Uppdatera din TomTom-enhet gratis

Om du äger en TomTom-navigeringsenhet kan du hålla den uppdaterad med de senaste kartorna och programvaran genom att ladda ner och installera de senaste uppdateringarna från TomToms webbplats.
Innan du börjar måste du veta modellnumret på din TomTom-enhet. Du hittar detta på baksidan av enheten eller i enhetsmenyn.
När du har modellnumret kan du ladda ner de senaste uppdateringarna för din enhet från TomToms webbplats. Se till att du väljer rätt modellnummer, eftersom nedladdning av fel uppdateringar kan orsaka problem med din enhet.
När uppdateringarna har laddats ner kan du installera dem på din TomTom-enhet med hjälp av programvaran TomTom Home. Denna programvara är tillgänglig gratis från TomToms webbplats.
När TomTom Home är installerat ansluter du din TomTom-enhet till din dator med USB-kabeln. TomTom Home kommer sedan att upptäcka din enhet och erbjuda dig att installera uppdateringarna.
Följ instruktionerna på skärmen för att installera uppdateringarna. När uppdateringarna har installerats kan du koppla bort din TomTom-enhet från din dator och börja använda den med de senaste kartorna och programvaran.

TomTom Update Process (via USB) kan nås via MyDrive-appen. Anslut din TomTom till din dator med en USB-kabel. Över 60 timmar tillbringades på vägen. Nav-modeller är inte längre tillgängliga, som ett resultat av TomTom. Om din enhet fortfarande stöder TomTom kan du ladda ner dessa uppdateringar gratis. TomTom slutade stödja några av deras äldre modeller. Enheten kan antingen anslutas till ett WiFi-nätverk eller laddas ner från tillverkarens webbplats; båda metoderna kan användas för att uppdatera den. I det här avsnittet hittar du steg-för-steg-instruktioner för uppgraderingsalternativ.

Din TomTom-enhet måste vara ansluten till din dator och påslagen innan du kan använda den. Starta TomTom från startsidan. Om HOME inte letar efter uppdateringar på din enhet kan du kolla upp det genom att klicka på Uppdatera min enhet. Som en påminnelse, om du laddat ner ett program tidigare måste du först välja Lägg till trafik, Röst, Fartkameror och andra relaterade objekt.

Det är viktigt att se till att TomTom-programvaran är helt ansluten till internet. Om du vill ladda ner en uppdatering till ditt kontor, var medveten om att ditt företag kan ha policyer eller begränsningar som hindrar dig från att göra det.

Med några månaders mellanrum tillhandahåller TomTom programvaruuppdateringar för att fixa buggar och uppdatera vägkartor. De som använder TomTom får gratis uppdateringar.

Det rekommenderas att du har den senaste versionen av TomTom-programvaran installerad på din navigationsenhet för att kunna ta emot programuppdateringar.

Kan jag uppdatera min Tomtom Gps gratis?

Kredit: Walmart

Förutom de senaste kartorna och programuppdateringarna, samt påminnelser om förnyelse, kan du ladda ner Connect och använda den för att hantera ditt innehåll och dina tjänster. Ditt navigationssystem och kartor uppdateras med de senaste vägnätsuppdateringarna regelbundet, så att du kan hålla dig uppdaterad med din navigering.

Om du vill uppdatera din TomTom GPS gratis gör du så här. Alla GPS- och satellitnavigeringsenheter måste uppdateras till den senaste versionen. Om du inte kan ansluta till ett WiFi-nätverk kan du uppdatera genom att ansluta till din dator. Dessa steg låter dig uppdatera din TomTom med hjälp av en USB-enhet. TomTom väckte uppståndelse tidigare den här månaden när de tillkännagav att stödet för deras föråldrade TomTom-enheter upphörde. Detta trots att dessa enheter köptes med en “livstidsuppdatering”. TomTom-meddelandet påverkade mer än 60 olika modeller. På grund av brist på minnesutrymme kunde äldre enheter inte ta emot de senaste kartuppdateringarna.

