Urklipp Hjälp och stavning: Underhåll och exportera Urklippshistorik

Möjligheten att kopiera och klistra in text är datorns mest subtila superkraft. Som regel stöder våra enheter urklipp, som lagrar all information som kopieras med ” ctrl+c » eller snabbmenyn. Men denna information åsidosätts när du kopierar något annat. Gamla data raderas och nya data lagras istället. Men ibland vill du verkligen komma åt något från urklippshistoriken. Kanske är det någon viktig lösenfras eller telefonnummer som kommer att vara svårt att hitta igen. Urklipp Hjälp och stavning – ett av dessa verktyg för PC med Windows som berättar historien för dig urklipp.(Urklipp)

Urklipp hjälp och stavning

Innan(Först) allt, lite om licensieringen av detta verktyg. Verktyget är helt gratis för personligt bruk. Men du måste skaffa en gratis licensnyckel från utvecklarens webbplats. Eftersom programmet stöds av en donation kan webbplatsen be dig göra en donation, men du kan hoppa över detta om du vill. För att få en livstids gratis licens måste du registrera dig med din e-postadress, eller så kan du få en tillfällig licens i 60 dagar utan registrering.

Urklipp Hjälp och stavning är ett fantastiskt verktyg för urklippshistorik som lagrar all information som skrivs in på urklippet en gång. Förutom urklippshistoriken låter det här verktyget dig också utföra en stavningskontroll på text. Verktyget upprätthåller en ren databas med alla dina urklippsposter och andra relevanta detaljer kopplade till dem.

Spara och exportera historik urklipp(Urklipp)

Du kan helt enkelt gå tillbaka i tiden och lätt komma åt urklippshistorik. (Urklippshistorik) För snabbare åtkomst kan du markera några viktiga poster som favoriter eller sortera dem efter applikation. Applikationen låter dig kopiera hela innehållet i urklippsposten. Dessutom finns ett alternativ tillgängligt som låter dig kopiera hela innehållet i posten till den senast använda applikationen. Verktyget ger dig också en grundläggande inbyggd textredigerare som du kan använda för att ändra innehåll.

Du kan lägga till anteckningar till befintliga klipp(lägg till några anteckningar till dina befintliga klipp) eller skapa anteckningar från grunden. Alla anteckningar kan ses separat i kategorin ” Anteckningar(Anteckningar)”, och programmet kan i huvudsak användas som ett anteckningsverktyg.

Det finns en annan funktion som tillåter spara innehåll som en textfil(spara innehållet som en textfil) . Du kan ställa in en snabbtangent med den här funktionen för att omedelbart spara textfiler från urklipp.

Programmet kommer med en fullservice säkerhetskopiering och återställning(säkerhetskopiering och återställning) . Detta gör att du kan skapa säkerhetskopior med jämna mellanrum, samt exportera inspelningar från programmet. Du kan enkelt lagra all din data någon annanstans eller ladda upp den till dina molntjänster för säkerhetskopiering för att behålla en kopia för säkerhets skull.

Programmet låter dig installera Snabbtangenter(snabbtangenter) för att förenkla olika uppgifter. Du kan ställa in snabbtangenter genom att enkelt gå till inställningar och sedan välja de snabbtangenter du vill ha. En annan funktion som kallas “Quick Paste” låter dig klistra in text från de senaste urklippsposterna. Den här funktionen gör det mycket lättare att klistra in allt du kopierade för en timme sedan och omdefinierade bara några gånger.

Spara och exportera urklippshistorik

Urklipp Hjälp och Stava är ett bra intuitivt verktyg. Det kan integreras väl i våra dagliga aktiviteter och förse oss med urklippshistorik när det behövs. Även om det är en ganska enkel uppgift att spara din urklippshistorik, är de extra funktionerna som erbjuds av verktyget bara bra. Det finns några avancerade funktioner tillgängliga som ligger utanför ramen för detta inlägg. Du kan utforska dessa avancerade funktioner till ditt hjärta.

