Undone: Prime Video ger äntligen nyheter om säsong 2 av sin atypiska animerade serie


Vi började undra om Prime Video hade inte glömt sin serie Uppknäppt. Men tre år efter att den första säsongen sänts, förbereder den animerade serien äntligen för återkomst med en första titt.

Vi ses den 29 april för de nya avsnitten.

Uppknäppt är inte gjort ännu

I slutet av 2019, kl Clubic vi föll under förtrollningen avUppknäppt, en känslomässig rotoskopisk animerad serie. För de som missade denna atypiska skapelse av Kate Purdy och Raphael Bob-Waksburg (BoJack Horseman), handlar det om att följa Alma (Rosa Salazar), en ung kvinna som upptäcker förmågan att resa i tiden (och se sin bortgångne far, spelad av Bob Odenkirk) efter en bilolycka.

I säsong 2 kommer det uppenbarligen att handla om att resa tillbaka i tiden och utforska sin familjs förflutna, medan hans syster (Angelique Cabral) också verkar ha denna kraft… Bara en stor månad att vänta!

Amazon Prime Video recension: katalog, pris, prenumeration, vad är streamingplattformen värd?

Prime Video är förmodligen den videostreamingtjänst som har sett mest förändring och utveckling, ofta radikal, de senaste åren. I slutet av 2021 var det dags att inventera vad plattformen erbjuder, inte bara genom sitt klassiska Prime-abonnemang, utan också genom dess olika valfria formler.
Läs mer

Källa: Gizmodo

Relaterade Artiklar

Back to top button