Urban Arrows nya ellastcykel väcker uppståndelse!

urbanarrow

Känner du till lastcyklar? Detta imponerande utseende fordon låter dig transportera dina barn, din shopping eller din hund medan du trampar i full säkerhet. Och nu, upptäck elektriska lastcyklar!

Den senaste skapelsen från holländska Urban Arrow är en elektrisk lastcykel som märket säger kommer att ersätta din bil.

En cykel för hela familjen

Principen för lastcyklar är enkel: det är en klassisk cykel utrustad framtill med en låda med sidor som gör att du kan transportera matvaror, lådor, din hund eller till och med dina barn. Originalversionen är en enkel trälåda monterad på framsidan av en stadscykel, som holländska familjer länge har älskat. Tack vare lasten placerad framtill kan du titta på barnen, men också lätt manövrera runt i staden. Självklart måste man dra nytta av anpassade vägar, utrustade med cykelvägar, och en ganska platt terräng. Men med ankomsten av elektriska batterier på lastcyklar blir allt enklare!

Urban Arrows elektriska lastcykel är designad för familjen. Du kan placera dina barn i den, upp till tre små, eller en stor och en baby i ett säte. Faktum är att en adapter låter dig fixa en barnstol i lasten. Tills de kan trampa själva, så att du kan ta dina barn överallt på cykel. Framför allt, 250 W-batteriet och 50 km autonomi gör att du kan transportera dem utan ansträngning, både i uppförsbacke och på plan.

En hanterbar och säker cykel

Till utseendet kan lastcykeln vara skrämmande. Du kommer dock att bli förvånad över dess manövrerbarhet. Lådan placerad vid knäna gör att du kan dra nytta av en låg tyngdpunkt och en vikt fördelad på båda sidor. Ramen är lätt och att köra en lastcykel är i slutändan väldigt lik att cykla på en vanlig cykel. Officiellt kan cykeln nå minst 25 km/h och kan bära upp till 250 kg totalt. De hydrauliska skivbromsarna är också utrustade med ABS och klarar av att krossa tvåhjulingen trots vikten i lastutrymmet.

Utan tvekan är denna elektriska lastcykel en bra lösning för familjer i staden med små barn som vill dra nytta av ett ekologiskt individuellt transportmedel. Det låter dig förvandla dagliga resor till ett ögonblick som delas med familjen, och de många tillgängliga tillbehören gör det till ett verkligt överutrustat fordon. Priset är dock mycket högt: mellan 5 500 och 7 000 euro. Se detta köp som en långsiktig investering.

Om samma ämne:
Lime har lanserat sina elskotrar med självbetjäning i USA, snart i Frankrike?

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button