Ukraina: krig är ingen lösning, här är hur man effektivt bekämpar det utan vapen

Vid krig vi svarar inte med ett nytt krig, utan med åtgärder som syftar till att stödja länder som för närvarande inte har ett hem. Situationen i Ukraina det är ödelagt på grund av en individs ytlighet, men det finns något vi kan göra “från fjärran”: att hjälpa. I detta ger han oss en hand, plattformen som har samlat dussintals solidaritetsinitiativ kopplade till den humanitära krisen.

Ukraina: tusen sätt att hjälpa befolkningen

Det kallas “Ukraine emergency: how to help” (italienonprofit.it/emergenza-ucraina) och har som syfte att göra förfrågan direkt om du vill nå ut till Ukraina. På samma sätt kommer ideella organisationer att rapportera sina egna projekt och egna insamlingar.

I avsnittet “Öppna ditt hus” det finns kommuner och organisationer redo att, genom en folkbokföring av bostäder, erbjuda “Värme och en säker plats för en person som flyr från krig”.den läses

Alternativt kan du gå till sidan “Ge bort grundläggande förnödenheter”. Här kommer du att kunna skänka mat, kläder, filtar och mediciner.

Eller på”Donera med tillförsiktDet finns en samling av 40 aktiva organisationer i att välkomna och hjälpa: från

Avslutningsvis på sidan “Bli volontär” du kommer att kunna ge ditt stöd genom att hjälpa människor i svårigheter, ägna dig helt åt att välkomna eller rädda ukrainska flyktingar.

Relaterade Artiklar

Back to top button