Utmärkt pris på denna 55-tums OLED-TV såldes på Rue du Commerce

Till jul kan du unna dig en vacker och stor 55″ 4K OLED-TV från LG genom att gå till Rue du Commerce. Handelssidan erbjuder ett erbjudande på modellen OLED55A1 för 799 € istället för 1 199 €, ett fynd för en berömd Smart TV .

LG OLED55A16LA © LG

OLED-teknik till ett oslagbart pris

  • Ultra platt och diskret
  • Zero Flicker-funktion för ögonkomfort
  • En intelligent α7 Gen4 AI 4K-processor

Se erbjudandet på LG OLED55A1 för 799,99 € på Rue du Commerce

En tunn och elegant Smart TV

LG OLED55A1 4K TV är lika snygg som bilderna den visar. Tunn och relativt platt passar den väldigt lätt in i ditt vardagsrum. Den låter dig se dina filmer och serier, spela på konsolen eller till och med lyssna på din musik under bästa möjliga förhållanden.

Denna OLED-TV från LG säljs vanligtvis för mer än 1 000 € och är nu tillgänglig för 799,99 € på Rue du Commerce. Det kommer att kosta dig 29,99 € för leverans med FedEx Express, men den goda nyheten är att du kommer att levereras lagom till semesterperioden.

LG OLED55A1: processorkraft

4K OLED55A1 TV är, som namnet antyder, en TV med en diagonal på 55″, eller 139 cm. Den visar en upplösning på 3480 x 2160 pixlar, med andra ord 4K. Den åtföljs av två högtalare med en effekt på 20 Watt RMS med Dolby Atmos ljudavkodning.

Den integrerar också Google Assistant samt Amazons Alexa. Du kan därför be, med rösten, på TV att visa dig det eller det programmet, höja/sänka ljudet, starta en streamingplattform osv.

Anslutningsmässigt har den tre HDMI 2.0-portar, två USB-portar, ett SCART-uttag, två antennuttag och en optisk digital ljudutgång.

OLED-tekniken är en av de bästa när det gäller bildkvalitet. Faktum är att panelen är uppbyggd av självemitterande pixlar som därför producerar sitt eget ljus. Detta möjliggör mer markerade kontraster samt djupare svärta. Det beror också på α7 Gen4-processorn och dess artificiella intelligens som hela tiden skannar den visade bilden och i realtid beräknar de bästa parametrarna att tillämpa.

Detta är bara en översikt över de många möjligheterna med denna 4K-TV, men till det här priset är det en mycket bra affär att göra på Rue du Commerce.

Se erbjudandet på LG OLED55A1 för 799,99 € på Rue du Commerce

Upptäck en värld av 4K-TV

Om du letar efter en 4K-tv och vill jämföra konkurrenternas modeller innan du bestämmer dig för denna eller andra, så har Clubic vad som krävs för att guida dig. Detta är vår jämförelse av de bästa 4K-TV:erna, uppdaterade regelbundet och helt opartiska. Där kommer du att ha all information och referenser som behövs för att göra rätt val.

Relaterade Artiklar

Back to top button