Upptäck Tesla Gigafactory i Berlin ombord på en FPV-drönare

Tesla © StuffmasterBen

Ett besök på några minuter på Teslas första produktionsanläggning i Europa.

StuffmasterBens YouTube-kanal inbjuder dig att upptäcka Tesla Gigafactory i Berlin. Inte ombord på en av de första Tesla Model Y-bilarna som tillverkades över Rhen, utan snarare en FPV Drone, som har fördelen att kunna smyga mellan produktionslinjerna.

Många tjänster att fylla

Vi berättade om det förra veckan, de första 30 Tesla Model Y-fordonen tillverkade i Gigafactory i Berlin-Brandenburg har levererats till kunder. Detta är naturligtvis bara början, eftersom denna fabrik, som presenteras av företaget som sin mest avancerade, hållbara och effektiva hittills, är avsedd att producera hundratusentals Model Y såväl som miljontals battericeller. .


Denna Gigafactory, av vilken Elon Musk publicerade den sista 3D-renderingen i juli 2020, täcker en yta på 300 hektar inklusive 227 000 m² byggnader. I slutändan kommer det att sysselsätta 12 000 personer; nuvarande siffror är dock bara 3 000.

Om besöket som StuffmasterBen erbjuder har väckt i dig lusten att arbeta i den här fabriken, rekryterar företaget “ i en mängd olika yrken och erfarenhetsnivåer » och anger « att ingen erfarenhet inom fordonsområdet är nödvändig “.

Källor: StuffmasterBen, Du är här

Relaterade Artiklar

Back to top button