Uppdatering av Myford Touch System

Förutsatt att du vill ha en introduktion till en artikel som diskuterar hur man uppdaterar programvaran för Myford Touch-systemet:
Myford Touch-systemet är ett infotainmentsystem i bilen som låter förare styra olika funktioner i sitt fordon med hjälp av ett pekskärmsgränssnitt. För att hålla systemet uppdaterat är det nödvändigt att regelbundet uppdatera programvaran. Detta kan göras genom att ansluta systemet till en dator och använda Myford Touch-uppdateringsprogrammet.

Synchron-programvaran tillåter dig inte att uppgradera mellan versioner. Om du har SYNC 1 eller 2 (MyFord Touch), kan du inte uppgradera till SYNC 3. MyFord Touch finns tillgänglig i tre olika versioner från och med nu. Det tillkommer ingen avgift för att ladda ner Sync 3, men du måste vara en nuvarande Sync Owner. Den uppdaterade mjukvaran för SYNC finns på Fords hemsida. En SYNC-uppdatering kan ta upp till 35 minuter. När systemet startas om startar det om. Endast nyare modeller, som 2021 Ford Mustang Mach-E och 2021 Ford F150, kommer att utrustas med Sync 4.

Kan du uppdatera Sync med Myford Touch?

Kredit: www.osseoauto.com

Uppdateringar är skräddarsydda för ditt SYNC-system med MyFord Touch®-systemet, och de kommer att variera beroende på ditt systems aktuella mjukvarunivå. Logga in på ditt SYNC-ägarkonto och kontrollera om det finns någon ny funktionalitet.

Infotainment.com har funnits i mer än ett decennium. Vi är specialiserade på att uppgradera MyFord Touch Sync 2 till Sync 3 100% plug and play. Blackberry QNX, som operativsystem, går snabbare och har en mer stabil känsla. Den innehåller två processorer med dubbla kärnor, 2GDDR3 RAM, 8 GB icke-nav och 32 GB Nav-lagring. Den 28 februari 2022 kommer du att få din körprovning genom en användningsbaserad försäkring. Den 14 februari 2022 på Chicago Auto Show kommer Nissan Frontier Trucks att visas. Dodges professionella prestanda är tillgänglig för konsumenter direkt via deras fordon i januari 2022.

Den 22 september 2021 kommer nya funktioner att läggas till i Toyota Tacoma. Dessa fordon kördes av: 2021 Ford Mustang GT, 2021 Jeep Cherokee Grand L, 2021 Ford Maverick, 2022 Ford F-150 och 2023 Cadillac LYRIQ. Det är den minsta motorn som finns i Toyota Corolla och banar väg för 50 miljoner försäljningar. Stellantis har aviserat en betydande investering i elfordonsteknik.

Du kan inte få din tårta och äta den också: Uppgradera till Sync 3.1

Du kommer inte att kunna uppgradera till SYNC 3 om du redan har det installerat. Det rekommenderas att du väntar tills du har installerat SYNC 3.1 för att uppgradera till SYNC 3.

Synkronisera med Myford Touch-appar

MyFord Touch-systemet låter förare styra sitt fordon med hjälp av röststyrda kommandon, såväl som genom att använda pekskärmen. Systemet ger också tillgång till en mängd olika appar, inklusive musik, navigering och klimatkontroll. Förare kan använda MyFord Touch-systemet för att styra dessa appar, samt för att hålla reda på sitt fordons prestanda och bränsleekonomi.

Installationen av applikationer är tillgänglig på inställningsskärmen SYNC/MyFordTouch. Vad gör detta? Ägarmanualen var inte särskilt hjälpsam enligt min mening. Du kan förmodligen ladda ner Ford-appar som vi kan använda. Även om Fords SYNC3 ger applikationsstöd, verkar den ha övergett MFT. USB- och Bluetooth-ljudkällorna bör fortfarande tillåta dig att lyssna på appar som Pandora. Det skulle vara en sorglig dag i vardande eftersom Ford verkar ha övergett MFT för den nya SYNC3-plattformen, som stöder applikationsutveckling. Vi kommer att fortsätta tillhandahålla uppdateringar och support för alla våra SYNC-system.

Använd utvalda mobilappar medan du håller ögonen på vägen

Utvalda mobilappar kan användas när du kör med AppLink, så att du inte behöver missa ett slag. Appikonen finns längst ner på pekskärmen SYNC 3 och kan användas för att välja en app. I vissa fall kommer du att bli ombedd av meddelanden att aktivera mobilappar. Genom att välja Ja kan du aktivera mobilappar.

Myford Touch Update-uppgörelse

Företaget har avgjort en grupptalan över sitt MyFord Touch infotainmentsystem, som var föremål för många klagomål. Enligt ett pressmeddelande från advokatfirman Hagens Berman på tisdagen kommer biltillverkaren att betala 17 miljoner dollar till både ägare och hyrestagare som en del av uppgörelsen.

