Unna dig en hög nivå av cybersäkerhet till ett bra pris med denna Norton antivirussvit

En säkerhetssvit finns där för att hjälpa dig att vara mer lugn online på daglig basis, så för en (nästan) fullständig avkoppling, välj denna Norton-antivirussvit!

norton

Förutom att vara närvarande dagligen på 5 elektroniska enheter samtidigt, erbjuds Norton 360 Deluxe till dig till -63 % för ditt första prenumerationsår hos Norton.

Norton 360 Deluxe antivirussvit i korthet

  • Optimerat virusskydd från Norton
  • SecureVPN ingår
  • Föräldrakontroll och lösenordshanterare ingår

För endast 34,99 euro istället för de vanliga 94,99 euro, är Norton 360 Deluxe mycket mer överkomligt för det här första året, med vetskapen om att som en bonus är alla priser som visas inklusive moms.

Hitta Norton 360 Deluxe Antivirus-erbjudandet för 34,99 € (-63 %)

Norton håller priset lågt för sin Norton 360 Deluxe-svit

Om du letar efter en familjeantivirussvit för att utrusta din familj eller dina vänner till en lägre kostnad, har du kommit till rätt ställe. Därför kostar Norton 360 Deluxe-lösningen för tillfället endast 34,99 € för det första året, eller -63 % jämfört med gällande standardpris.

Du drar därför nytta av en fantastisk kampanj, och du kan givetvis behålla din licens efteråt för 94,99 € per år. Detta förblir därför mycket fördelaktigt med hänsyn till antalet enheter som omfattas, med vetskap om att alla priser som visas är inklusive moms. Observera att om du inte är nöjd med den erbjudna tjänsten har du 60 dagar på dig att få en återbetalning från inköpsdatumet. Dessutom, om du inte vill vara kvar hos Norton vid slutet av det första året av prenumerationen, måste du säga upp din prenumeration, en enkel åtgärd som ska utföras från ditt Norton-konto.

Med Norton 360 Deluxe får du mycket mer än en traditionell antiviruslösning!

En av de främsta styrkorna med detta fantastiska erbjudande på tjänsten Norton 360 Deluxe är antalet enheter som täcks av antivirusskyddet. Således kan 5 av dina datorer, oavsett om det är en PC eller Mac, dina smartphones eller till och med surfplattor, stödjas. Oavsett om det är ett virus, ransomware, spionprogram eller trojansk häst, rensar Norton upp det med lätthet. Men om ett av dessa virus råkar vara särskilt tufft, slå på 100% Anti-Virus Promise och få hjälp av en Norton-tekniker.

Norton 360 Deluxe © Stephane Ruscher/Clubic.com

Hitta Norton 360 Deluxe Antivirus-erbjudandet för 34,99 € (-63 %)

Räkna också med att lösenordshanteraren gör ditt liv enklare genom att i förväg fylla i dina autentiseringar. Den här funktionen låter dig också skapa starka lösenord utan att behöva komma ihåg dem, eftersom Norton gör det åt dig! SecureVPN, Nortons virtuella privata nätverk, ingår också för att ge dig mer cyberintegritet.

Som en höjdpunkt ingår också många funktioner som Dark Web Monitoring, SafeCam, föräldrakontroll och skolläge. Och till råga på allt kan Windows-användare (exklusive Windows 10 S) använda ett saftigt 50 GB online backup-paket som de vill för att undvika att förlora dina filer av alla slag.

Skaffa den antiviruslösning som bäst passar dina behov

Vill du vara medveten om de olika erbjudandena på marknaden innan du prenumererar på Norton? Även om konkurrensen är hård är denna Norton 360 Deluxe-lösning fortfarande bland de bästa på marknaden. För att ta reda på det, ta en titt på vår 100 % oberoende och regelbundet uppdaterade jämförelse dedikerad till antivirus.

Relaterade Artiklar

Back to top button