till dem. Men inte alla funktioner led samma öde, och denna nya version eliminerar en rad funktioner och funktioner som enligt företaget inte användes:

  • Säkerhetskopiering av mejl.
  • Lokal och hybrid synkronisering, till förmån för molnet.
  • Konsolidering av versioner, till förmån för planering av backuper.
  • Manuell radering av säkerhetskopior.
  • Acronis Extended Capacity Manager. Nu, som standard, känner alla system efter Windows Vista igen enheter som är större än 3 TB.
  • Trimm av SSD-enheter, som är något inbyggt i Windows 7 och senare.

Om vi ​​vill testa vad som är nytt i den här versionen kan vi ladda ner betaversionen från vår användarpanel i dess huvudwebbsida . Men eftersom det är en version som fortfarande är i betaversion och som kan ha buggar, är det bäst att vänta på släppet av den slutliga versionen, för vilken inget exakt datum ännu är känt.

Vad tycker du om nyheterna om nya Acronis True Image 2017?

Du kanske är intresserad:

  • Hur man överför Windows och all din data från din dators hårddisk till en SSD

Relaterade Artiklar

Back to top button