MyFord Touch, MyLincoln Touch-förlikningen för grupptalan har avbrutits. Förlikningen på 17 miljoner dollar för grupptalan kommer att betalas ut i sin helhet. Mellan 2010 och augusti 2013 köpte eller leasade varumärkena Ford och Lincoln totalt 360 000 fordon. Tidsfristen för klassmedlemmar att invända mot eller välja bort förlikningen är den 20 september 2019. Den 17 december 2019 beviljades ett slutgiltigt godkännande i MyFord Touch, MyLincoln Touch grupptalan. Antalet programvarureparationer samt kostnaden för efterföljande garantireparationer avgör vilken klassmedlem som får en betalning. Om du inte kvalificerar dig för denna förlikning kan du slå upp andra öppna grupptalan på vår webbplats.

Top Class Actions är en juridisk nyhetskälla som tillhandahåller de senaste nyheterna om grupptalan, grupptalan, stämningar om narkotikaskada och produktansvarsprocesser. När ett krav ställs mot en grupptalan, behandlar inte Top Class Actions anspråket och har ingen möjlighet att veta vad resultatet kommer att bli. Om din anspråksstatus inte har ändrats, vänligen kontakta förlikningsadministratören eller din advokat.

Myford Touch System: Gör körupplevelsen mer bekväm och njutbar

MyFord Touch-tekniken skapades för att göra körningen mer bekväm och njutbar, oavsett om du är i staden eller på motorvägen. Med MyFord Touch-systemet kan du lyssna på dina favoritradiostationer medan du kör, och du kan komma åt underhållningsfunktioner på din telefon när du kör.

Myford Touch infotainmentsystem

MyFord Touch infotainmentsystem är ett underhållnings- och informationssystem i bilen som låter förare styra sin musik, navigering, klimat och andra funktioner med hjälp av röstkommandon och ett pekskärmsgränssnitt. Systemet innehåller en mängd funktioner som gör det enkelt att använda, inklusive en anpassningsbar hemskärm, stöd för flera språk och möjligheten att ansluta till din smartphone. MyFord Touch-systemet är tillgängligt på en mängd olika Ford-fordon, inklusive Focus, Fusion och Mustang.

Det finns en grupptalan mot Ford och dess ursprungliga MyFord Touch infotainmentsystem i fordon. Enligt dokument från Wall Street Journal var Fords ingenjörer oroliga för att IVI skulle vara otillgänglig. SYNC var ett problem med Henry Fords barnbarn. Det finns en IVI-skärm som fryser eller blir tom, enligt en av stämningarna. Rättegången förväntas gå till rättegång 2017. Ford meddelade 2014 att de skulle använda Blackberry QNX som sin plattform för Sync 3 IVI. Mobilappar kan fortfarande användas på Fords AppLink-system genom att ansluta en USB-port till fordonet.

Myford Touch: The Future Of In-car Technology

MyFord Touch-appen låter dig komma åt dina kontakter, kalender, musik och andra applikationer på din telefon. Dessutom gör det intuitiva pekskärmsgränssnittet det enkelt och intuitivt att använda alla dessa funktioner. MyFord Touch-systemet är tillgängligt på utvalda Ford-fordon. Om du vill ha denna teknik installerad i ditt fordon, se till att du pratar med återförsäljaren först.

Ford Sync-version

Ford Sync är ett handsfree-system som låter dig styra din telefon, musik och navigationssystem med din röst. Den introducerades först 2007 och har kontinuerligt uppdaterats med nya funktioner. Den senaste versionen, Sync 3, släpptes 2016 och inkluderar stöd för Android Auto och Apple CarPlay.

Vilken version av Ford Sync har din bil? När det gäller dess infotainmentsystem har Fords SYNC utvecklats avsevärt under de senaste åren. Tidigare gick det att beställa samma Ford-modell med tre olika konfigurationer. Den här guiden förklarar hur du avgör vilken version av SYNC du har baserat på dess utseende och funktioner. 2016 ersattes MyFord Touch som premium infotainmentsystem av Sync 3. Det nya Ford SYNC-systemet kommer i två olika smaker. Naturlig röststyrning är en betydande skillnad mellan SYNC 3 och SYNC 4.

Om du har ett Ford Owner-konto kan du använda din kontoinformation för att kontrollera om din bil har den senaste versionen av Sync. Du kan hålla din programvara uppdaterad genom att använda Wi-Fi eller trådlösa uppdateringar för SYNC 3 och 4. Alla SYNC-programvaruversioner måste kontrolleras med hjälp av Fords hjälpcenter, och detta är en enkel metod. Synchrony Connect och FordPass är två tjänster som ofta förväxlas med varandra.

Relaterade Artiklar

Back to top button