Utmärkelser: Mest populära antivirusprodukten 2018

I år bad vi återigen våra läsare att rösta på sin favorit antivirusprodukt(antivirusprodukt). De nominerade du kunde välja mellan var de bästa säkerhetsprodukterna vi har recenserat under de senaste månaderna. I alfabetisk ordning var dina val: Bitdefender Total Security, BullGuard Premium Protection, ESET Smart Security Premium, F-Secure Total, G Data Total Security och Kaspersky Total Security . Omröstningen har avslutats och det är dags att avslöja den prisbelönta antivirusprodukten “Läsarnas val 2018”(“Reader’s Choice 2018”):

Digital Citizen 2018 : pris ” Val (valutmärkelse)läsare(Reader) » går till Bitdefender

Årets prisbelönta antivirusprodukt “Läsarnas val”(“Läsarens val”) Bitdefender Total Security .

Under vår folkomröstningskampanjer(röstningskampanj) 64% av rösterna var ges till Bitdefender Total Security(Bitdefender Total Security) Årets antivirusprodukt “Läsarnas val”. (“Reader’s Choice”) Du kan se fördelningen av alla röster på round robin diagram nedan(diagram nedan). Som du kan se, för Bitdefender följt Kaspersky och ESET(Kaspersky och ESET) . f-secure, G Data och Bullguard(G Data och Bullguard) ligger långt efter de tre populäraste antivirusmärkena.

Komplett Bitdefender Security

Alla produkter vi har nominerat till detta pris är högpresterande säkerhetslösningar. Men ingen av dem lyckades vinna läsarnas hjärtan på det sätt som de gjorde. Bitdefender . Företaget får denna utmärkelse för tredje året i rad, vilket bevisar den höga populariteten för dess antivirusprodukter bland våra läsare. Årets utmärkelser är extraordinära för Bitdefender sedan vår utgåva(redaktionen) valde också Bitdefender Total Security för titeln som bäst säkerhetsproduktÅrets (säkerhetsprodukt) på grund av dess utmärkta prestanda i våra tester.

Varför röstade du på Bitdefender?

Det finns många anledningar att rösta på Bitdefender Total Security som årets bästa antivirusprodukt. Om du röstade på Bitdefender och inte har kommenterat sina produkter än, gör det nu. Varför valde du Bitdefender Total Security gillar bäst säkerhetsproduktÅrets (säkerhetsprodukt)?

I år bad vi våra läsare igen att rösta på deras favorit antivirusprodukt. De nominerade som du kunde välja från var de bästa säkerhetsprodukterna vi granskat under de senaste månaderna. Alfabetiskt var dina val: Bitdefender Total Security, BullGuard Premium Protection, ESET Smart Security Premium, F-Secure Total, G Data Total Security, och Kaspersky Total Security. Omröstningen har avslutats och det är dags att avslöja antivirusprodukten vem som vann “Reader’s Choice 2018” tilldela:

Digital Citizen 2018: Reader’s Choice-priset går till Bitdefender

Antivirusprodukten som inte kommer i år “Läsarens val” priset är Bitdefender Total Security.

Bitdefender Total Security

I vår folkröstningskampanj var 64 % av rösterna för Bitdefender Total Security som den “Läsarens val” Årets antivirusprodukt. Du kan se fördelningen av alla röster i cirkeldiagrammet nedan. Som du kan se följdes Bitdefender av Kaspersky och ESET. F-Secure, G Data och Bullguard låg långt efter de tre första mest populära antivirusmärkena.

Bitdefender Total Security

Alla produkter som vi nominerat till detta pris är högeffektiva säkerhetslösningar. Ingen av dem lyckades dock vinna läsarnas hjärtan som Bitdefender gjorde. Företaget vinner detta pris för tredje året i rad, vilket bevisar att deras antivirusprodukter är mycket populära bland våra läsare. Årets utmärkelser är extraordinära för Bitdefender, som vår redaktion också har valt Bitdefender Total Security för titeln som årets bästa säkerhetsprodukt, på grund av dess utmärkta prestanda i våra tester.

Varför röstade du på Bitdefender?

Det finns många anledningar att rösta på Bitdefender Total Security som årets bästa antivirusprodukt. Om du röstade på Bitdefender och ännu inte kommenterat deras produkter, gör det nu. Varför valde du Bitdefender Total Security som årets bästa säkerhetsprodukt?

Relaterade Artiklar

Back to top button