Upptäck det nya LEGO-skeppet “The Mandalorian” med mer än 6 000 bitar

Lego Razor Crest © © Lego

Det danska företaget har avslöjat det nya setet från Star Wars-kollektionen, och det borde glädja inbitna fans av Disney+-serien i väntan på nästa säsong.

Razor Crest kommer utan tvekan att ta en stolthet i samlarfönster. Med en längd på 72 cm och en bredd på 50 cm är uppsättningen och dess 6 187 bitar mycket större än föregående iteration.

Tillgänglig 7 oktober till ett pris av 600 euro

En del av Star Wars Ultimate Collector’s Series, skeppet är mycket detaljerat. Den består av en avtagbar sittbrunn och motorer, en flyktkapsel, ett lastrum med sidoöppningar och en fryskammare som är tillräckligt stor för att placera en minifigur.

På tal om statyetter, vi hittar i den här uppsättningen Mandalorian, Mythrol, Grogu i sin nacell och Kuiil tillsammans med en blurrg för att montera själv. Ett stöd för att avslöja allt detta vackra bestiarium kommer att inkluderas, för att fullända utställningen av uppsättningen.

Det är bara några dagar kvar att samla ihop tillräckligt med Galactic Credits för att förvärva Din Djarins skepp. Visas till ett pris av 600 euro, den kommer att vara tillgänglig från 3 oktober för VIP-medlemmar och från 7 oktober för resten av galaxen.

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button