Vad är Facebooks “tyst läge”? Hur aktiverar och inaktiverar jag det?

Facebook har positionerat sig som en av de sociala nätverk dem mer använda och dem mest populär i världen på sistone.

Facebook har funnits på marknaden för sociala medier i mer än 10 år, det har uppmuntrat sina användare att implementera olika uppdateringar.

En av de sista uppdateringar och nyheter från Facebook implementerar “Silent Mode”, ett av dess senaste verktyg.

Att vara på Facebooks sociala nätverk kan vara ganska beroendeframkallande och i vissa fall underhållande, det är varför dess nya “Silent Mode”-verktyg är utformat för att förhindra att detta händer.

Vad är Facebooks “tysta läge” och vad betyder det?

Facebooks “tyst läge” betyder exakt vad dess namn antyder den är baserad på ett läge som helt tystar appen.

Många Facebook-användare av sociala nätverk bestämde sig för att kalla detta läge som “Stör ej-läge”. » Var “Logga ut läge”.

Facebook är i allmänhet ett ganska beroendeframkallande socialt nätverk, det har blivit ganska vanligt att spendera timmar på det Senaste decenniet men det kan också vara distraherande.

Ibland är det nödvändigt att helt ägna sig åt arbete eller studier och för detta är det nödvändigt att undvika distraktion som Facebook.

Med Facebooks nya “tyst läge” blir det möjligt att inte längre ta emot underrättelse, så om du har laddat ner Facebook på din Android- eller iOS-telefon kommer meddelanden inte längre att vara ett problem.

En annan fördel med Facebooks “tysta läge” är det inaktivera aviseringar, det kommer att vara möjligt att spara mer batteri på Android eller iOS mobiltelefon.

Facebooks “tyst läge” kan aktiveras på obestämd tid eller programmera dess aktivering, förutom att gå in på Facebook, avger den ett tyst meddelande om avaktivering av nämnda läge.

Hur slår jag på och av Facebooks “tysta läge”?

Aktivera eller inaktivera Facebooks “tyst läge” är extremt enkelt, oavsett om du har appen nedladdad på en Android- eller iOS-enhet.

Även om det är väldigt enkelt att aktivera eller avaktivera detta läge på vissa telefoner, alternativet är ännu inte tillgänglig eller inte syns.

För att aktivera eller avaktivera Facebooks “Tyst läge” kommer det bara att vara nödvändigt att öppna applikationen på Android- eller iOS-enheten.

Väl inne i applikationen måste du gå till inställningarna av ansökan för att göra detta måste du klicka på de 3 horisontella banden längst upp.

Därefter måste du hitta alternativet “Inställningar och sekretess” och klicka på det och klicka sedan på “Din tid på Facebook”.

I “Din tid på Facebook” kommer det att vara nödvändigt att rulla till alternativet “Tyst läge” och för att aktivera det räcker det att klicka på det.

Med det här alternativet kommer Facebook-meddelanden att inaktiveras och kommer inte att visas på telefonskärmen. För inaktivera “tyst läge” kommer att upprepa processen och klicka på samma alternativ.

Alternativ till Facebooks “tyst läge”

Vissa telefoner har fortfarande inte Facebooks “Tyst läge”-verktyg eller möjligheten att stänga av Facebook-aviseringar.

I det här fallet finns det flera alternativ för förhindra att meddelanden visas på enheten och nej, de har inget att göra med att avinstallera Facebook från enheten.

Det första alternativet är att sättaFacebook-uppdatering till den senaste versionen detta kan göras från Google Play Butik oavsett vilken enhet det gäller.

Om du har Facebook Lite finns det flera skillnader och en av dem är det Lite version har inte “tyst läge”, så i det här fallet är det mest rekommenderade att stänga av eller stänga av aviseringar i Facebook Lite.

En sista lösning är att inaktivera Facebook-aviseringar direkt på enheten, oavsett om det är Android eller iOS.

För avaktivera aviseringarna på en Android- eller iOS-enhet måste du ange telefoninställningarna och sedan applikationerna för att välja Facebook och därmed avmarkera dess meddelanderuta.

Relaterade Artiklar

Back to top button