Upptäck den helt nya Nintendo Switch OLED limited edition Splatoon 3 till bästa pris

Idag släpps Nintendos nya hit, Splatoon 3, ackompanjerad i två veckor av en Switch OLED-konsol i begränsad upplaga i spelets färger och tillgänglig till bästa pris hos Fnac.

Nintendo Switch OLED Splatoon 3 © Nintendo

Nintendo Switch OLED Splatoon 3 har de senaste konsolinnovationerna från Big N, alla med konstverk på konsolen, docka och glädjeämnen inspirerade av Splatoon-universumet.

Nintendo Switch OLED Splatoon 3 i ett nötskal:

  • 64 GB basminne
  • Fantastisk OLED-skärm
  • Konstverk inspirerat av Splash City från Splatoon 3

Tillgänglig sedan 26 augusti 2022, Nintendo Switch OLED limited edition Splatoon 3 kan nu hittas till bästa pris på Fnac, d.v.s. €339,99 där det är €359,99 på andra sajter.

Hitta Nintendo Switch OLED Splatoon 3 för 339,99 € på Fnac

Hitta Switch OLED till bästa pris hos Fnac

OLED Switch Limited Edition Splatoon 3 har varit tillgänglig i några dagar nu, men som vilken begränsad upplaga som helst är den inte dömd att vara till försäljning särskilt länge. Så om du vill dra nytta av det, som också är till det bästa priset, gå till Fnac!

Det är här du kan beställa den för 339,99 € och njuta av en exklusiv konsol i Splatoon 3-färgerna. Oavsett om det är dockan, glädje-nadelarna och skärmen (på baksidan), hittar du många referenser till universum av Splatoon och Cité-Clabousse.

En Switch-konsol med en mycket snygg OLED-skärm

Utöver sitt resolut coola utseende döljer Nintendo Switch-konsolen framför allt en OLED-skärm av mycket hög kvalitet. Det förändrar totalt upplevelsen av mobilspel med konsolen, tack vare mer markerade kontraster och mer levande färger.

Switch OLED erbjuder också en Ethernet-port för att stabilisera din internetanslutning. Samt ett bättre stöd för att lägga din skärm på ett bord i nomadläge.

Notera också att jämfört med den första Switchen har grundminnet fördubblats och utökats från 32 GB till 64 GB. Även autonomin har förbättrats. Även om det beror mycket på titlarna du spelar.

Å andra sidan, tänk på att Splatoon 3-spelet inte levereras med konsolen.

Nintendo Switch OLED Splatoon 3 © Nintendo

Hitta Nintendo Switch OLED Splatoon 3 för 339,99 € på Fnac

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Nintendo Switch OLED.

Upptäck de bästa kontrollerna för spel

Utöver din konsol kanske du vill köpa en handkontroll att spela. Till exempel för Switchen finns Controller Pro. Men varje konsol har sin egen kontroller. För att upptäcka dem kan du konsultera vår jämförande guide om de bästa kontrollerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button