Urikar AT1: den bästa massagepistolen på marknaden anländer

Mycket ofta, speciellt när du tränar ihärdigt, är sannolikheten att uppleva muskelslitor mycket hög. Lyckligtvis finns det dock giltiga allierade att lindra smärta, såsom produkter av Urikar. Vad handlar det om? Det är en’företag specialiserat på nischprodukter såsom slagverksmassageapparater. Bland de senaste utgåvorna finns Urikar AT1, massagepistolen som kan lindra smärta och spänningar genom snabba och oscillerande “stötar” som trycker på muskelvävnaden. På så sätt kommer du att möta mycket djupare fördelar (liknande de med massage) än de med en enkel stimulering av huden genom vibrationer.

Urikar AT1 har en motor baserad på QuietPower 2.0 Technology som erbjuder upp till 65 lbs av tryck. Den kännetecknas då av 16 mm bred och en hastighet som når upp till 3600 slagverk per minut. Bland andra egenskaper hos produkten finns förmågan att ökat blodflödeden muskelavslappning och rminska risken för skador.

AT1 är utrustad med AI-drivet chipläge och infraröd och brunnskroppsdetektion 6 massagehuvuden silikon i olika former för kroppens olika delar.

Urikar AT1: funktionerna som gör den unik

Urikar AT1 massagepistol sticker ut från de andra också för nivån på ljud. Den är faktiskt byggd med en grafenbeläggning vilket, samtidigt som det skapar friktion, bibehåller ett minimum av ljud. Detta har därför minskat totalen med mer än 30 % jämfört med konkurrenterna. Dessutom är Urikar AT1 liten och lätt (väger endast 1,2 kg), så att du kan lägga den i väskan och ta den vart du vill.
Denna massagepistol passar alla. Den kan användas av inbitna idrottare som är benägna att få muskelsmärtor och ömhet, men också av de som enklare vill lindra spänningar direkt hemifrån.
Lättheten att använda, flexibiliteten och enkelheten att ändra intensitet och massagehuvuden gör Unikar AT1 till en 5-stjärnig produkt.

Men om detta inte är något för dig, finns andra modeller tillgängliga som och Dessa kommer att finnas tillgängliga på Amazon, med länkarna nedan:

När du köper produkterna i den officiella butiken kan du använda vår dedikerade kupong MGPR60kommer du att ha rätt till en extra rabatt på 60 % i kassan.

Relaterade Artiklar

Back to top button