Upptäck de första nya funktionerna som presenteras av betaversionen av iOS 15.5

iOS 15 © Apple

Apple har just erbjudit nedladdning av den första betaversionen av nästa uppdatering av sitt mobila OS.

Om Apple skulle presentera iOS 16 om mindre än två månader, med anledning av sin WWDC 2022-konferens, fortsätter iOS 15 sin glada väg med en uppdatering numrerad 15.5, vars första beta just har distribuerats till utvecklare och användare som registrerats i testet program.

Ett nytt kontantkort och ett Apple Music dedikerat till klassisk musik på programmet för den här uppdateringen

Den första nya funktionen som är synlig i den här nya versionen är återkomsten av iTunes Pass, omdöpt till Apple Account här. Som en påminnelse var iTunes Pass ett laddningsbart virtuellt kort registrerat i Wallet-applikationen (nu Cards), som gjorde det möjligt för användare att köpa applikationer och, för amerikanska kunder, köpa utrustning eller betala för sina prenumerationer. iTunes Pass måste laddas på Apple Store, vilket inte var det mest praktiska. Apple-kontot borde vara enklare att använda eftersom omladdningen skulle göras direkt i kortapplikationen med Apple Pay-mobilbetalningslösningen.

Referenser till Apple Classical upptäcktes också i denna första beta. Som en påminnelse köpte Apple i augusti förra året Primephonic-streamingplattformen dedikerad till distribution av klassisk musik. Apple hade samtidigt meddelat att Apple Music-prenumeranter skulle ha en ny streamingapplikation till sitt förfogande för att hitta sina favoritkompositörer och verk, i ett gränssnitt anpassat till denna musikaliska genre. Apple Classical kan vara den lösningen och bör vara tillgänglig under de kommande veckorna med lanseringen av iOS 15.5.

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button