Universum: Jordnära radiosignaler upptäckta som livsformer

Ofta forskare och astronomer de ägnar tid, studier och forskning för att ta reda på omUniversumstor som den är kan det finnas andra livsformer bortom vår art. Vissa kallar dem utomjordingarÖvrig utomjordingarmen de kan också helt enkelt vara levande varelser i form makrobiotisk. Bombshell nyheter, en av de radioteleskop mest känsliga i världen har upptäckt otaliga radiosignaler nära Landa kommer från universum. Vad är? Här är vad astronomerna som gjorde upptäckten berättade för oss.

Universum: vilka radiosignaler tas emot nära jorden

Det finns de som tror det i andras existens livsformer bortom vårt, de som inte tänker avlägset och som dock inte tror att det är möjligt. Tyvärr för många som förväntade sig bekräftelse på ett eller annat sätt, upptäckten av radiosignaler tagit emot nära Landa berör inte möjliga utomjordingar och utomjordingar som finns iUniversum.

Tvärtom handlar det om stjärnor, supernova Och galaxer som, för första gången någonsin, i universum upptäcks av oss i form av radiovågor. Kort sagt en ny metod för att se dessa himlakroppar fantastisk, kapabel att ge värdefulla information på dem Evolution Och liv.

“”. Detta avslöjades av astronomen Clara Pennock della i Storbritannien, som alltså beskrev den nya metoden att observera universum.

Forskaren, tillsammans med sitt team, genomförde denna studie med hjälp av en av de radioteleskop mest känsliga i världen, denAustralian Square Kilometer Array Pathfinder. Med detta teknologi de kunde upptäcka flera information av de himlakroppar som finns iUniversum som ligger på ett viktigt avstånd från jorden.

Pennock förklarade också i detalj platser Och avstånd av dessa underbara stjärnorsupernovor och galaxer:

“”.

Under tiden NASA och ESA studier omasteroid Bennu risk för kollision med jorden. L’påverkan det kan hända om flera år, men det är nödvändigt att ingripa så snart som möjligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button