Klick här(här) för att ladda ner Urklipp Hjälp och Stava för din PC med Windows , och låt oss veta hur du gillar det. Mer gratis programvara för Clipboard Manager här.

Möjligheten att kopiera och klistra in text är den mest obemärkta superkraften hos en dator. I allmänhet har våra enheter ett urklipp som lagrar all information du kopierade med ” eller högerklicksmenyn. Men denna information åsidosätts när du kopierar något annat. Äldre data raderas och nya data lagras i stället för dem. Men ibland vill du verkligen komma åt något från urklippshistoriken. Kanske är det en viktig lösenfras eller ett telefonnummer som skulle vara svårt att hitta igen. Urklipp Hjälp och stavning är ett sådant verktyg för Windows PC som upprätthåller en Urklippshistorik åt dig.

Urklipp Hjälp och stavning

Urklipp Hjälp och stavning

Först av allt, lite om licensieringen av detta verktyg. Verktyget är helt gratis för personligt bruk. Men du måste skaffa din gratis licensnyckel från utvecklarens webbplats. Eftersom programmet stöds av donationer kan webbplatsen be dig om donation men du kan hoppa över det om du vill. Du måste registrera dig med din e-post för att få en livstids gratis licens, eller så kan du få en tillfällig 60 dagars licens utan att registrera dig.

är ett fantastiskt verktyg för urklippshistorik som lagrar varje information som kom in i klippbordet en gång. Inte bara urklippshistoriken, verktyget låter dig också utföra en stavningskontroll av texten. Verktyget upprätthåller en ren databas med alla poster i ditt Urklipp och andra relevanta detaljer som är associerade med dem.

Underhåll och exportera Urklippshistorik

Du kan helt enkelt gå tillbaka i tiden och komma åt din urklippshistorik lätt. För snabbare åtkomst kan du markera några viktiga poster som favoriter eller så kan du sortera dem efter applikationer. Appen låter dig kopiera tillbaka hela innehållet i en urklippspost. Det finns också ett alternativ tillgängligt som kan kopiera hela innehållet i posten till det senaste programmet du använde. Verktyget ger dig också en grundläggande inbyggd textredigerare som kan användas för att ändra innehållet.

Du kan lägg till några anteckningar till dina befintliga klipp eller skapa anteckningar från grunden. Alla anteckningar kan ses separat under kategorin ” och programmet kan i princip fungera som en anteckning med verktyget.

Det finns en annan funktion som låter dig spara innehållet som en textfil. Du kan ställa in en snabbtangent med den här funktionen för att omedelbart spara textfiler från urklipp.

Programmet kommer med komplett säkerhetskopiering och återställning service. Det låter dig skapa säkerhetskopior med jämna mellanrum och även exportera posterna från programmet. Du kan enkelt lagra hela data på någon annan plats eller ladda upp den till dina molntjänster för säkerhetskopiering för att behålla en kopia i fall.

Programmet låter dig ställa in snabbtangenter för att förenkla olika uppgifter. Du kan konfigurera snabbtangenter genom att enkelt gå till inställningar och sedan välja önskade snabbtangenter. En annan funktion som kallas “Snabbklistra” låter dig klistra in text från de senaste urklippsposterna. Den här funktionen gör det mycket enklare att klistra in allt du kopierade för en timme sedan och har åsidosatt det bara några gånger.

Underhåll och exportera Urklippshistorik

Urklipp Hjälp och stavning är ett trevligt intuitivt verktyg. Det kan integreras väl i våra dagliga aktiviteter och förse oss med urklippshistoriken när det behövs. Även om att underhålla urklippshistoriken är en ganska grundläggande uppgift, men de extra funktionerna som erbjuds av verktyget är bara bra. Det finns några avancerade funktioner tillgängliga som var utanför ramen för detta inlägg. Du kan enkelt utforska de avancerade funktionerna.

Klick här för att ladda ner Clipboard Help and Spell för din Windows-dator och låt oss veta hur du gillar det. Mer gratis programvara för Clipboard Manager här.

Relaterade Artiklar

Back to top button