Utomjordingar: Inte bara finns de, utan Donald Trump är medveten om dem

“Om jag hade avslöjat vad jag säger idag för fem år sedan skulle jag ha blivit inlagd på sjukhus.” Så han motiverade sin tystnad som varade i åratal Haim Eshed, tidigare chef för rymdsäkerheten i den judiska staten. Men vad skulle mannen som är 87 år ha hållit för sig själv? De utomjordingar finns. Även Israel med USA skulle redan vara i kommunikation med utomjordingar. Detta tack vare en “galaktiska federationen“. “De” finns där och vill göra sig kända.

Även som påstått av Eshed också Donald Trump är medveten om det. Vi måste se om de, utomjordingarna, har känt honom väl och vill låta folk veta att de har mellanmänskliga relationer med USA:s tidigare president. Allvarligt, eller nästan, här är alla detaljer i intervjun som professorn emeritus gav till tidningen Yediot Aharonot.

Utomjordingar finns, ord från Eshed och Trump

Om Donald Trump bekräftar det Eshed sa, då är vi i en järntunna. Professorn, efter att ha nått en bra ålder, skulle ha berättat allt eftersom, enligt honom, vid det här laget han har inget mer att förlora. Vi tillägger att, efter de år av presidentskap vi har sett, har Trump inte heller något att förlora. Men han har ännu inte släppt uttalanden om sin kunskap om existensen av utomjordingar. Han kommer fortfarande att vara upptagen med att granska valsedlarna som gav seger Biden.

När han återvände till utomjordingarna med hänvisning till den ökända “galaktiska federationen”, som precis har blivit känd, skulle Eshed ha sagt: “Det är ingen slump att Donald Trump har lanserat en beväpnad styrka under sin tjänstgöring sedan dess Plats. Utomjordingarna har dock väntat fram till idag på att mänskligheten ska utvecklas och nå ett stadium där vi i allmänhet kommer att förstå vilket utrymme och rymdskepp“.

Ingen kommentar kommer från vita huset. där NASA han specificerade dock att “”.

Kort sagt sensationella nyheter som förtjänar att följas för att se vidare utveckling. Om ett sunt skratt aldrig har skadat. Samtidigt har NASA ett uppdrag redo att avleda asteroider farligt som kan träffa Landa. Vem vet om det också kan användas mot utomjordingar om de visar sig vara ett hot. Det finns ändå inget att oroa sig för, om Trump vet så är vi alla säkra.

Relaterade Artiklar

Back to top button