USA och Storbritannien kommer att blåsa i cybersäkerhet

USA och Storbritannien vill vara stormakter inom cybersäkerhet. Det är känt att dessa två har kommit nära varandra, särskilt på grund av de ökande cyberattacker den senaste tiden. Låt oss ta en titt på alla nyfikna detaljer om ämnet tillsammans.

USA inom cybersäkerhet och Storbritannien måste agera tillsammans. Det finns en stor fara för Ryssland framför dem. Speciellt Ryssland-baserad ransomware för dessa två länder närmare varandra. Som ni vet ses USA som en av Rysslands största fiender. Storbritannien, å andra sidan, kommer uppenbarligen inte överens med Ryssland. Ryska hackare drar fördel av denna situation.

USA:s cyberkommando Enligt uttalandena från dess president, general Paul Nakasone, kommer både USA och Storbritannien att bilda ett fantastiskt partnerskap. Man tror att tack vare detta partnerskap kommer de två länderna att skyddas inom cybersäkerhet.

USA och Storbritannien partnerskap inom cybersäkerhet

I hela världen din cybersäkerhet ökat i betydelse. Att miljontals attacker sker varje dag i cybervärlden har skapat stor oro. Både USA och Storbritannien har liknande oro i detta avseende. USA är ett av de länder som blir mest uttråkad i detta avseende.

USA inom cybersäkerhet

avtal med Storbritannien det handlar mer om att svara tillsammans. Enligt de uttalanden som gjorts kommer underrättelser att delas mellan de två länderna och de kommer att svara tillsammans. Så de vill vara mer avskräckande. I själva verket verkar det inte som att det kommer att bli lätt. Inom cybersäkerhet vill USA vara ett fruktat land.

FBI:s e-postservrar hackades av en hacker!

Nationell cyberkraft Storbritannien, som etablerade en enhet som heter Storbritannien, försöker bevisa sig själv i detta avseende. Enheten som arbetar i partnerskap med USA kommer att vara mer så här. Tror du att de två länderna verkligen kommer att kunna uppnå den cybersäkerhetsframgång de vill ha? Du kan dela dina tankar om ämnet med oss ​​i kommentarsfältet.

Relaterade Artiklar

Back to top button