Uppgradering till Windows 10 version 21H1 med Media Creation Tool

Om du vill gå direkt till det sista uppdatering(Uppdatering) Windows 10-funktioner kan du använda Media Creation Tool. Det är ganska enkelt och vem som helst kan göra det med några försiktighetsåtgärder. Ta en titt på den här detaljerade skärmdumpsguiden för nybörjare som visar hur enkelt det är att uppgradera Windows 10 till en nyare version samtidigt som du behåller dina data, inställningar och installerad programvara intakt.

Uppgradera till Windows 10 version 21H2, oktober 2021 (okt 2021) G.(Uppdatera) , med hjälp av Verktyg för att skapa media

Det finns några saker du kan göra innan du startar uppgraderingsprocessen (saker du kanske vill göra innan du startar uppgraderingsprocessen). När du har slutfört rensningen, besök Microsoft.com och klicka på den blå ” Ladda ner verktyget nu(Ladda ner verktyg nu) » . Detta kommer att ladda ner filen till ditt system MediaCreationTool.exe är 17,5 MB stor. (MediaCreationTool.exe)Klick(Klicka) på den för att börja uppdatera Windows 10.

Jag har gett nästan alla skärmdumpar som du kommer att se under uppdateringsprocessen, vilket kan ta ungefär en timme eller så. Om du behöver kan du klicka på bilderna för att se en större version.

Under uppdateringsprocessen kommer din dator att starta om flera gånger utan att du behöver göra något.

Efter en preliminär kontroll kommer uppdateringsprocessen att börja.

Uppgradering till Windows 10 v1703 med Media Creation Tool

Du kommer att bli ombedd att acceptera licensvillkoren. Acceptera dem.

Du måste acceptera licensvillkoren igen.

När allt är konfigurerat måste du välja “Installera(Installera) ” . Dina personliga filer och applikationer kommer att bevaras.

Om du inte vill ansluta till Internet(Internet), kan du hoppa över det här steget.

Efter att ha loggat in, kontrollera din version av Windows 10.

Du bör se den senaste installerade uppdatering(Uppdatering) Windows 10-funktioner.

Hoppas allt går smidigt för dig.(Hoppas det går bra för dig.)

PS : Inlägget har uppdaterats för Windows 10 21H2.

Om du vill uppgradera till den senaste Windows 10 Feature Update direkt kan du använda Media Creation Tool. Det är ganska enkelt och vem som helst kommer att kunna göra det efter att ha vidtagit några försiktighetsåtgärder. Ta en titt på denna detaljerade skärmdumpshandledning för nybörjare som visar dig hur du enkelt uppgraderar din Windows 10 till en nyare version, och behåller dina data, inställningar och installerad programvara intakt som den är.

Uppgradera till Windows 10 v 21H2 okt 2021 Uppdatering med Media Creation Tool

Det finns några saker du kanske vill göra innan du startar uppgraderingsprocessen. När du har gjort städningen besök Microsoft.com och klicka på den blå Ladda ner verktyget nu knapp. Detta kommer att ladda ner filen MediaCreationTool.exe på 17,5 MB till ditt system. Klicka på den för att börja uppgradera din Windows 10.

Jag har gett nästan alla skärmdumpar av skärmarna som du kommer att se när du går igenom uppgraderingsprocessen, som kan pågå i ungefär en timme eller så. Om du behöver kan du klicka på bilderna för att se deras större version.

Under uppgraderingsprocessen kommer din dator att starta om flera gånger, och du behöver egentligen inte göra någonting.

När den preliminära kontrollen är gjord startar uppgraderingsprocessen.

Uppgradera till Windows 10 v1703 med Media Creation Tool

Du kommer att bli ombedd att acceptera licensvillkoren. acceptera dem.

Du måste acceptera licensvillkoren igen.

När allt är klart måste du välja Installera. Dina personliga filer och appar kommer att sparas.

Om du inte vill ansluta till Internet kan du hoppa över detta steg.

När du har loggat in, kontrollera din Windows 10-version.

Du bör se den senaste Windows 10-funktionsuppdateringen installerad.

PS: Inlägget har uppdaterats för Windows 10 21H2.

Relaterade Artiklar

Back to top button