Universum: Utomjordisk jägare har upptäckt många nomadiska planeter

Fortsätt att överraska ossUniversum som med sina mysterier alltid förblir den mest fascinerande och spännande platsen någonsin. Senaste är nyheten att Keplerjägaren av Aliens av NASAunder sina år av verksamhet har han upptäckt många nomadiska planeter närvarande i universum. Informationen kommer från mitten av Vintergatan. Här är alla detaljer om denna överraskande nyhet.

Nomadplaneter upptäckta i universum: de är fler än man tidigare trott

jag är mer talrik än du kanske tror jag nomadiska planeter det var upptäckt i’Universum. Den användbara informationen för denna upptäckt gäller data som Kepler hade samlat in 2016 när han fortfarande arbetade för NASA.

Nej, det är inte en astronaut letar efter utomjordingar, men en teleskop som han letade efter fram till 2018, året då han gick i pension främmande världar. Men trots att han inte hittat användbar information för att uppnå målet som han skickades för, har Kepler upptäckt att det finns flera nomadiska planeter i’Universum.

I grund och botten dessa de vandrar utan mål, men framför allt utan ett stjärna inom vilken man kan dras. För att definiera allt vi just har skrivit är en studie gjord av en grupp forskare från Manchester. Driven av Iain McDonald har bearbetat och studerat de uppgifter som registrerats av Kepler i universum.

“” sa McDonald. Hur har forskare uppnått det resultat från den information som samlats in avUniversum? Han förklarade det väldigt bra i en av sina artiklar:

“”.

här är video- som visar hur mycket upptäckt och konstaterat av forskarna. Under tiden Uthållighet är upptagen på Mars att plocka upp bitar av sten som kan innehålla former av liv.

Relaterade Artiklar

Back to top button