Upptäck CoverScreen OS, en applikation som förbättrar användningen av framskärmen på Galaxy Flip

Cover Screen OS © © IJP

Är du den stolta ägaren till en Samsung Galaxy Z Flip 4 (eller Flip 3) och vill uppgradera den lilla 1,9-tums externa skärmen?

Utvecklaren IJP har tänkt på dig, med en liten gratis applikation som heter CoverScreen OS.

En app för att förbättra den externa skärmen på Galaxy Z Flip 4

För några dagar sedan presenterade Samsung en ny salva av vikbara smartphones, inklusive Galaxy Z Flip 4. Den senare har en 6,7-tums AMOLED-panel med 2 640 x 1 080 pixlar och kan falla tillbaka på sig själv. Därför kan användaren dra nytta av en liten extern skärm på 1,9 tum (260 x 512 pixlar) som gör att du kan dra nytta av några grundläggande aviseringar.

Samsung Z Fold 4 / Flip 4 © © Marc Mitrani för Clubic

Nyligen uppdaterad lovar den kostnadsfria CoverScreen OS-applikationen att utöka funktionerna på denna mini-framskärm, vilket möjliggör användning av kompletta applikationer och alla widgets från tredje part.

WhatsApp, Instagram och alla dina appar på en 1,9 tums skärm!

Genom CoverScreen OS är det till exempel fullt möjligt att aktivera en funktion för att se vem som ringer oss på skärmen för VoIP-applikationer som WhatsApp, Telegram eller Snapchat. Du kan också installera ett komplett tangentbord om det behövs, eller till och med få tillgång till en komplett programstartare.

Cover Screen OS © © IJP

Dessutom har vi möjlighet att direkt komma åt tjänster som Samsung Pay, eller att justera olika parametrar på smarttelefonen som volym, aktivering av Bluetooth eller Stör ej lägen, ficklampan… Applikationen fungerar genom en ny uppsättning svepgesterkontroller längst till höger på skärmen.

Observera dock att om programmet är gratis att ladda ner tar det bort diktionsfunktionen som stöds av Samsung OS. Du måste gå med på att betala $14,99 per år för att dra nytta av alla funktioner.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button