Uppdatera din Kindle-programvara

Om din Kindle inte är registrerad kan du fortfarande uppdatera programvaran genom att följa dessa steg:
1. Kontrollera programversionen för närvarande på din Kindle genom att gå till Meny > Inställningar > Enhetsinformation.
2.
3. Ladda ner den senaste mjukvaruversionen för din Kindle från Amazons webbplats. Se till att du väljer rätt programvaruversion för din Kindle-modell.
4. Anslut din Kindle till din dator med en USB-kabel.
5. Kopiera den nedladdade .bin-filen till rotkatalogen på din Kindle.
6. Mata ut din Kindle från din dator.
7. På din Kindle, gå till Meny > Inställningar > Meny > Uppdatera din Kindle.
8. Din Kindle kommer nu att uppdateras till den senaste mjukvaruversionen.

Hur uppdaterar man en oregistrerad Kindle till den senaste versionen? Kindle-startskärmen visar en menyikon som låter dig komma åt Inställningar. Första och andra generationens Kindles har inte möjlighet att dela alternativ. Om du har en Kindle första eller andra generationen kanske det inte är den bästa idén att utföra en fabriksåterställning. Enheterna kommer inte längre att kunna ansluta till internet när 2G- och 3G-näten är avvecklade. Det påverkar kunder som köpt Kindle 1st/2nd Generation eller Kindle DX 2nd Generation. Om Kindle laddas och är ansluten till Wi-Fi bör den laddas ner och uppdateras automatiskt.

Öppna “inställningarna” på din Kindle-enhet för att registrera den. “Registrera” ska väljas från rullgardinsmenyn. Du kan antingen ange ditt befintliga Amazon-användarnamn och lösenord eller skapa ett nytt. Du kan sedan registrera dig genom att klicka på “Registrera”.

Kan du fortfarande använda en avregistrerad Kindle?

Kredit: ebookconverter.blogspot.com

Kindle molnåtkomst kan inte aktiveras för enheter som har avregistrerats. Kindle är inte ansluten till ditt kontos bibliotek; istället innehåller ditt Kindle-konto ett arkiv över alla dina Amazon-köp och finns på molnet. En Kindle kan inte komma åt dessa böcker efter att du har raderat ditt konto.

När du avregistrerar en Kindle är enheten inte längre länkad till ditt Amazon-konto. Som ett resultat måste alla e-böcker som tilldelats denna Kindle tas bort. Du kan fortfarande läsa dina böcker på en annan Kindle genom att gå till Hantera ditt innehåll och dina enheter. Om du vill avregistrera och omregistrera din Kindle-enhet har du möjlighet att göra det flera gånger. Du måste ha ett Amazon-konto för att köpa böcker på din Kindle, som endast kan nås via din Amazon-e-postadress. Du kan överföra din Kindle vart du vill, men du kan inte sälja eller överföra böcker.

Vad betyder avregistrering på Amazon?

Om du inte längre vill använda enheten kan du avregistrera den från ditt Amazon-konto. Hantera ditt innehåll och dina enheter är en webbplats som du kan använda för att hantera ditt Kindle-innehåll och en mängd andra kontoinställningar.

Hur man avregistrerar din brand-tv

Du måste följa dessa steg för att ta bort din Fire TV från ditt nuvarande konto eller överföra den till ett annat. Du kan hitta ditt Amazon-konto genom att gå till startskärmen och välja det.
Genom att välja den från rullgardinsmenyn kan du registrera din dator.
För att registrera din Fire TV igen, välj Registrera från rullgardinsmenyn, och sedan kommer du att kunna göra det med vilket Amazon-konto du har.

Kan jag fortfarande använda min gamla Amazon Kindle?

Användare kommer fortfarande att kunna köpa föremål från Amazons webbplats och skicka dem till sin Kindle, och deras e-boksbibliotek kommer att vara tillgängliga på äldre Kindles. Som ett resultat kommer dina gamla Kindles att kunna fungera som läsenheter tills vidare.

Avregistrerar återställning av en Kindle den?

Efter att ha slutfört en fabriksåterställning kommer du att behöva återställa din enhet till dess ursprungliga Amazon-inställningar. För att kunna använda enheten måste den registreras om.

Hur man presenter en Kindle-bok

Om du har en befintlig Kindle-bok som du vill ge någon annan i present, besök bara Amazon Kindle-butiken och klicka på knappen “Ge en Kindle-bok” för att få det att hända. Välj boken från listan, lägg till mottagarens e-postadress och klicka på knappen “Skicka” för att skicka den.

Vad händer när en Kindle avregistreras?

