Vad är det och hur använder jag försvinnande läge? – Tillfälliga konversationer på Instagram och Messenger i Snapchat-stil

Efter att Facebook köpte Instagram, uppdateringar för båda ökade (till exempel sätter de Instagram-guider till arbete ), vilket för de flesta användare har varit en fröjd, och det är därför du idag kommer att lära dig: Vad är och hur man använder Vanish Mode?

Om du har uppdaterade Snapchat till den senaste versionen och du använder det regelbundet bör du redan vara medveten om försvinnande läge eller självraderande meddelanden, men för att utöka denna information är att den här guiden skapades, eftersom även om läget är Likheten mellan plattformarna är inte densamma.

Vad är det och hur använder jag försvinnande läge?

Nu, att skära till jakten och snabbt kunna lära sig vad försvinnande läge och hur man använder det, det första man måste veta är exakt vad det är mystiskt sätt att försvinna meddelandena.

I grunden Vanish-läge, vad det gör är att meddelanden som skickas i en privat chatt raderas efter en viss tid eller när mottagaren läser dem, som om de aldrig var där, gör alla dina konversationer tillfälliga och därför mer privata.

Det kanske låter dumt, men det är verkligen bra om du inte vill att någon ska se din chatt eller tenderar att radera alla meddelanden ett efter ett.

Detta läge, som du redan har fått veta, är inte nytt, eftersom det introducerades av Snapchat så snart det släpptes, men i Facebook- och Instagram-applikationerna är det mycket mer optimerat, vilket gör att den fungerar felfritt utan några fel.

Det bör noteras att detta inte är en idiotsäker metod för sekretess, för lätt innan meddelandet raderas kan personen som tar emot det kan ta skärmdump men det beror på varje person.

En annan sak att notera är att om du inte har uppdaterat Instagram eller Facebook till sin senaste tillgängliga version, kommer du inte att kunna använda det eftersom det nyligen introducerades. Av denna anledning rekommenderas det att ladda ner den officiella versionen av dessa applikationer från Spela butik eller från AppStore och inte från en APK.

Hur får man Vanish-läget att fungera?

Med ovanstående har du redan svarat på den första delen av frågan, vad är det och hur man använder försvinnande läge? Så för att avsluta, är det dags för dig att se hur den här appen kan användas i en konversation.

Metoden är väldigt enkel, du behöver bara gå in i konversationen och väl där, gå till avsnittet “Inställningar”, kl inuti den kommer du omedelbart att se alternativ som heter “Försvinnande läge”, tryck på den och det är det (för att stänga av det behöver du bara upprepa processen).

Ett annat sätt att aktivera den här inställningen är att bara svepa uppåt i chattfönstret (om du är i mobilappen) så att alternativet visas omedelbart och du behöver bara röra den för att aktivera eller avaktivera den. .

Nu när du vet vad det är och hur du använder Vanish Mode på både Instagram och Facebook (processerna ovan är desamma i båda), så du behöver inte göra något här, du kan gå till dina respektive sociala nätverk och aktivera läget.

Och om du var hungrig efter information, gå hitta fler guider om dessa applikationer och de nya funktionerna de ger till exempel kan du söka: Var finns guiderna på Instagram?

Eller, om inte det, artiklar för att lösa fel som en dag kan påverka dig, gillar Varför kan jag inte ladda upp bilder till Instagram?, så att du kan bli expert på detta sociala nätverk och börja spendera pengar.

Relaterade Artiklar

Back to top button