URIKAR AT1 – Den bästa slagverksmassagern med integrerat AI-chip

Idag har URIKAR, ett företag specialiserat på hälsoprodukter lanserats på marknaden URIKAR AT1, en professionell massörspistol utrustad med ett chip för artificiell intelligens. Med en kombination av funktionalitet och ny teknikdessa verktyg hjälper till att återhämta sig från muskelsmärtor på grund av långa sessioner av träna eller från dagens alltför stillasittande rytmer, vilket ger en kortare återhämtningstid.

Slagmassagepistol, hur fungerar det?

URIKAR AT1 stöder olika användningslägen, det manuella läget med konstant hastighet och smart lägesom i stor utsträckning använder sig av artificiell intelligens och integrerade sensorer för att automatiskt anpassa hastigheten, intensiteten och massageprogrammet, för att kunna erbjuda en “mänsklig” upplevelse.

Den infraröda sensorn som är integrerad i AT1 låter dig också successivt starta eller stoppa aktiviteten beroende på avståndet frånmassageområde. Allt detta leder till en minskning av vibrationer av pistolen och i bättre batterihantering. Artificiell intelligens är inte begränsade till detta. Genom den integrerade displayen, förutom att tillhandahålla grundläggande information som t.ex slagverkshastighetmassagens längd och batterinivån, AT1 visar också vilken typ av “massagehuvud” som används och för vilken del av kroppen det är bäst lämpat.

När det gäller databladet är AT1 utrustad med 8 hastighetsnivåer slagverk med en maximal nivå på 3600PPM och ett tryck på upp till 60 pund, vilket tillsammans med de olika medföljande verktygen tillåter en fullständig och djup massage av alla muskler i kroppen. “borstlös motor den är supertyst, med ett lägsta ljud på 39dB. Det integrerade batteriet är istället ett 2600mah som enligt företaget garanterar upp till 10 timmars kontinuerlig användning.

Introduktionspris och tillgänglighet

URIKAR AT1 är tillgänglig på marknaden genom officiell företagsbutik till ett introduktionspris av 269,99 USD. Men i denna lanseringsfas erbjuder företaget en dedikerad kupong på 30 % under en begränsad period från 25 januari till 5 februari, vilket ger slutpriset till endast $189.

Nyheterna stannade dock inte vid AT1. Företaget släppte också samtidigt URIKAR Pro3 med ett startpris på $ 139,99 med en extra 20 % kupong (finns på samma sida) och ett lanseringspris på endast 98 $

Relaterade Artiklar

Back to top button