Vad är Discord Nitro och är det värt det?

juni(juni) 2020 Disharmoni rapporterade över 100 miljoner aktiva användare varje månad, och det antalet har bara ökat sedan dess. Disharmoni är en av de mest populära text- och röstmeddelandeplattformarna online på internet.

Fastän Oenighet är född(Discord) som en spelplattform, som nu används av samhällen och hobbyister överallt).

De som vill ha mer funktionalitet kan prenumerera på Discord Nitro för $10/månad eller $100/år, vilket låter användare uppgradera sin personliga profil, aktivera sina emojis, få gratis serveruppgraderingar och mer. Denna guide kommer att ge detaljer om Discord Nitro för att hjälpa dig att avgöra om tjänsten är värd kostnaden.

Vad gör Discord Nitro?

Discord Nitro bemyndigar Disharmoni , vilket ger prenumeranter kraftfullare funktioner och verktyg, särskilt för serverägare. Användare som bara deltar i chattar kan dock också dra nytta av Discord Nitro speciellt om du streamar ditt spel eller har en ansiktskamera.

Bästa emojin(Bättre Emoji)

Alla vet att det är en av de bästa delarna Disharmoni är överflöd av uttryckssymboler (överflöd av emojis) som du har tillgång till. Servrar kan ställa in sin egen emoji som kan användas i kanaler på den servern, men prenumeranter Nitro kan också samla uttryckssymboler och ladda upp sina egna.

Förbättringar av personliga profiler(Förbättringar av personliga profiler)

Discord Nitro-prenumeranter kan förbättra sin personliga profil. Du kan använda en animerad avatar såväl som en anpassad tagg, vilket ger dig mer kontroll över hur du presenterar dig själv för andra användare.

Dessutom får du ett märke för din profil som visar hur länge du har varit med Disharmoni liknande ikonerna som visas på äldre Steam-profiler.

Förbättrad filuppladdning(Bättre filuppladdningar)

Disharmoni kan vara en bra fildelningstjänst, men den har bara en uppladdningsgräns på 8 MB. Nitro följare(Nitro) kan ladda upp filer upp till 100 MB, vilket gör att du kan ladda upp bilder av högre kvalitet och större dokument.

HD-video(HD-video)

Discord användare(Discord) kan dela sin skärm och streama live som en grundläggande funktion, men behörigheten är begränsad. Om du prenumererar på Discord Nitro får du tillgång till HD-videoströmning och skärmdelning – ett mycket bättre alternativ för blivande streamare.

Serverstöd(Serversupport)

Discord Nitro lyser verkligen för serverägare. Serveruppgraderingar kostar $4,99 per uppgradering, och Discord Nitro ger serverägare två uppgraderingar per månad gratis. Faktiskt, Discord Nitro betalar sig själv till en kostnad av $10 per månad.

Som en extra bonus är ytterligare boosters 30 % rabatt. Om du vill utöka din server är boostning ett bra sätt att göra det, och Discord Nitro kan ge dig ett försprång gentemot de som inte har ett abonnemang.

Att boosta din server ger bättre ljudkvalitet, mer utrymme för emoji och ett antal andra funktioner som gör din server mer attraktiv än konkurrenterna.

Prissättning för Discord Nitro

Det finns två prisnivåer Discord Nitro. Senaste versionen Discord Nitro kostar $9,99 per månad eller $99,99 per år. 99 USD per år ger dig faktiskt 16 % rabatt på månadspriset, vilket gör det till ett bättre värde totalt sett. Om du inte är säker på om den här tjänsten är rätt för dig kan du prova månadspriset.

Du har också möjligheten Discord Nitro Classic . Om du inte är serverägare är detta förmodligen det bästa alternativet för dig. Discord Nitro Classic kostar $4,99 per månad eller $49,99 per år. Den har samma egenskaper som Discord Nitro , förutom serverförstärkningar. Du får dock 30 % rabatt på serverboost om du vill köpa den.

Du kan också köpa Discord Nitro som en gåva. Detta är ett enkelt sätt att visa stöd för dina favoritservrar, speciellt om du är på en liten fanserver med begränsade medlemmar. Att uppgradera servern kan förbättra gemenskapen.

Är Discord Nitro värt det?

Discord Nitro är en fantastisk plattform för att få kontakt med vänner och hitta nya gemenskaper. Kostar om Discord Nitro är det eller inte beror på hur ofta du använder plattformen. (Oavsett om Discord Nitro) Om du är en avancerad användare och spenderar mer tid i DisharmoniNitro kan definitivt vara till nytta.

Discord Nitro även användbart om du har en server och vill förbättra den. I själva verket blir det vid denna tidpunkt Mer(mer) värdefullt tack vare två serveruppgraderingar per månad.

Å andra sidan, om du använder Disharmoni bara ett par gånger i veckan för att umgås med vänner eller spela ett spel” Bland oss”,(Bland oss,) alltså Discord Nitro förmodligen inte värt kostnaden. Den vänder sig till personer som gör plattformen till sitt främsta sociala utlopp.

