Vad är en Amazon smart plug?

En smart kontakt kanske inte verkar särskilt “smart” vid första anblicken. Jämfört med andra smarta enheter verkar det saknas funktionalitet. De smarta(Smarta) uttag har bara ett fåtal användningsområden, men när de används på rätt sätt är de otroligt kraftfulla och användbara enheter. Från-(Due) Till sin låga kostnad är smarta pluggar ett av de enklaste sätten att komma in i hemautomationsvärlden.

Smart(smarta) pluggar är anslutna enheter som ansluts till ett vägguttag eller flervägsuttag och kan styras med din smartphone eller smarta assistent för att slå på eller av strömmen. Vad är en Amazon Smart Plug? Amazon Smart Plug – en av de mest beprövade och effektiva enheterna för att förvandla dumma hushållsapparater till smarta.

Vad är en Amazon smart plug?(Vad är Amazon Smart Plug?)

Amazon smarta kontakt är en enkel enhet som ansluts till ett befintligt uttag. När du är ansluten ställer du in den smarta kontakten Amazon genom applikationen Alexa för att ta kontroll över din enhet via din telefon eller annan mobil enhet, eller via din smarta assistent.

Tänk på en smart kontakt som en extern strömbrytare. Du kan trycka på en knapp på din telefon för att styra energiflödet. Om du har en “dum” lampa kan du koppla in den, slå på den och sedan tända och släcka den på långt håll och kontrollera strömmen. Av denna anledning, smart(Smarta) uttag är en integrerad del av att bygga ett smart hem.

Utöver sina grundläggande funktioner kan smarta pluggar programmeras att stängas av efter en viss tid, slås på vid en viss tid och stängas av vid en annan, och till och med svara på andra enheter. Till exempel, om rörelse upptäcks utanför din ytterdörr, kan du programmera de smarta kontakterna i ditt vardagsrum att tända lamporna automatiskt.

Fördelar med en smart kontakt(Fördelarna med en smart kontakt)

Smart(Smarta) butiker erbjuder andra fördelar utöver de uppenbara. Om du försöker dra ner på dina elräkningar är smarta pluggar ett av de mest kraftfulla verktygen i din arsenal. ” Spöke(Phantom) energiförbrukning” är ett verkligt problem i många hem som människor ofta inte är medvetna om.

Vissa enheter förbrukar konstant ström för skärmar. Till exempel förbrukar din kaffekanna energi även när den inte används för att hålla klockan korrekt och lysa upp LED(LED) skärm. Med tiden ökar denna energiförbrukning. Det enda sättet att förhindra att fantomström förbrukas är att koppla ur enheten eller bryta strömförsörjningen till den smarta kontakten.

Några(Vissa) smarta uttag (men inte Amazon Smart Plug ) spåra strömförbrukningen och ge dig rapporter om hur mycket ström din enhet använder.

En annan fördel med smarta pluggar är möjligheten att schemalägga när de ska slås på och av. För att utöka lampexemplet från föregående exempel kan du ställa in den smarta kontakten så att den tänds klockan 8 och släcks klockan 22. Med tanke på att smarta glödlampor i genomsnitt är runt 20 USD per glödlampa, och du ofta behöver mer än en glödlampa för vissa glödlampor, kan en smart plugg 25 USD vara den mest kostnadseffektiva investeringen.

fördel Amazon Smart Plug som ofta förbises är dess storlek. Många smarta kontakter är skrymmande och dominerar hela uttaget de är inkopplade i, men Amazon smart kontakt(Amazon Smart Plug) är kompakt och lämnar en andra utgångsport öppen.

Det är också lätt att ställa in. Amazon Smart Plug driver omedelbart allt som är anslutet till den, medan en fysisk strömbrytare på sidan låter dig slå på och av den med en touch. Plugin-inställningen inkluderar inloggning i appen Alexa på din mobila enhet, men appen kommer automatiskt att upptäcka enheter på samma nätverk.

Krav på smarta pluggar(Krav för Smart Plugs)

Medan smarta pluggar Amazon användbara, de är föremål för vissa krav. Innan(För det första) behöver du en stabil Wi-Fi-anslutning för att de smarta kontakterna ska fungera stabilt. Du måste också se till att den smarta kontakten sitter i ett stabilt uttag och inte i ett väggbrytarstyrt uttag.

Ska du använda en Amazon smart kontakt?(Är en Amazon Smart Plug värt det?)

Smart(Smarta) uttag motiverar investeringen fullt ut. Det är ett kostnadseffektivt sätt att föra smarta funktioner till äldre enheter. Om Alexa är ditt primära system är Amazon Smart Plug en fantastisk investering. Men om du inte använder alls Alexa , Amazon Smart Plug skulle inte vara ett smart köp.

Det fungerar inte med något annat system förutom Alexa . Om du använder Google Home eller Siri , bör du titta på en annan typ av smart kontakt. Det finns ett stort utbud av pluggar på marknaden, men alla tjänar i princip samma syfte.(stort utbud av pluggar)

Å andra sidan, om du använder Alexa , Amazon Smart Plug – bra val. Det säljs ofta och till och med dess standardpris är bara 25 USD. Om du letar efter ett prisvärt sätt att komma igång i den smarta hemvärlden, kolla in Amazon Smart Plug.

