Unity köper Parsec för 320 miljoner dollar

Parsec Logo © © Parsec

Unity, utgivaren av den berömda eponyma spelmotorn, meddelade i går kväll att de hade förvärvat Parsec, en specialist på fjärråtkomst till datorer i Moln. En transaktion värderad till 320 miljoner dollar.

Ett äktenskap som är vettigt, när du vet hur mycket utvecklare, journalister och spelare kunde förlita sig på Parsec-teknologi på höjden av pandemin och inneslutningsåtgärder.

Läs också:
Cloud computing: skulle du vara redo att byta till en dematerialiserad dator?

Gör det möjligt för utvecklare att arbeta var som helst

Unity är mycket tydlig i sin avsikt att mobilisera krafterna från Parsec så snabbt som möjligt för att hjälpa utvecklare att arbeta mer effektivt, oavsett var de befinner sig.

Denna transaktion är en viktig milstolpe för Parsec och Unitys utökade molnvision: att skapare kan förvänta sig att arbeta var som helst, på vilken enhet som helst, med kraftfulla verktyg och en sömlös molninfrastruktur som kommer att leverera framtidens 3D-upplevelser i realtid “Entusiasmerar Unity i sitt pressmeddelande.

I sitt meddelande siktar bolaget på att slutföra sitt nyförvärv under tredje kvartalet.

GamesBeat påminner oss om att Unity har förstärkt sitt spel när det gäller utköp sedan det blev offentligt förra året. På drygt ett år har företaget redan förvärvat MLAPI, som erbjuder infrastrukturtjänster dedikerade till multiplayer, företaget specialiserat på Djup lärning RestAR eller Pixyx programvara och interaktiv datavisualisering (SpeedTree).

Bästa online (moln) lagring – Jämförelse 2021 | Clubic

Vilken är den bästa molntjänsten? Clubic har jämfört 6 oberoende och objektivt för att ge dig den bästa informationen.
Läs mer

Källa: Enhet

Relaterade Artiklar

Back to top button