Det är viktigt att alltid ha den senaste versionen av TomTom-programvaran installerad på din navigationsenhet. Du kommer att kunna använda de senaste funktionerna och förbättringarna så snart de är tillgängliga.
Anslut din enhet till en dator och använd Wi-Fi® för att uppdatera din enhet. För att hålla din enhet uppdaterad kommer den ihåg tidigare anslutna Wi-Fi®-nätverk när du är inom räckhåll för ett.
Om du vill uppdatera din enhet manuellt kan du göra det genom att ladda ner den senaste programvaran fråntom.com/update eller genom att ansluta din enhet till en dator via den medföljande USB-kabeln.
Det finns många fördelar med att uppdatera din enhet, som att kunna åtgärda kritiska buggar och lägga till nya funktioner.

Kan jag uppdatera min Tomtom utan en dator?

Kredit: the5thwire.com

Om du har ® installerat på din enhet kan du uppdatera den utan att behöva ansluta till en dator. När du befinner dig inom ett trådlöst nätverksområde som tidigare har varit anslutet, kommer den ihåg denna anslutning och uppdaterar enheten för att återspegla den aktuella platsen för det nätverket.

Det bästa sättet att uppdatera Tomtoms utan datoranvändning – Android Conejos. Utan att behöva ansluta till din dator kan du uppdatera din enhet med Wi-Fi®. Enheter har slutat stödja dessa enheter från och med nu. TomTom 30-serien finns i två versioner (RB/RC/RH/RI/RM/RN/RO/RV). Hur vet jag vilken TomTom jag har? GPS-enheten du använder har ett serienummer, så den har en historik. Du måste ha antingen MyDrive Connect eller TomTom HOME installerat på din dator för att kunna använda det.

Kan du uppdatera Sat Nav SD-kortet? Alla den nya versionens filer måste laddas ner och sparas som en. TomTom GO Premium är den mest avancerade navigationsenheten som finns på marknaden, med ett brett utbud av funktioner, utmärkta anslutningsmöjligheter och intelligent navigering. TomToms Android-app finns för närvarande tillgänglig i App Store, och den förväntas släppas senare i år. Med hjälp av en mobil dataanslutning kan du få trafikuppdateringar i realtid, fartkamerauppdateringar och komma åt MyDrive på din telefon.

Hur laddar jag ner Tomtom Kartuppdateringar gratis?

Kredit: www.contrapositionmagazine.com

För att ladda ner TomTom kartuppdateringar gratis måste du skapa ett TomTom-konto och registrera din enhet. När du har registrerat dig kommer du att kunna logga in och ladda ner de senaste kartorna.

Även om vissa smartphoneägare kan tro att den här enheten är föråldrad, är dess nytta obestridlig. TomTom strävar kontinuerligt efter att förbättra sina användares upplevelse för att ge bästa möjliga upplevelse. Tomtom Maps uppdateras varje gång med nya rutter och navigeringsalternativ. Följ bara några enkla instruktioner för att uppdatera din Tomtom-enhets kartor. Om du inte har anslutit din Tomtom till ett säkert Wi-Fi-nätverk kan du uppdatera den med en USB-kabel. Eftersom äldre versioner av enheten inte stöder Wi-Fi måste du uppdatera med den här metoden. När du använder en mobil navigeringsapp kan du ändra utseendet på din karta genom att använda Map Share.

Du kan hantera allt innehåll, tjänster och uppdateringar på din Tomtom-navigeringsenhet med denna kostnadsfria applikation. Tomtom-uppdateringar tillhandahålls användare regelbundet för att förbättra deras upplevelse. Att installera programmet på antingen en Mac eller en Windows-dator tar några enkla steg. Du kan använda Tomtom-enheten i ditt fordon för att få ut det mesta av dess navigeringsmöjligheter. Med inbyggt wifi kan du komma åt alla de senaste uppdateringarna när du är på språng, samt navigera på din resa med de senaste kartorna. Dessa detaljerade sevärdheter har utformats för att hjälpa husvagns- och husbilsägare att hitta campingplatser, samt informera dem om tillgängliga platser.

Vilka Tomtom-enheter stöds inte längre?

Kredit: www.dailymail.co.uk

Från och med den 1 juli kommer TomTom-enheter som är mer än 10 år gamla inte längre att stödjas. Detta inkluderar enheterna TomTom ONE, XL och GO. Om du äger en av dessa enheter kommer du inte längre att kunna ta emot programuppdateringar, kartuppdateringar eller kundsupport.

