Under brand ändrar Protonmail sina integritetslöften

ProtonMail.jpg

Hemsidan för Proton Mail lovade nyligen att användarnas integritet kommer först, och att IP-adressloggar inte fördes för att säkerställa anonymiteten för e-postkonton. Men, en juridisk skandal senare, valde företaget Proton Technologies AG helt enkelt att ta bort sin slogan ” Vi lagrar inte din IP-adress “.

Proton-företaget är fortfarande i kaos efter samarbetet med de franska myndigheterna som en del av en utredning riktad mot ungdomskollektivet för klimatet i Paris.

Läs också:
Protonmail levererar äntligen IP-adresserna till miljöaktivister som utreds i Paris

Protonmail respekterar integritet, men loggar fortfarande IP-adresser

I början av året stod det i avsnittet om hantering av privata data som visas på hemsidan för Protonmail-webbplatsen: ” Din integritet kommer först “. Den specificerade att ingen personlig information krävdes för att skapa ett konto för säker meddelandehantering. Och att IP-adressloggar, som kan länkas till anonyma e-postkonton, inte fördes.

Tiden för söta löften är förbi. Innehållet i denna ram har förändrats, och i skrivande stund har texten inte ens översatts till franska. Det indikerar tydligare den nya integritetspolicyn som antagits av Proton-företaget gentemot sina användare. Och naturligtvis sloganen ” Vi lagrar inte din IP-adress ” har försvunnit.

ProtonMail är ett e-postmeddelande som respekterar integriteten och sätter människor först (inte annonsörer). Dina data tillhör dig och vår kryptering garanterar det. Vi tillhandahåller även en anonym e-postgateway.

Den bästa meddelandeprogramvaran för att hantera dina e-postmeddelanden (2022)

I det här urvalet inbjuder vi dig att granska 10 elektroniska meddelandeprogram, som är bland de mest populära och effektiva idag för att hantera dina e-postmeddelanden. Med meddelandetjänster online som har fortsatt att förbättras under de senaste tio åren, måste programvara som är dedikerad för att hantera e-post ständigt dra ut allt för att rättfärdiga deras existens, särskilt på skrivbordet. Förutom en central upplevelse som måste vara oklanderlig, är det ofta nödvändigt att tävla i nya funktioner och element för att locka användare. Och naturligtvis, ge stolthet för ett förståeligt och trevligt att använda gränssnitt, utan att någonsin tappa produktiviteten ur sikte.
Läs mer

Källa: Registret

Relaterade Artiklar

Back to top button