Vacciner: vetenskapen förklarar om de modifierar DNA och om de matar varianterna

Låt oss inse det högt och tydligt, ända sedan nyheterna om produktionen av vacciner mot covid-19 en diskussion har uppstått som lämnar många än idag tvivel efter honom. Uppenbarligen jag Ingen Vax de har inte gjort annat än att underblåsa spridningen av falska nyheter handla om vaccination, ogynnsamma fall och bieffekter osannolik. Därför finns det idag fortfarande många som tvivlar på Covid-19 vacciner. Idag får vi se hur vetenskap förklara om de ändrar DNA och om de matar varianter.

Vacciner: vetenskapen lugnar oss om DNA och varianter

Tack vare vetenskapen och det mödosamma arbetetHögre institutet för hälsaa vademecum kan tillhandahålla fullständiga svar till frågor om vacciner. Detta dokument, publicerat på ISS:s officiella webbplats, svarar på tvivel produceras av falska nyheter som har spridits under det senaste året.

Först och främst om jag vacciner ändra vårt DNA. Detta är fortfarande favoritarbetshästen för idag Ingen Vax redo att användas mot motgift a mRNA budbärare. Här är vad som deklarerades av National Institute of Health:

“”.

Efter detta tvivel finns det en annan mycket populär bland dem som inte vill bli hög vaccinera. Det är tron ​​att “”. Kommer det verkligen att vara så? Återigen är det Istituto Superiore di Sanità som ger oss ett svar tack vare denna mycket användbara handbok:

“”.

Relaterade Artiklar

Back to top button