Kredit: Windows Report

När en Kindle avregistreras är den inte längre kopplad till en användares Amazon-konto. Detta innebär att användaren inte längre kommer att kunna komma åt sitt Amazon-innehåll på Kindle. Dessutom kommer alla inställningar eller preferenser som är kopplade till kontot att gå förlorade. Slutligen kommer allt Kindle-specifikt innehåll som köptes från Amazon inte längre att vara tillgängligt på enheten.

Du kan avregistrera en Kindle genom att gå till menyn Inställningar och klicka på länken Avregistrera enhet. Om detta görs kommer Kindle inte längre att kunna komma åt nya inköp och kommer inte längre att innehålla all information och innehåll. Om du vill avregistrera din Kindle finns det flera alternativ. Hur ser jag vilken registrerad enhet jag har på Amazon? Dina enheter kan hittas i menyn till vänster genom att välja den. Alla enheter kan användas för att ta bort ditt Amazon-konto. Om du tar bort allt innehåll som köpts från din Kindle kommer enheten inte längre att kunna upptäcka det.

Hur du avregistrerar din Kindle från Amazon

Om du inte längre vill använda Kindle kan du avbryta den från ditt Amazon-konto. Om du vill ge din Kindle i present eller registrera den under ett annat konto, måste du först avregistrera enheten från ditt konto.
Hur tar jag bort min Kindle från Amazon? Om din icke-Amazon Kindle har förlorats eller blivit stulen bör du avregistrera alla Amazon-appar från ditt Amazon-konto för att förhindra obehörig åtkomst till ditt konto. Om du har tappat bort en Amazon Kindle kan du rapportera den som förlorad eller stulen genom att gå till Rapportera din Amazon Kindle som förlorad eller stulen.

Vilka Kindles stöds inte längre?

Kredit: www.ocf.berkeley.edu

Butiksfunktionalitet kommer inte längre att vara tillgänglig på din enhet från och med den 17 augusti 2022, men du kan fortsätta att läsa. Denna förändring påverkar bara ett litet antal enheter som släpptes för ett decennium sedan (se listan nedan). Kindle-enheter som bär böcker kommer inte längre att kunna visa böcker direkt från och med den 17 augusti.

Amazons Kindle e-läsare med inbyggd 3G kommer inte längre att kunna ansluta till internet i december. På grund av en övergång från 2G- och 3G-nät till 4G- och 5G-nät, fasas tjänsten ut. Om du har en äldre Kindle kan du bara använda Wi-Fi. Kunder som har Kindles som var 2G- eller 3G-mobilenheter kan vara berättigade till rabatter och krediter. Om du har läst på en Kindle mellan 1 januari och 30 juni 2021 kan du kvalificera dig för Amazon-erbjudanden. E-böcker är tillgängliga för $50 rabatt vid köp av en Kindle Touch, Kindle Paperwhite, Kindle Voyage eller Oasis.

Uppdatera din Kindle gråtonad

Om du ser meddelandet Uppdatera din Kindle på enhetens skärm betyder det att en mjukvaruuppdatering är tillgänglig för din enhet. Detta händer automatiskt när din Kindle är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk. Du behöver inte göra något för att få uppdateringen; det kommer att laddas ner och installeras på egen hand.

Finns det en uppdatering för Kindle som är nedtonad? Så här fixar du det. Allt du behöver göra är att acceptera uppdateringen, vilket vanligtvis sker utan incidenter för Kindles. Om en fil inte är korrekt formaterad eller om den finns i fel katalog, kan det också vara nödvändigt att manuellt uppdatera den fasta programvaran. Detta kommer att behandlas mer i detalj senare. Vissa Kindle-enheter kan ha ett WiFi-problem. Det finns flera symptom på en trasig WiFi-modul.

När flygplansläget är avstängt blir wifi i rummet grått. Det är en enkel process att manuellt uppdatera Kindle. Om du redan har den senaste versionen är det ingen mening att göra den här övningen.

3 sätt att uppdatera din Kindle när den är nedtonad

De tre huvudorsakerna till att din Kindle grånar är följande: Du bör inte använda ditt trådlösa nätverk.
Efter det kan du välja Flygplansläge.
Du kanske har problem med din enhet.
Hur tvingar man en Kindle att uppdatera?
Du kan ändra inställningarna för din Kindle genom att välja menyikonen från hemskärmen. Genom att trycka på menyikonen igen kan du uppdatera din Kindle. Genom att trycka på OK kan du aktivera uppdateringen. När du klickar på det här meddelandet kommer Kindle att uppdateras.
Hur kan jag manuellt uppdatera en Kindle med en bin?
Genom att använda USB kan processen utföras manuellt. En USB-enhet krävs för att komma åt uppgraderingsfilen. Förfarandet är inte mycket svårare än det verkar. När filen har laddats ner ansluter du Kindle till en dator via USB. Det är inte nödvändigt att lagra filen i en mapp på din Kindle.

Relaterade Artiklar

Back to top button