En smart kontakt kanske inte verkar för “smart” vid första anblicken. Jämfört med andra smarta enheter verkar den sakna funktionalitet. Smarta pluggar har bara ett fåtal användningsområden, men om de används på rätt sätt är de otroligt kraftfulla och användbara enheter. På grund av sin låga kostnad är smarta pluggar ett av de enklaste sätten att komma in i hemautomationsvärlden.

Smarta pluggar är anslutna enheter som ansluts till ett vägguttag eller multistrip och kan styras via din smartphone eller en smart assistent för att slå på eller stänga av strömflödet. Vad är Amazon Smart Plug? Amazon Smart Plug är en av de mest beprövade, effektiva enheterna för att förvandla dumma apparater till smarta.

Vad är Amazon Smart Plug?

En Amazon smart kontakt är en enkel enhet som ansluts till ett befintligt uttag. När du väl är ansluten ställer du in Amazons smarta kontakt via Alexa-appen för att få kontroll över enheten via din telefon eller annan mobil enhet, såväl som via din smarta assistent.

Tänk på en smart kontakt som en extern strömbrytare. Du kan trycka på en knapp på din telefon för att kontrollera strömflödet. Om du har en “dum” lampa kan du koppla in den, slå på den och sedan tända och släcka den på långt håll genom att kontrollera strömmen. Smarta kontakter är en viktig del av att bygga ett smart hem av denna anledning.

Utöver sina grundläggande funktioner kan smarta pluggar programmeras att stängas av efter en viss tid, stängas av vid en specifik tidpunkt och stängas av vid en annan, och till och med svara på andra enheter. Till exempel, om rörelse upptäcks utanför din ytterdörr, kan du programmera de smarta kontakterna i ditt vardagsrum att automatiskt tända belysningen.

Fördelarna med en smart kontakt

Smarta pluggar ger andra fördelar utanför det uppenbara. Om du försöker skära ner på kostnaderna för verktyget är smarta pluggar ett av de starkaste verktygen i din arsenal. “Phantom power draw” är ett verkligt problem i många hem, och något folk ofta inte är medvetna om.

Vissa enheter drar konstant ström till skärmar. Till exempel drar din kaffekanna energi även när den inte används för att hålla klockan korrekt och för att lysa upp LED-skärmen. Med tiden ökar denna energianvändning. Det enda sättet att förhindra fantomström är att koppla ur en apparat – eller att stänga av strömmen genom en smart kontakt.

Vissa smarta pluggar (men inte Amazon Smart Plug) övervakar energianvändningen och ger dig rapporter om hur mycket energi en apparat använder.

En annan fördel med smarta pluggar är din förmåga att schemalägga på- och avstängningstider. För att utöka lampexemplet från tidigare kan du ställa in din smarta kontakt så att den slås på klockan 08.00 och släcks klockan 22.00. Med tanke på att smarta lampor i genomsnitt cirka 20 USD per glödlampa och att du ofta behöver mer än en glödlampa för vissa lampor, kan en smart kontakt 25 USD vara den mest kostnadseffektiva investeringen.

En ofta förbisedd fördel med Amazon Smart Plug är dess storlek. Många smarta pluggar är skrymmande i designen och dominerar hela uttaget de är anslutna till, men Amazon Smart Plug är kompakt och lämnar den andra uttagsporten öppen.

Det är också lätt att ställa in. Amazon Smart Plug kommer omedelbart att ge ström till allt som är anslutet till den, och en fysisk strömbrytare på sidan låter dig slå på eller av den genom beröring. Att ställa in kontakten innebär att du går in i Alexa-appen på din mobila enhet, men appen kommer automatiskt att upptäcka enheter på samma nätverk.

Krav för Smart Plugs

Även om Amazon smarta pluggar är användbara, har de vissa krav. Först och främst behöver du en stabil Wi-Fi-anslutning för att de smarta kontakterna ska fungera konsekvent. Du bör också se till att den smarta kontakten sitter i ett stabilt uttag – inte ett som styrs av en väggströmbrytare.

Är en Amazon Smart Plug värd det?

Smarta pluggar är helt värda investeringen. De är ett ekonomiskt vänligt sätt att föra smarta funktioner till äldre apparater. Om Alexa är ditt primära system är en Amazon Smart Plug en bra investering. Men om du inte använder Alexa alls, så är Amazon Smart Plug inte ett smart köp.

Det fungerar inte med något annat system förutom Alexa. Om du använder Google Home eller Siri vill du titta på en annan typ av smart kontakt. Det finns ett stort utbud av pluggar på marknaden, men alla tjänar i princip samma syfte.

Å andra sidan, om du använder Alexa, är Amazon Smart Plug ett utmärkt val. Den säljs ofta och till och med dess standardpris är bara 25 USD. Om du letar efter ett prisvärt sätt att komma igång i den smarta hemvärlden, så är Amazon Smart Plug värt att titta närmare på.