Det finns mer än 60 modeller av satellitnavigator som har fasats ut av TomTom. Ägare kommer att få mindre exakta kartor än tidigare, men de kommer inte att få den senaste informationen. TomTom har meddelat att det inte längre är förknippat med bärbara enheter och actionkameror. Bridgestone kommer att betala 1 miljard dollar för företagets fleet management-verksamhet. TomTom har gjort över 60 satellitnavigeringsmodeller föråldrade genom åren. Några av dessa TomTom-modeller är fortfarande tillgängliga från ett antal onlineåterförsäljare efter att de har upphört. Den uppgav att den skulle investera i navigeringsteknik, såsom dess populära GPS-kartskärmar. Som ett resultat kommer företaget att avbryta sin Spark-produktlinje med träningsklockor och säga upp 136 anställda inom sitt konsumentsportsegment.

Tomtoms karta till framtiden

Under de senaste månaderna har flera av dess nyckelkonkurrenter annonserat stora affärer, vilket satt press på TomTom.
Det holländska företaget meddelade på tisdagen att det gått med på att sälja sin flottaförvaltningsverksamhet till Bridgestone för 910 miljoner euro. Apples band med företaget sades ha upphört tidigare i år på grund av oro över kvaliteten på dess kartdata.
Trots sin status som en stor aktör på GPS-marknaden kan TomTom riskera att bli branschens sista överlevande som ett resultat av dessa senaste motgångar.

Hur man uppdaterar Tomtom Gps

För att uppdatera din TomTom GPS måste du ansluta den till din dator och ladda ner de senaste kartorna och programvaran från TomToms webbplats. När du har laddat ner uppdateringarna måste du packa upp filerna och kopiera dem till din GPS-enhet. När filerna har kopierats över måste du koppla bort din GPS från din dator och slå på den. När den är påslagen kommer enheten automatiskt att installera uppdateringarna.

Tomtom One-uppdatering

TomTom ONE är en bärbar GPS-navigeringsenhet tillverkad av TomTom. Den släpptes i oktober 2005. Enheten har en 3,5-tums pekskärm i färg, FM-sändare, USB-anslutning och en SD-kortplats. TomTom ONE ersattes av TomTom ONE XL i oktober 2007.

När Apple i juni meddelade att de inte längre skulle licensiera TomTom-data var många lättade. Det holländska företaget hade varit den bästa leverantören av kartlösningar för Apple-enheter, men det kommer att ändras från och med januari 2020. Efter det har TomTom släppt en uppdatering som innehåller sitt eget Maps-ramverk.
Det är viktigt att komma ihåg att denna förändring är ett svar på Apples egna beslut. TomTom släppte en uppdaterad app som använder det holländska företagets egna underliggande Maps-appramverk efter att Apple meddelade att de inte längre licensierade TomTom-data i januari 2020.

Tomtom uppdateringsprocess

För att uppdatera din TomTom-navigeringsenhet måste du installera MyDrive Connect-appen på din dator. När du har gjort det ansluter du enheten till din dator och startar MyDrive Connect-appen. Därifrån kommer du att kunna söka efter uppdateringar och installera dem på din enhet.

TomTom är en välkänd holländsk tillverkare och utvecklare av hemelektronik och platsbaserade produkter. TomTom-navigeringsenheter, som använder en GPS-mottagare för att ge föraren exakt plats och talade riktningsförslag, kan upptäcka användaren och ge visuella vägbeskrivningar efter behov. I det här avsnittet går jag igenom stegen för att uppdatera TomTom-navigeringsenheter via MyDrive Connect. Navigera till den officiella TomTom MyDrive Connect-webbplatsen och klicka på knappen Kom igång. Efter detta kommer TomTom-applikationen att ladda ner och installera den senaste versionen av mjukvaruuppdateringarna för din TomTom-navigeringsenhet. Vänta under tiden tills installationen och nedladdningen är klar. Om din TomTom-navigeringsenhet inte känns igen av din datorenhet eller om den visas som “Inte ansluten” i MyDrive Connect-appen, bör du dubbelkolla att du är ansluten. Du kan uppdatera enheten utan problem om du följer stegen och procedurerna som beskrivs i TomTom-uppdateringsinstruktionerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button