Intresserade allmänna användare kan prova Discord Nitro Classic till ett månadspris. Om du upptäcker att du gillar det kan du uppgradera till den fullständiga versionen. $5 per månad är en tillräckligt låg kostnad för att du kan utforska och lära dig dess funktioner utan alltför stor ekonomisk risk.

I juni 2020 rapporterade Discord mer än 100 miljoner aktiva användare varje månad och det antalet har bara vuxit högre sedan dess. Discord är en av de mest populära text- och röstplattformarna online på webben.

Även om det började som en spelplattform, används Discord nu av gemenskaper och hobbyister överallt.

De som vill ha mer funktionalitet kan prenumerera på Discord Nitro för 10 USD per månad eller 100 USD per år, vilket låter användare förbättra sin personliga profil, förstärka sina emojis, få gratis serverboosts och mycket mer. Den här guiden kommer att presentera detaljerna om Discord Nitro för att hjälpa dig att avgöra om tjänsten är värd kostnaden.

Vad gör Discord Nitro?

Discord Nitro förbättrar den övergripande Discord-upplevelsen genom att ge prenumeranter kraftfullare funktioner och verktyg, särskilt för serverägare. Som sagt, användare som bara deltar i chattar kan dra nytta av Discord Nitro också, speciellt om du streamar ditt spel eller har en ansiktskamera.

Bättre emoji

Alla vet att en av de bästa delarna av Discord är det överflöd av emojis du har tillgång till. Servrar kan ställa in anpassade emoji som kan användas inom kanaler på den servern, men Nitro-prenumeranter kan också samla in emoji och ladda upp sina egna anpassade.

Förbättringar av personliga profiler

Discord Nitro-prenumeranter kan förbättra sin personliga profil. Du kan välja att använda en animerad avatar såväl som en anpassad tagg, vilket ger dig bättre kontroll över hur du representerar dig själv för andra användare.

Dessutom får du ett märke för din profil som visar hur länge du har varit på Discord, liknande märkena som dyker upp på äldre Steam-profiler.

Bättre filuppladdningar

Discord kan vara en utmärkt fildelningstjänst, men den har en uppladdningsgräns på bara 8 MB. Nitro-prenumeranter kan ladda upp filer på upp till 100 MB, vilket möjliggör bilder av högre kvalitet och större dokument.

HD-video

Discord-användare kan dela sin skärm och sända liveflöden som en grundläggande funktion, men upplösningen är begränsad. Om du prenumererar på Discord Nitro får du tillgång till HD-videoströmning och skärmdelning – ett mycket bättre alternativ för blivande streamare.

Serversupport

Discord Nitro lyser verkligen för serverägare. En serverboost kostar $4,99 per boost och Discord Nitro ger serverägare två boosts per månad gratis. I huvudsak betalar Discord Nitro för sig själv till priset på $10 per månad.

Som en extra bonus är extra boost 30 % rabatt. Om du vill utöka din server är en boost ett bra sätt att göra det – och Discord Nitro kan ge dig en fördel gentemot icke-prenumeranter.

Att boosta din server ger ljud av högre kvalitet, mer utrymme för emojis och ett antal andra funktioner som gör din server mer tilltalande än konkurrenterna.

Prissättning för Discord Nitro

Det finns två nivåer av Discord Nitro-priser. Den senaste versionen av Discord Nitro är $9,99 per månad, eller $99,99 per år. $99 per år resulterar faktiskt i en rabatt på 16 % över månadspriset, vilket gör det till det bättre värdet totalt sett. Om du inte är säker på om tjänsten är något för dig kan du prova månadspriset.

Du har även möjlighet till Discord Nitro Classic. Om du inte är en serverägare är detta förmodligen det bästa alternativet för dig. Discord Nitro Classic är $4,99 per månad, eller $49,99 per år. Den har samma funktioner som Discord Nitro, minus serverboostar. Du får dock 30 % rabatt på serverboostar om du vill köpa en.

Du kan också köpa Discord Nitro som present. Det här är ett enkelt sätt att visa stöd för dina favoritservrar, speciellt om du är på en mindre fanserver som har begränsat medlemskap. En serverboost kan förbättra communityn.

Är Discord Nitro värt det?

Discord Nitro är en fantastisk plattform för att hålla kontakten med vänner och hitta nya gemenskaper. Om Discord Nitro är värt det eller inte beror på hur ofta du använder plattformen. Om du är en avancerad användare och spenderar mer tid än inte på Discord, kan Nitro definitivt ge fördelar.

Discord Nitro är också värt besväret om du äger en server och vill förbättra den. Faktum är att det blir värt det vid den tidpunkten tack vare de två serverhöjningarna per månad.

Å andra sidan, om du bara använder Discord ett par gånger i veckan för att chatta med vänner eller hoppa in i ett spel så är Discord Nitro förmodligen inte värt bekostnaden. Den är inriktad på människor som gör plattformen till sitt främsta sociala utlopp.

Casual användare som är intresserade bör ge Discord Nitro Classic ett försök till månadspriset. Om du tycker att du gillar det kan du uppgradera till den fullständiga versionen. $5 per månad är en tillräckligt låg kostnad för att du kan undersöka och utforska dess funktioner utan större ekonomisk risk.

Relaterade Artiklar

Back to top button