Vacciner, Facebook lanserar klistermärken dedikerade till kampen mot Covid på WhatsApp

Uppmuntra vaccinationskampanj och sprid a klimat av förtroende för vacciner: detta är det implicita syftet med klistermärke paket skapad för att användas på Whatsapp och skickas till dina kontakter.

Översättningen av namnet motsvarar “”, och det är den nya klistermärke set uttänkt av meddelandeplattformen i samarbete med WHO, Världshälsoorganisationen. Som framgår av WhatsApp själv har dessa klistermärken “designats med syftet att hjälpa våra användare att kommunicera på ett kreativt och roligt sätt” angående anti Covid-19-vaccinationen “och att uttrycka glädje, lättnad och hopp om de möjligheter som vacciner erbjuder“.

Faktum är att, efter de senaste veckornas kontroverser, utgör vacciner nyckelstrategin för att föreställa sig en post-pandemisk värld. För att nå dit kommer dock samarbetet från en stor del av jordens befolkning att vara nödvändigt, och för detta ändamål kampanjerna av Medvetenheten ökar så här kan de vara en värdefull allierad.

WhatsApp, paketet med klistermärken på anti Covid-19-vaccinationen i samarbete med WHO är klart

Klistermärkena är redan tillgängliga gratis i WhatsApp-dekalbutiken. För att komma åt det, helt enkelt öppna en chattklicka på klistermärkeikonen och klicka på “+” indikeringen.

Vid den tidpunkten kommer den att öppnas klistermärke butikdär det finns hundratals uppsättningar: sök och lägg till det.

Sökningen bör inte vara för komplicerad: eftersom det är en nyhet kommer det säkert att vara bland de första resultaten.

För att säkerställa det också dina kontakter kan ladda ner klistermärkeset, skicka dem bara en av klistermärkena från setet. När de har mottagits kan de helt enkelt trycka på klistermärket och välja alternativet “Visa klistermärkepaket”, klicka sedan på “Ladda ner”.

Njut av!

Relaterade Artiklar

Back to top button