Vad är andra appar som Snapchat?

Idag världen av appar har utvecklats i hög hastighet finns det ett stort antal applikationer vars egenskaper varierar eller ibland är desamma med små skillnader i deras funktioner. Vad är andra appar som Snapchat?

Av denna anledning när vi väljer en applikation märker vi att det finns andra identiska, de erbjuder samma sak bara att de inte är lika kända, detta leder inte till slutsatsen att de inte kommer att fungera inte eller att de är en bedragare. Det vi behöver göra är att göra lite research på vad vi letar efter och sedan gå online för att se vilken ansökan som uppfyller de krav vi har ställt.

Vi kan säga att Ansökan några av dem är designade för att roa, underhålla det är därför applikationer som de som gör filter på ditt ansikte på kort tid tid har gjorts. Nu som Snapchat-appen finns det andra appar som har samma egenskaper, vi kommer att känna till några av dem så att vi vet vilken vi ska använda på vår smartphone.

Snapchat-liknande appar med masker

Många använder fortfarande inte den här typen av applikationer, så vi kommer att analysera några av dessa appar här kommer vi att känna till de kanske mest populära av dem med detaljer, data, intressanta funktioner.

Facebook-appen

Denna nya applikation har fungerat i ungefär två år, den är väldigt enkel, den fokuserar bara på tillämpningen av effekter på ditt ansikte till exempel kan du lägga till linser, hår, effekter med djuröron, många andra.

I deras lista över effekter finns det inte en brett utbud vi är säkra på att deras kvalitet är bra och de uppdateras snabbt.

Med dessa data ger du dig själv en uppfattning om hur den här applikationen fungerar, beroende på vad du vill kan du välja den. Facebook-applikationen är tillgänglig i sin senaste uppdatering eller version för Android, operativsystem iOS.

Instagram

Detta sociala nätverk är specialiserat på foton, naturligtvis har de inkluderat filtereffekter för ditt ansikte i sina alternativ . Du kan få dem på kameran där när du ska placera den i din stat eller skicka ett foto till någon, har du möjlighet att göra dessa ändringar i ditt ansikte.

Det finns en mängd olika filter på Instagram där man kan få deformationer, effekter med augmented reality, djurdelar och annat.

Vissa av dessa filter är också tillfälligt tillgängliga för dig, sedan försvinner de eller är synliga på vissa datum beroende på vad som är trendigt just nu. De finns även på Android, iOS .

Dubbel

Denna app är inte välkänd för den här typen av innehåll från mask men om det har en mängd olika effekter för ditt ansikte kan du få det i realtid.

Du kan framgångsrikt ha eller göra dessa effekter i ett samtal eller ett nytt foto som du skickar till dina vänner.

Denna app kan vara laddas ner och installeras på PC om du vill och ge fritt spelrum till din fantasi och till din kreativitet eftersom du kan använda ett brett utbud av 3D-masker, specialeffekter aktiverade med en enkel blinkning, konstnärlig makeup, samt olika ansiktsalternativ.

B612

Den här B612-appen är där du också kan ändra eller retuschera redigera foton, särskilt selfies. Du kan få många masker du använder den du vill välja, det finns även specialeffekter, med animerade emojis samt de vanliga som skägg, djuransikten osv.

MSQRD

Införandet av denna MSQRD-applikation beror på dess existens, den har ett stort antal masker betydande runt 20.

Det finns av ansikten kända, djur, de är i 3D. Det är väldigt lätt att använda bara genom att ta bilden, applikationen känner igen ansiktet och ersätter det omedelbart med masken som vi har valt.

Du kamera kul

Liksom de tidigare nämnda applikationerna är dess mål att applicera effekter, masker på ditt ansikte, även om det har några effekter på cirka 16, det är väldigt roligt, du gör det genom att realtid . En intressant funktion är att dessa förändringar i ditt ansikte kan göras med foton du har lagrad på din telefon.

Ladda ner och installera apparna

Du kan installera vilken som helst av dessa appar från ditt operativsystems officiella butik och börja testa dem för att vara säker på att du kommer att njuta av dem så mycket du vill. snapchat . Om du vill ändra ditt Snapchat-lösenord, det finns ett enkelt sätt att göra det .

Relaterade Artiklar

Back to top button