Uppdatera din Kia UVO-programvara

Kia UVO är ett infotainmentsystem som låter dig styra din musik, navigering och andra funktioner handsfree. Systemet förbättras ständigt, så det är viktigt att hålla din programvara uppdaterad. Så här gör du:
1. Anslut din Kia till din dator med en USB-kabel.
2. Öppna Kia UVO-programuppdateringsverktyget på din dator.
3. Följ anvisningarna för att uppdatera din Kia UVO-programvara.
4. När uppdateringen är klar kopplar du bort din Kia från din dator.

För att ansluta din Apple iPhone till din Kia Sportage USB-port behöver du en Lightning-till-USB-kabel. Om din Sportage är avstängd kan du komma åt CarPlay på din telefon genom att helt enkelt slå på den. För att komma åt appen, tryck på Apple CarPlay-ikonen på Sportages pekskärm. Kias USB-port kan anslutas till iPhones startskärm efter att du återvänt till startskärmen. När uppdateringen av infotainmentsystemet har initierats kan det ta upp till 40 minuter att uppdatera fordonet. Den är endast kompatibel med iPhone 5s och senare, och en blixt-USB-kabel krävs.

Hur uppdaterar jag min Uvo Kia?

Kredit: www.kia-forums.com

För att uppdatera din UVO Kia måste du ansluta ditt fordon till en dator med internetanslutning. När du är ansluten måste du besöka UVO-webbplatsen och ladda ner den senaste mjukvaruuppdateringen. När uppdateringen har laddats ner måste du följa instruktionerna på webbplatsen för att installera uppdateringen på ditt fordon.

Gamla Kia-ägare, få en gratis prestanda- och säkerhetsuppdatering för din Ca

Om du äger en äldre Kia-modell kan du kvalificera dig för en gratis mjukvaruuppdatering för att förbättra ditt fordons prestanda och säkerhet. För att påbörja den kostnadsfria uppdateringen måste du först registrera dig för MyUVO och besöka MyUVO-webbplatsen www.myuvo.com. Efter att ha loggat in måste du ladda ner uppdateringen. Det är möjligt för nyare fordon att få en uppdatering på så lite som 30 minuter, medan äldre fordon kan ta upp till tre timmar. Uppdateringen bör förvaras i Park (P) medan du fortfarande är i bilen. Uppdateringen bör stoppas, avbrytas eller stängas av när du behöver uppdatera din bil.

Hur lång tid tar Uvo-uppdateringen?

Kredit: kia.oemdtc.com

UVO är Kias infotainmentsystem och uppdateringar släpps med jämna mellanrum. Frekvensen av uppdateringar kommer att variera, men de tar vanligtvis några veckor att rulla ut. Håll ett öga på din Kias instruktionsbok eller kontakta din lokala återförsäljare för mer information om uppdateringsscheman.

Kia erbjuder gratis uppdatering för vissa modeller

Det kan finnas modeller som inte är kvalificerade för den kostnadsfria uppdateringen. Det är fortfarande möjligt att ladda ner uppdateringen gratis om din Kia inte är kvalificerad. För att lära dig mer om VoUpdate, gå till www.uvoupdate.com.

Hur man uppdaterar Kia-programvaran

Om du äger en Kia-bil kan du uppdatera programvaran genom att besöka den officiella Kias webbplats och ladda ner den senaste mjukvaruuppdateringen för din specifika modell. När du har laddat ner uppdateringen måste du packa upp den och sedan kopiera den till en USB-enhet. Efter det måste du sätta in USB-enheten i bilens USB-port och följa instruktionerna på skärmen för att installera uppdateringen.

Programuppdatering för Kia Telluride

Kia Telluride är en fullstor SUV med gott om plats för passagerare och last. Den har en bekväm körning och en lång lista med standardfunktioner. Tellurides infotainmentsystem är lätt att använda och erbjuder både Apple CarPlay och Android Auto. Den senaste mjukvaruuppdateringen för Telluride inkluderar ett nytt gränssnitt för infotainmentsystemet, samt uppdaterade kartor och mjukvara för navigationssystemet.

Uppgradera ditt Kia Telluride navigationssystem och ljudsystemet. Följande steg låter dig fortsätta med uppdateringen. 1) Gå till webbplatsen ofkia för att lära dig mer om företaget. Du kan också få det här. För att se vad den relevanta regionen är, slå upp längst upp på sidan. För att installera navigationsuppdateringen, starta den från din dator och följ stegen nedan. Regionen som visas i det övre högra hörnet på sidan måste väljas.

Följ installationsinstruktionerna för att ladda ner navigationsuppdateringen till din dator. Vi räknar med att uppdateringen kommer att ta cirka 30 minuter att slutföra. Som ett resultat av uppdateringen av skärmen är färgen på skärmen svart, och du kan knappt se kartan. Hur får jag tillbaka min trasiga gamla delade skärm? Jag tror att jag läste någonstans att man skulle kunna få ett USB-minne postat i stället för att ladda ner från Kia – Är det bara för Nav och alla som har en länk till webbplatsen? Kommer det att finnas en Telluride-uppdatering för 2022? Vi har inga uppdateringar för det fordonet för närvarande.

Jag uppdaterade Nav Nov-21-mjukvaran på min 2022 SX Nightfall till den senaste versionen. Den här sidan kraschade efter att ha laddats i 35 minuter med mer än 100 megabyte FIOS. Data har överförts från datorn till USB-lagringsenheten. Du bör ta bort alla alternativ för att spela upp bakgrundsljud som regn, snö och skogar. Min 9-åring var också ett fan av det. Det eliminerade inte helt naturens ljud, men det minskade dem avsevärt.

Kia Sat Nav-uppdateringar

Kia Sat Nav-uppdateringarna är tillgängliga för gratis nedladdning från företagets webbplats. Uppdateringarna inkluderar nya kartor och uppdaterad programvara som hjälper till att förbättra systemets övergripande prestanda. Dessutom ger uppdateringarna nya intressanta platser och uppdaterad röstvägledning.

Det finns en mjukvaruuppdatering som har släppts av Kia (men den sköts tillbaka från 12/11/21 till 12/22). Har någon erfarenhet av att ladda ner detta från online-navigatoruppdateringen till en USB, antingen för denna eller tidigare Kia? Jag antar att vi i Storbritannien skulle använda europeiska uppdateringar.? Innan jag startade bilen installerade jag uppdateringsbilden på ett USB-minne som jag satte i den. Det var allt jag behövde göra för att komma till detta från startknappen på bilen. Jag är inte 100% säker på om de inkluderade uppdateringarna är inkluderade, men jag har kunnat fjärrstarta Climate utan att behöva ange mitt användarnamn och lösenord. När resten av klustret är i mörker kan en uppdatering göra att kartorna kan växlas till dagläge.

Jag har inte provat det, så jag vet inte vad jag gör. Det är upp till mig efter jobbet att se om jag gillar det. Den har uppdaterats för att inkludera en ny i ditt område. Kartor har uppdaterats, och även laddstationer har uppdaterats. Jag har kunnat fjärrstarta klimatet utan att vara ansluten till det. Kartor har uppdaterats för att återspegla ny information och laddstationer har uppdaterats. Vi har nu en ny version tillgänglig lokalt. Det skulle vara trevligt om det också krävde att batteriet var fulladdat före användning. När laddningen inte når dig utan kostnad, ge förslag.

Relaterade Artiklar

Back to top button