Upptäck Del Mar från LiveWire, den andra motorcykeln signerad av Harley-Davidsons elektriska gren

LiveWire S2 Del Mar © (Bild: LiveWire)

Genom LiveWire formaliserar Harley-Davidson sin nya elmotorcykel: Del Mar.

En mer prisvärd motorcykel byggd på den dedikerade Arrow-plattformen.

Här är S2 Del Mar, den senaste elektriska modellen från LiveWire

2019 lanserade Harley-Davidson sin LiveWire, sin allra första 100% elektriska motorcykel. För några månader sedan gjorde den amerikanska tillverkaren LiveWire till en separat enhet, men lanserade också en ny One-version av sin elmotorcykel.

För Harley-Davidson handlar det om att attrahera en ganska annorlunda kundkrets, det vill säga en yngre publik (men vem som har råd) och inte nödvändigtvis förtjust i basvarumärket. Idag drar LiveWire sin nya skapelse, en ny elmotorcykel som är mindre kraftfull, mindre imponerande… men också (lite) billigare.


Den nya skapelsen signerade LiveWire döptes till “S2 Del Mar”, och designades från en modulär plattform dedikerad till elektrisk mobilitet: Arrow. En ny elmotorcykel som drar nytta av en effekt på 60 kW (cirka 20 kW mindre än den första LiveWire), men som också drar nytta av en viktminskning på cirka 25 %, för att här nå 190 kg.

Tillräckligt för att tillåta denna S2 Del Mar att visa bra prestanda, med ett skott från 0 till 100 km/h på bara 3,5 sekunder. Tillverkaren lovar en räckvidd på cirka 160 km, för en motorcykel som kommer att dra nytta av en GPS-modul och nätverksanslutning, tillräckligt för att kräva värdefulla OTA-uppdateringar.

LiveWire S2 Del Mar

En ny, mer prisvärd elmotorcykel

Denna nya LiveWire S2 Del Mar kommer att finnas tillgänglig under andra kvartalet 2023, till ett pris som borde flirta med 15 000 dollar för grundversionen. Tillverkaren har lagt ut en lanseringsversion Lansera Editionsom visar ett pris på 17 699 dollar.

Slutligen, notera att detta fordon kommer att monteras till 100 % i USA, mellan fabrikerna i Milwaukee och York.

Om samma ämne:
Den elektriska motorcykeln Miku Super är nu tillgänglig i Frankrike

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button