Upptäck de första bilderna på nya DeLorean (levereras utan tidskonvektor)

DeLorean Alpha 5 © (Bild: DeLorean)

DeLorean Motors har släppt de första bilderna av sin nya skapelse: Alpha5.

Detta är märkets första modell, efter den oförglömliga DMC-12 från 1981, den mekaniska stjärnan i en viss Tillbaka till framtiden.

Den nya DeLorean är officiell!

I april förra året presenterade DeLorean en mystisk bild av sitt nya fordon, uppenbarligen 100% elektrisk. Kom ihåg att det amerikanska varumärket har varit känt sedan mitten av 1980-talet, drivet av framgången med DeLorean DMC-12 i trilogin Tillbaka till framtiden. I väntan på presentationen den 18 augusti på Pebble Beach är DeLorean Alpha5 redan avslöjad på bilder.

DeLorean Alpha 5

Möjligheten att upptäcka en ny racerbil med ett särskilt rasande utseende, med två (stora) dörrar i ” fjärilshållare av DMC-12. Den 5 meter långa racerbilen har en mycket diskret LED-ljussignatur framtill, baksidan har en sida retromodernt mycket lyckad (åtminstone för vår smak).

DeLorean Alpha 5

Ombord på denna DeLorean Alpha5 upptäcker vi mycket sobra inredningsfinish, med en skärm som instrumentbräda och en andra flytande skärm för mittkonsolen.

På kraftsidan utlovar tillverkaren ett fordon som kan gå från 0 till 100 km/h på tre sekunder, och en räckvidd som ska flirta med 500 km.

DeLorean Alpha 5

DeLorean Alpha5 kommer att göra sina första offentliga varv den 18 augusti. Anledningen, utan tvekan, för tillverkaren att formalisera ett lanseringsfönster samt ett pris för denna nya modell, som skulle kunna erbjudas från 175 000 dollar enl. Engadget.

Vilken elbil har bäst räckvidd 2022?

Trots den snabba utvecklingen av teknik är autonomi fortfarande en av hörnstenarna för köpare av elbilar, som fruktar att få slut på bränsle. För att lugna bilisterna gör tillverkarna det till ett starkt kommunikationsargument. Och vissa värden bryter taket. Här är vår ranking.
Läs mer

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button