Urbanglide eCross Pro elskoter går under 500€-gränsen!

Gå ur bilen, elskotrar är nu en ny standard i stan. Har du inte tagit steget ännu? Rue du Commerce har en snabbrea för dig. För närvarande erbjuder webbplatsen Scootern Urbanglide eCross Pro för €499 istället för €549.

skoter

Urbanglide eCross Pro, den äventyrliga skotern

  • 10″ breda däck
  • Skivbromsar, och belysning som markerar stilen
  • Mycket bra uthållighet: 50 km autonomi

Urbanglide eCross Pro elskoter för €499,00 på Rue du Commerce

Billig elskoter: 50 € rabatt på eCross Pro

Med denna rabatt på 50 euro går skotern alltså under den symboliska stapeln på 500 €. Urbanglide eCross Pro är mer tillgänglig än någonsin och blir därmed ett av de bästa alternativen för att bara röra sig i stadsområden.

På Rue du Commerce drar den också nytta av ytterligare fördelar. Plattformen ger möjlighet att delbetala. Vid behov kan du även räkna med enkla returer och kundservice tillgänglig 7 dagar i veckan.

Kom också ihåg att konsultera de andra erbjudandena från Rue du Commerce. Du hittar reducerade priser på användbara tillbehör till din skoter, som en hjälm eller en smartphonehållare.

eCross Pro, Urbanglide-skotern som tar dig överallt

Urbanglides elskoter har allt. Maskinen utmärker sig framför allt för sin kraft och körkomfort. På kraftsidan har den en 800W motor som kan driva den upp till 25 km/h. Den innehåller också särskilt kraftfulla skivbromsar.

När det gäller komfort använder eCross Pro 10″-däck och 4 fjädringar bak. Manövrerbar, absorberar den vägens stötar utan att vika till.

Denna skoter innehåller också ett batteri som ger upp till 50 kilometers autonomi. Med 10 timmars uppladdning är den därför perfekt för stadsresor och resor mellan städer, även dagligen.

En stor LED-skärm gör att du alltid kan hålla ett öga på den återstående laddningen. Samma skärm kommer också att ge dig all annan användbar information om din resa.

Slutligen, låt oss nämna den äventyrliga designen hos denna skoter, en stil som förstärks av dess två frontljus. Urbanglide eCross Pro är hopfällbar och transporteras lätt i bagageutrymmet på en bil mellan två användningar.

Urbanglide eCross Pro elskoter för €499,00 på Rue du Commerce

Elektrisk stadsmobilitet: vilken är den bästa skotern för tillfället?

Om Urbanglide erbjuder en fantastisk elektrisk skoter med eCross Pro, är märket inte det enda i detta segment. Xiaomi, Ducati… Alla designinnovativa modeller.

Men vilken är bäst? Gå till vår jämförelse av de bästa elektriska skotrarna 2022. Du kan hitta lösningar närmare dina behov.

Relaterade Artiklar

Back to top button