Utmaning: en guide för föräldrar att hjälpa och skydda sina barn från skada

utmaning-guide-till-föräldrar-hjälpa-barn-faror-sociala-nätverk

Med tillkomsten av utmaningsocialt nätverk detta kan vara användbart guide till föräldrar för att hjälpa och skydda sina barn från skada. Vad är dessa utmaningar? Tävlingar som återupptas genom smartphone att övervinna mänskliga gränser. Tyvärr kan de dock visa sig dödlig orsakar död av deltagarna. Nyligen fallet med den stackars flickan från Palermo som bara var 10 år gammal. Hur kan du hjälpa dina barn, vare sig de är barn eller ungdomar? Låt oss ta reda på det tillsammans.

Utmaning: hur du hjälper dina barn att känna igen fara

En av de viktigaste sakerna att lära ut din egen sönerunder alla faser av tillväxtär att känna igen fara. Utgående från elden och det som är varmt, upp till att inte lyssna på främlingar. Däremellan finns många andra risker de måste vara uppmärksamma på. Men idag, i en värld mer och mer social och ständigt uppkoppladytterligare en har lagts till: le utmaning.

Om du inte är bekant med det här ämnet kan det vara bra att ta en titt på det nya utmaning lite “mjölk” på Tick ​​tack. Ett spel som gör stor skada på hälsa av dem som utmanar ödet och försöker utöva det.

Hur kan du hålla dina barn borta från dem utmaning farlig? Många kanske tror att problemet skulle lösas vid roten förbjudande drastiskt mobiltelefon. Men tanken är felaktig för det enkla faktum att många av deras kamrater använder det regelbundet. På så sätt utövar de inte bara en kraftfull inflytandemen de kan återuppta och publicera dem, istället för ditt barn, en av dessa utmaningar.

En användbar guide som kan rädda barns liv

För inte så länge sedan, just i kolumnen “”, publicerades en intressant sådan vademecum som innehåller något dyrbart råd. En handbok till hjälp föräldrar att ingripa och agera korrekt, förebygga och undvika dessa farliga för sina barn utmaning. Här är de listade nedan för domstolen:

  • Prata till de nyas pojkar utmaningar som körs på nätet så att de inte fascineras om de lär sig om det från kamrater eller vidare socialt nätverk;
  • Se till att de förstår vilka risker de springer för att delta i utmaning uppkopplad. Unga människor tror ofta att de är odödliga och oövervinnerliga eftersom de är “i sin bästa ålder”: faktiskt för en omogenhet deras förmåga att förutsäga konsekvenser vad de gör kan de betrakta som ofarligt dödligt beteende.
  • Någon utmaning utsätta för risker läkare (intag av tvål, mediciner, vanliga ämnen som kanel, salt, bikarbonat etc.), andra leder till åtgärder som kan orsaka allvarliga skador på sig själv eller andra (extrema selfies, självförvånad kvävning, snubbling, hopp på bilar i rörelse, liggande på spåren, etc);
  • Övervaka där navigering och användningen av social appäven upprättande av en maximal tid att spendera ansluten. Visa dig själv nyfiken mot det som håller barnen klistrade vid smartphones: du kommer att kunna bättre förstå vad som lockar dem och hur man vägleder dem i användningen för att alltid vara säker.
  • Om du hittar på nätet videor om farliga utmaningarom inbjudningar att delta visas på de sociala nätverken utmaningom dina barn får videor om utmaningarna från kamrater rapportera dem omedelbart till www.commissariatodips.it;
  • Håll alltid på uppdateradnya risker nätverka med VARNA som publiceras på portalen www.commissariatodips.it och på sidorna Facebook “” Och “”.

Relaterade Artiklar

Back to top button